14.04.14
13:55
Здравейте приятели :) Значи вече от 3 месеца съм на хран. режим + фитнес програма. За тези 3 месеца успях да отслабна с 14 кг. Но забелязах, че последните две седмици свалям сравнително по-малко от преди. За миналата седмица свалих само 240 гр. Тази седмица свалих само 150 гр.? Ефекта се забавя от отслабването, моля да ми препоръчате хранителна добавка за отслабване. Аз съм се спрял на няколко вида, моля за адекватно мнение и съвети. Хранителния ми режим се състой в: яйца,извара,месо,салата,орехи “по-малко”, кафяв ориз и тук таме в седмицата си позволявам да хапвам по 150 гр. картофи/черен хляб. Ето ги и нещата които съм си избрал аз:
1. BIOTECH USA L-Carnitine 100.000 / 500ml Liquid - този продукт ми го препоръча, човека които държи фитнес/а. Но незнам не ми вдъхва голямо доверие този човек.
2. Pure Nutrition - 100% Pure Yohimbine - този продукт ми го препоръча един приятел.
3. AMIX Detonatrol 90 Caps. - този продукт си го избрах сам, че много почнаха да го хвалят .....
4. AMIX ThermoCore ™ Professional 90 Caps. - мисля, че този продукт съчетан с “л-карнитин” , ще има много по-добър ефект.??
5. Universal Nutrition Animal Cuts - този продукт ми го препоръчаха, двама приятели които са го ползвали.?
Ще съм много благодарен, ако някой може да ми помогне с избора на хран. добавка за изгарянето на мазнините.?
П.п. Забравих да отбележа, че фитнес програмата ми е три дневен сплит, клек,лег,коремни и т.н.
П.п. Сега някой ще каже, че не пия достатъчно вода или не изхвърлям достатъчно течности. Напротив на ден пия по 3 + литра вода и редовно ходя до тоалетната по-малка нужда “поне по 10-13 пъти”.
Темата беше редактирана от Снежен на 14.04.14 13:57.
14.04.14
17:05
Картофите не са равнозначни на хляба! Т.е. не е все тая кое от двете ядеш. Освен това, ми е интересно защо така предпазливо ги ядеш? Смяташ че консумирайки картофи или ориз, ще напълнееш ли? Ако си оптимизираш хранителния режим, няма да имаш нужда от тия боклуци, които си изброил по-долу. Успех!
Извинявай, но не те разбрах.? Хранителния ми режим е добре направен, просто избягвам да ям картофи/хляб и за това отбелязах, че си позволявам да разнообразя ориза с картоф/хляб. Ще изчакам други потребители да пишат, явно или не можеш ми помогне или не искаш. Много добре мисля, че съм обяснил всичко....
14.04.14
21:34
Йохимбинът е ок, но според мен на Прима Форс е по-добър.
Детонатрол свършва много бързо,ако се пие по схемата, а е доста скъп, иначе е ефективен.
От анимал кътс съм доволна - пих го миналато лято и имаше добър ефект, направих 2 цикъла с него, но всичко зависи от тренировките и храненето ти.
П.С Summertime се е опитал да ти помогне и да ти спести пари, ако се опиташ да вникнеш в смисъла на думите му, ще го разбереш :) Успех.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 14.04.14 21:34.
Разбирам Ви, но явно ми трябва леко побутване. Та кои е по-добрия вариант за мен?
Мнението беше редактирано от Снежен на 14.04.14 23:24.
14.04.14
23:26
казано от Adriana Dacheva на 14.04.14, 21:34:
Йохимбинът е ок, но според мен на Прима Форс е по-добър.
Детонатрол свършва много бързо,ако се пие по схемата, а е доста скъп, иначе е ефективен.
От анимал кътс съм доволна - пих го миналато лято и имаше добър ефект, направих 2 цикъла с него, но всичко зависи от тренировките и храненето ти.П.С Summertime се е опитал да ти помогне и да ти спести пари, ако се опиташ да вникнеш в смисъла на думите му, ще го разбереш :) Успех.
Доста изчерпателно и правилно мнение по темата, дай една снимка, за да ти препоръчам най-доброто за теб.
16.04.14
09:34
казано от Валентин Иванов на 14.04.14, 13:55:
Здравейте приятели :) Значи вече от 3 месеца съм на хран. режим + фитнес програма. За тези 3 месеца успях да отслабна с 14 кг. Но забелязах, че последните две седмици свалям сравнително по-малко от преди. За миналата седмица свалих само 240 гр. Тази седмица свалих само 150 гр.? Ефекта се забавя от отслабването, моля да ми препоръчате хранителна добавка за отслабване. Аз съм се спрял на няколко вида, моля за адекватно мнение и съвети. Хранителния ми режим се състой в: яйца,извара,месо,салата,орехи “по-малко”, кафяв ориз и тук таме в седмицата си позволявам да хапвам по 150 гр. картофи/черен хляб. Ето ги и нещата които съм си избрал аз:
1. BIOTECH USA L-Carnitine 100.000 / 500ml Liquid - този продукт ми го препоръча, човека които държи фитнес/а. Но незнам не ми вдъхва голямо доверие този човек.
2. Pure Nutrition - 100% Pure Yohimbine - този продукт ми го препоръча един приятел.
3. AMIX Detonatrol 90 Caps. - този продукт си го избрах сам, че много почнаха да го хвалят .....
4. AMIX ThermoCore ™ Professional 90 Caps. - мисля, че този продукт съчетан с “л-карнитин” , ще има много по-добър ефект.??
5. Universal Nutrition Animal Cuts - този продукт ми го препоръчаха, двама приятели които са го ползвали.?Ще съм много благодарен, ако някой може да ми помогне с избора на хран. добавка за изгарянето на мазнините.?
П.п. Забравих да отбележа, че фитнес програмата ми е три дневен сплит, клек,лег,коремни и т.н.
П.п. Сега някой ще каже, че не пия достатъчно вода или не изхвърлям достатъчно течности. Напротив на ден пия по 3 + литра вода и редовно ходя до тоалетната по-малка нужда “поне по 10-13 пъти”.
Най-удачно според мен е 2 опаковки Детонатрол или да направиш комбинация от отделни съставки - кофеин, синефрин, йохимбин, зелен чай и т.н.