13.04.14
00:13
Абе Рони,ти глава на раменете нямаш ли. :D
казано от El_tiggeraso на 13.04.14, 00:13:
Абе Рони,ти глава на раменете нямаш ли. :D
Имам, но не съм чак толкова умен, че да се доверявам изцяло на нея.
Мнението беше редактирано от Ронката на 13.04.14 00:18.
казано от El_tiggeraso на 13.04.14, 00:11:
За Борето добре,ама за другите какви са ти основанията ? ? ?
Оставам с впечатлението , че всички смятаме Борето за идиот :D
казано от Георги Милев на 13.04.14, 00:02:
Ронка, има 2-3 човека от форума от който по абсолютно никакъв начин няма да взимаш съвети. Разбра ли! Това са Ачо, Калоян и Борето. Ако ги слушаш тях или никога, ама никога няма да направиш абсолютно нищо...
По-скоро това си ти паляк.Като ти гледам тренировките и какво си постигнал по-добре от теб да не приема никакви съвети, че нещата отиват на зле!А пък за твоя изненада доста от възгледите ми за тренировки съвпадат с тези на Джеймс, така че е същото да му кажеш да не слуша съветите на Джеймс.А с него може да не се обичаме, но си разбира от тренировки човека.
П.С. Жоре , не мога да те разбера какъв ти е проблема (не че ме е и интересува де).Тренирай си там, яж си,възстановявай си.Защо само за мен говориш не мога да разбера.Ти друга работа нямаш ли си?Ако ти е такова мнението за мен и постоянно за мен говориш това е жалко за теб.Все едно аз с всеки, който говоря да те давам за пример как не трябва да се тренира, яде и т.н.
казано от Castilo на 13.04.14, 00:25:
Радвам се, за което :) То обикновено слабите и комплексираните мразят с цел да се почувстват самите те по-добре :)
13.04.14
09:52
Явно в целия форум, само ти не си слаб и комплексиран :D
казано от Херцог Трън на 13.04.14, 09:52:
Явно в целия форум, само ти не си слаб и комплексиран :D
Хубава ти неделя херцоже :) нямам намерение да си губя неделята в спорове :)
казано от Борето на 13.04.14, 09:40:
казано от Castilo на 13.04.14, 00:25:
Радвам се, за което :) То обикновено слабите и комплексираните мразят с цел да се почувстват самите те по-добре :)
Ние не мразим , ние смятаме , има разлика.Даже напротив разнообразяваш не с твоите “компетентни” мнения.И се замисли, защо на толко хора не си им приятен, може би случайно проблема е в теб, а не в нас.
Мнението беше редактирано от Castilo на 13.04.14 11:46.
13.04.14
12:36
Не харесва, че не си даваме зор. А мен още и заради съветите към Ронислав да действа по-леко и динамично.
Интересното при такива, като Георги Милев, е че не се съобразяват със сигналите на тялото си, което ги докарва до състояние да дойдат на моето “леко и динамично”, но без “динамично” поради прецакана мобилност. :)
Няма “леко и динамично” при мен. Трябва да се действа на макс, ако искаш да си звяр!
Мнението беше редактирано от Ронката на 13.04.14 12:54.
13.04.14
13:14
казано от `~1! на 13.04.14, 12:54:
Няма “леко и динамично” при мен. Трябва да се действа на макс, ако искаш да си звяр!
Тогава се учи от зверовете - излежават се докато не огладнеят. Тогава стават динамични - обикалят за плячка и бягат да я хванат, кардио един вид. :D А лъвовете са още по-големи търтеи, чакат лъвиците да им “сготвят”. :D
13.04.14
13:38
Лебеде, как точно се прецаква “мобилността” :D Май не си наясно какво значи “мобилност” ;)
Ронка, не може винаги “на макс” ;) Казваш, че не си достатъчно умен - работи по темата ;) Няма да дойде от само себе си - чети, мисли, чети, мисли ;)
Точно защото не си даваш зор и се съобразяваш със сигналите на тялото си стигнал до това положение,да си мериш корема и да караш другите да прават същото и след като разбереш ,че имаш по-голям корем от някой да се радваш като малко дете,което е адски жалко.А още по-жалкото е,че си на 40 години с тоз акъл.
