14.04.14
01:09
Както виждате по заглавието, искам да ви попитам,
пие ли се Cellucor C4 Extreme в не тренировачни дни или не?
Знам, че е pre-workout и термина означава преди тренировка,
но някой хора ми казаха, че е хубаво и сутрин на гладно, когато не тренирам.
Моля ви, споделете вашето мнение по въпроса.
Ще ви бъда много благодарен, ако ми отговорите с повече от да и не,
като ми обясните, защо трябва или ни трябва да се пие.
Благодаря Предварително.! :)
Прием сутрин на гладно в почивен ден може би бил полезен от гледна точка на това ,че :
- Ще поддържаш нивата на креатина
- Може би ще повлияе в някаква минимална степен на метаболизма
Минусите ще са:
- Ще навикнеш по-бързо към кофеина и синефрина, и няма да ти вършат работа тогава, когато ти трябват най-вече да те вдигнат и да повлияят на калорийния разход, а именно преди физическа активност.
- Ще си пилиш нервната система за едното нищо
- Бета аланина и аргинина ще са малко не на място
Как бих постъпил аз? Бих си взел някаква малка разфасовка креатин, която да пия в почивен ден. Сигурно и 100 грама биха свършили работа, а C4 ще си го зобкам само pre workout.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 14.04.14 01:21.
14.04.14
01:30
Мерси за отговора и да, пропуснах да спомена, че ще го приемам с креатинова матрица на Muscle Pharm и протеин на Mutant Whey.
Мнението беше редактирано от Petko Tsikov на 14.04.14 13:37.
казано от Petko Tsikov на 14.04.14, 01:30:
Мерси за отговора и да, пропуснах да спомена, че ще го приемам с креатинова матрица на assault mp и протеин на Mutant Whey.
Assault ли имаш или креатиновата матрица на MP. Различни неща са.
Протеина не те бърка.
14.04.14
13:55
казано от Strelok91 на 14.04.14, 09:42:
Assault ли имаш или креатиновата матрица на MP. Различни неща са.
Протеина не те бърка.
Моя грешка, Muscle Pharm, поправих се.
Мнението беше редактирано от Petko Tsikov на 14.04.14 14:15.
В такъв случай пий си креатинчето всеки ден (когато решиш, не е от съществено значение за това да се акумулира в тялото.аз лично бих си го добавял в дозата протеин след тренировка) , а бустера святкай само преди тренировка само в тренировъчен ден.
14.04.14
14:47
Ами аз и така смятам да направя. Бустера преди тренировка, а пък креатина и протеина веднага след тренировка.
Забелязах само една малка подробност остносно Creatine Nitrate. В бустера има 1гр и в креатина има 1 гр.
Това може ли да доведе до проблем, макарче си мисля, че не би трябвало, защото има хора, които приемат по
2,3 лъжички от бустера, следователно приемат 2,3гр Creatine Nitrate, но тъй като съм със слаб толеранс към
кофеина, мисля че 1 лъжичка ще ми свърши работа от C4.
Благодаря за споделеното мнение, ако някой друг иска да добави нещо друго съществено по тази тема, нека заповяда, но мисля че вече и аз си изградих категорично мнение по тази тема! :)