11.04.14
22:37
Здравейте , искам да ви попитам какво мислите за тренировъчната ми програма и хранителния ми режим , и дали има нужда от някаква промяна.На този режим съм от около 5 месеца и успях да се поизчистя добре ,и да покача мускулна маса,но все пак бих искал да знам дали има нужда от промяна.Наскоро ми казаха,че е по-добре да си разпределя тренировката в три-четири дни за по-голям растеж,но съм скептично настроен.Какво мислите?
Тренировъчната програма:
Понеделник - Гръб с долен корем
Вторник - Гърди с горен корем
Сряда - Рамо и трапец със страничен корем
Четвъртък - Трицепс със страничен корем
Петък - Бицепс с долен корем
Събота - почивка
Неделя - Крака с горен корем
Иначе за хранителния режим:
08:00 - Лъжица мед на гладно + Овесени ядки с лъжица натурално какао и прясно мляко
10:30 - Два банана
12:30 - Пържола/Риба + Вар.картофи/Ориз + малко кашкавал
14:00 - Един банан и едно киви + половин кофичка кисело мляко 2%
16:00 - 4 яйца (2 жълтъка) + Вар.картофи/Ориз + малко сирене
18:30 - Пържола/Риба + Вар.картофи/Ориз + Зелена салата
19:00-20:30 - ТРЕНИРОВКА
22:00 - Някакъв плод (киви,портокал и т.н.)
Към 23:30 - 24:00 гледам да съм заспал.
Моля за вашите отзиви.Благодаря!
12.04.14
00:19
Гръб с долен корем ?? Гръб с горен корем ?! Рамо и трапец със страничен корем ?!??
Бе ти колко корема имаш :D
казано от El_tiggeraso на 12.04.14, 00:19:
Гръб с долен корем ?? Гръб с горен корем ?! Рамо и трапец със страничен корем ?!??
Бе ти колко корема имаш :D
Мисля,че знаеш какво имам в предвид. :)
12.04.14
01:42
Страничния корем ,за който говориш може и да се разграничи някак от другия.Но горен и долен ,повярвай ми няма.
И тъй като си помолил учтиво за съвет..каква е идеята да отделяш малките мускули в отделен ден ? Бицепс и трицепс може да тренираш и заедно,а защо не и да ги вместиш към гърдите с по 2 упражнения.Само,че след гърба и краката е желателно да вземеш почивки.
казано от El_tiggeraso на 12.04.14, 01:42:
Страничния корем ,за който говориш може и да се разграничи някак от другия.Но горен и долен ,повярвай ми няма.
И тъй като си помолил учтиво за съвет..каква е идеята да отделяш малките мускули в отделен ден ? Бицепс и трицепс може да тренираш и заедно,а защо не и да ги вместиш към гърдите с по 2 упражнения.Само,че след гърба и краката е желателно да вземеш почивки.
Принципно и аз това обмислям,но тъй като се възстановявам добре и се чувствам отлично се чудя дали има смисъл.Мен повече ме притеснява факта,че тренирам по тази програма вече 5 месеца и не знам дали ще е добре да я сменя.Иначе така с отделянето на мускулните групи успявам малко или много да ги тренирам по-добре,но пак ми изниква в главата въпроса за промяната.Относно хранителния режим нещо за променяне ?
14.04.14
22:57
Отделяш много внимание на корема . Вместо това отдели повече внимание на другите мускули . Корема го направи с краката (всички кореми ;) ) а другите мускули си ги комбинирай може ако искаш да правиш по 1 мускул на ден за да можеш да му отделиш повече внимание и концентрация. Ръцете ( бицепс и трицепс ) ги направи в един ден.