13.04.14
13:43
казано от Херцог Трън на 13.04.14, 13:38:
Лебеде, как точно се прецаква “мобилността” :D Май не си наясно какво значи “мобилност” ;)
Може и да си прав, не съм се интересувал за точно определение. Представям си я като ограничаване на движенията поради закърняване или контузии.
казано от Space Man на 13.04.14, 13:43:
Точно защото не си даваш зор и се съобразяваш със сигналите на тялото си стигнал до това положение,да си мериш корема и да караш другите да прават същото и след като разбереш ,че имаш по-голям корем от някой да се радваш като малко дете,което е адски жалко.А още по-жалкото е,че си на 40 години с тоз акъл.
Айде да си имаме уважението! Никой не съм карал да се освинва, даже обратното. А неспособността ти да възприемаш майтапите няма да я коментирам.
Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 13.04.14 13:48.
13.04.14
13:47
Още по-жалко е, че тролва хора дето искат да прогресират и да направят нещо за себе си във форум за фитнес и здравословен начин на живот. Сигурно в свободното си време виси в бгмама да разправя колко е яко без деца да си лежиш по цял ден и да ядеж сникерси.
Не харесва, че не си даваме зор. А мен още и заради съветите към Ронислав да действа по-леко и динамично.
Интересното при такива, като Георги Милев, е че не се съобразяват със сигналите на тялото си, което ги докарва до състояние да дойдат на моето “леко и динамично”, но без “динамично” поради прецакана мобилност. :)А неспособността ти да възприемаш майтапите няма да я коментирам]
Извинявай,това майтап ли трябваше да е ?
че не се съобразяват със сигналите на тялото си,което ги докарва до състояние да дойдат на моето “леко и динамично”, но без “динамично” поради прецакана мобилност.
Ти сигурно си се счупвал от тренировки и затова сега си на това дередже.А на Ронката ще му кажа само,че колкото по-малко слушаш тримцата изброени от Георги толкова по добре за теб.А още нещо
Никой не съм карал да се освинва, даже обратното
,аз не съм видял някаква препоръка да дадеш за нещо(и по-добре),ти влизаш тука единствено да бращолевиш тъпотии и да се намираш на приказки.
Мнението беше редактирано от Space Man на 13.04.14 14:11.
13.04.14
14:13
казано от Space Man на 13.04.14, 14:03:
Извинявай,това майтап ли трябваше да е ?
И теб ще те пращам да тренираш шах. В твоя предишен коментар споменаваш други неща, къде се отплесна:
и след като разбереш ,че имаш по-голям корем от някой да се радваш като малко дете,което е адски жалко.
Онова беше майтап със склонността на хората да си вдигаме самочувствието от превъзходството ни. Но едва ли разбираш за какво ти говоря, забрави.
13.04.14
14:32
Кви сигнали на тялото бе малоумник такъв. Ти си мериш талията с поет въздух. Смятай колко си кух! Метни се през прозореца!
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 13.04.14 14:32.
13.04.14
14:54
казано от Георги Милев на 13.04.14, 14:32:
Метни се през прозореца!
Достатъчно е само ,да не се включва със съвети.. :D
13.04.14
15:00
казано от Георги Милев на 13.04.14, 14:32:
Кви сигнали на тялото бе малоумник такъв.
Такива, които ни подсещат, че малоумието ни минава граница и трябва да вземем мерки. Ти си взел мерки за коляното си, а аз взех за корема ми - започнах отслабване. А начинът на мерене на корем не влияе на отслабването, може би го осъзнаваш, ако не - продължавай си с тъпото опониране. И Ронката трябва да вземе някакви мерки за неговата болежка и да се съобразява с възможностите на тялото си.
