При Равномерно балансирана диета

13.04.14
17:41

Здравейте , имам следният въпрос , както казах равномерно балансирана диета някой път с повече въглехидрати за повече ЕНЕРГИЯ...Та да минем на въпросът ми , проблем ли е да се яде : Сладко и хляб естественно без да прекалявам веднъж два пъти седмично всичко останало си го спазвам доста стриктно и съм доволен , но примерно все пак ми се преяжда нещо сладко и за това питам ... Извинявам се ако има подобна тема или ако е писано по този въпрос , защото аз четох из целият форум , но не видях нищо !!

13.04.14
20:36

Въпроса тука е - с каква цел?Не че не може да чистиш с хляб и вафли,ама ще стане по-трудно и ще трябва да внимаваш с количествата.При качване - никакъв проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1