12.04.14
22:03
Здравейте искам да попитам още колко долу горе според вас трябва да смъкна килограми? Изчистих се доста през последните два-три месеца .Мисля да почна въглехидратна ротация да се изчистя до толкова да мога да изкарам пресите .
Малко за мен височина-176 см тегло преди 81 сега 72-3 кила стаж-4 години борба две фитнес .Вижте снимките в профила ми . Благодаря предварително
Темата беше редактирана от Джон Сноу на 12.04.14 22:07.
13.04.14
11:29
За съжаление - още много.
Аз съм висок колкото теб и пресата се показа на 67-68кг. Обаче на 72-73кг изглеждах доста по-изчистен от теб.
Тоест, някъде 7-8кг ти трябват още. Обаче комбинирай с качване на мускулна маса.
И аз мисля че до 65 кг ще имам някяква преса .Имам окси елит ще видя как ще съм и колко кг ще бъда.Как да го комбинирам с качване на маса
казано от x factor на 13.04.14, 12:59:
Как да го комбинирам с качване на маса
аз тренирам за маса, ям повече протеин (горе долу като тоя хр.режим*) и ми се получават нещата, качвам малко ММ и едновременно свалям мазнини. Сигурно щото мускулите ми не са мн големи и “има мегдан” за растеж.
* орязания вариант към края на темата, не първия пост естествено
Мнението беше редактирано от Pavel D на 14.04.14 06:49.
Ще видя колко кг ще съм като изпия оксиелита и ако долу горе се личат малко пресите ще продължа да доизчистя .А ти като се храниш така кила качваш ли или си стоиш на едни кила?На мен проблема ми е сладкото газирано и хляб даже впечатление неми прави но сладкото ...
На кантара свалям, но са мазнини. Мускулите ги виждам че растат малко по малко. Спри го сладкото и ще усетиш голяма разлика. Аз съм на НВД от 2-3 седмици и свалих 3кг. Преди това пак бях на нещо подобно, но прекалявах с плодовете (банани включително) и заради тях дълго време нямах развитие