13.04.14
15:11
Човек... само като видях, че искаш еди кой си да си премери корема с поет въздух ми стана ясно, че ти наистина СИ МНОГО ЗЛЕ. Силно се надявам един ден да го разбереш. На мен наистина ми е много жал за теб, Борето и Ачо... ама много жал ми става, толкова заблудени хора да има.... съжалявам ви и тримата! Обещавам занапред да се опитвам да се въздържам да коментирам вашите изцепки... живи и здрави!
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 13.04.14 15:13.
13.04.14
16:15
Жоре... Лебеда е взел мерки! Виж само за 8 месеца той е успял да свали 5кг.............мускул :D
13.04.14
18:14
Взел е мерки той, с издут корем... :D
13.04.14
20:56
казано от Георги Милев на 13.04.14, 00:11:
Ми Калоян и той бращолеви глупости постоянно. ТИ чел ли си (мисля, че беше в дневника на Бате Сашо) обясняваше как военната била лошо упр, не трябвало да се прави и кви ли не още глупости. Ачо...той не дава акъл на никой но е лумпен който смята че прогресира... с 5 кг на лежанката за една година. Лебеда.... За него не мога да ти дам конкретни примерни но съм сигурен че не съм само аз който смятам че е идиот.
Освен че си доста некултурен и обиждаш хората напред и назад, също така имаш и свойството да си измисляш разни неща. Никога не съм казвал такова нещо за пресата. Това което казах е че когато се прави с още много други базови упражнения в малко повторения най вече, особено много натоварва кръста и трябва да се внимава.
храната
1 ябълка, 8 цели варени яйца, 1 чиния сирене с червен пипер, 3 филии вита, 1 чиния спагети с кайма и кетчуп, 45 гр. протеин
Утре ще трябва да закуся с козунак, за съжаление.
14.04.14
00:33
казано от kaloyan на 13.04.14, 20:56:
Ми Калоян и той бращолеви глупости постоянно. ТИ чел ли си (мисля, че беше в дневника на Бате Сашо) обясняваше как военната била лошо упр, не трябвало да се прави и кви ли не още глупости. Ачо...той не дава акъл на никой но е лумпен който смята че прогресира... с 5 кг на лежанката за една година. Лебеда.... За него не мога да ти дам конкретни примерни но съм сигурен че не съм само аз който смятам че е идиот.
Освен че си доста некултурен и обиждаш хората напред и назад, също така имаш и свойството да си измисляш разни неща. Никога не съм казвал такова нещо за пресата. Това което казах е че когато се прави с още много други базови упражнения в малко повторения най вече, особено много натоварва кръста и трябва да се внимава.
Казвал си, казвал си :)
Периодично минаваш да дадеш коректив, но нали знаеш - нито ти се впрягаме, нито те приемаме сериозно. Особено след като онова пълно куку Никифорова те обяви за един от най-сериозно трениращите във Форума :D
Иначе предполагам, че никой не храни някаква неприязън на лична основа към теб, просто съветите ти и включванията ти са неадекватни :)
14.04.14
09:54
казано от James Hinks на 14.04.14, 00:33:
казано от kaloyan на 13.04.14, 20:56:
Казвал си, казвал си :)
Периодично минаваш да дадеш коректив, но нали знаеш - нито ти се впрягаме, нито те приемаме сериозно. Особено след като онова пълно куку Никифорова те обяви за един от най-сериозно трениращите във Форума :D
Иначе предполагам, че никой не храни някаква неприязън на лична основа към теб, просто съветите ти и включванията ти са неадекватни :)
:) Така е, но незнам защо и ти се заблуждаваш че правиш нещо ..
14.04.14
09:56
Калояне, бате Сашо го каза много точно. И на тримата ви включванията са неадекватни! Мен понякога тва направо ме вбесява!
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 14.04.14 09:58.
14.04.14
09:57
казано от The average joe на 13.04.14, 16:15:
Виж само за 8 месеца той е успял да свали 5кг.............мускул :D
Още един поддържник на тезата за подобряване работоспособността на сланината ми. :D
14.04.14
10:08
казано от kaloyan на 14.04.14, 09:54:
:D :D :D
Благодаря, че ме разсмя искрено в понеделник сутрин :D
14.04.14
11:05
казано от kaloyan на 14.04.14, 09:54:
:D
Няколко пъти ти повтарям, че точно теб чакам толкова години ;)
14.04.14
11:13
Е, тва е! Хем си бездарен, хем си нагъл и устат!
4 кръга, 2 минути почивка
Клек 3 2 1 1 90 90 90 90
Мъртва тяга 3 2 1 1 110 110 110 110
Военна преса 3 2 1 1 50 50 50 50
Обръщане 3 2 1 1 60 60 60 60
Лежанка 3 2 1 1 70 70 70 70
Високо изтегляне 3 2 1 1 60 60 60 60
Кофички 3 2 1 1 +20 +20 +20 +20
Набиране 3 2 1 1 +20 +20 +20 +20
Така...
Кръстът е добре. Всъщност не е добре, боли ме, но не и докато клякам, тегля тяга или изпълнявам което и да е упражнение. За сега не ме ограничава откъм себераздаване. Смятам, че до няколко дни ще е 6.
Мисля, че формата на всички упражнения беше стриктна, но все още не мога да снимам, за да се уверя. Все още ми е рано да правя на всички кръгове тройки с тези тежести. След първия кръг съм невероятно задъхан, след втория всичко е нормално, а след третия и четвъртия (и петия, ако има такъв) съм като нов. Не мога да си го обясня. Чудя се дали да започна от единици пак със същата тежест или да мъча тройки, докато не направя поне три кръга.
Другият проблем е загрявката, която е половината тренировка. Днес правих следното: загрявка на всички стави; разтягане на задното бедро и квадрицепса; три серии хиперекстензии + три серии коремни преси (суперсерии); по няколко серии загрявка с леко на всички движения. Някой знае ли лесен начин да загрея максимално добре за минимално време?
Мнението беше редактирано от Ронката на 14.04.14 20:24.
храната
1/2 козунак, 2/3 буркан овче кисело мляко, 6 цели варени яйца, малко пушено свинско филе, 4 филии вита, около 420 гр. свински врат, 45 гр. протеин
Мнението беше редактирано от Ронката на 14.04.14 22:44.
14.04.14
22:17
казано от `~1! на 14.04.14, 20:23:
Другият проблем е загрявката, която е половината тренировка.
Защо смяташ, че това е проблем?
казано от `~1! на 14.04.14, 20:23:
Днес правих следното: загрявка на всички стави; разтягане на задното бедро и квадрицепса; три серии хиперекстензии + три серии коремни преси (суперсерии); по няколко серии загрявка с леко на всички движения.
Не разтягай студен мускул.
Моята загрявка преди тренировка за крака във фитнеса е 35-40 минути (т.е. това е времето до започването на работните серии на първото основно натоварващо упражнение). Искрено се надявам да не смяташ загрявката за загубено време.
Не смятам дългата загрявка за проблем. Напротив, чувствам се добре загрял и тренировката ми се отразява супер после. Проблемът е, че докато загрея, моят човек почти е свършил и се налага да ме чака.
Мнението беше редактирано от Ронката на 14.04.14 22:23.
14.04.14
22:23
Не пести време от загрявка, особено след като правиш кръгови тренировки.
Може би ако загрееш добре няма да си толкова задъхан след първия кръг. Даже може да прибавиш и 10мин. пътека или колело преди да започнеш кръговете.
Друго, което ми мина през главата е да правя повече кръгове като първите са леки, но не знам дали това е правилно. Какво ще кажете?
Мнението беше редактирано от Ронката на 14.04.14 22:28.