Дневникът на Меги :)

Темата е заключена.

26.03.13
23:51

Здравейте всички, аз съм  Миглена :)

Чета ви от около половин година с голям интерес и реших, че е време и аз да си направя дневник, за да мога да следя храненето си и тренировките и и да мога да получавам съвети от вас, защото за много неща не съм сигурна, че ги правя правилно.
На 24 години съм, уча ветеринарна медицина последна година,  от 7 години съм вегитарианка, висока съм 167 и тежа 52-54 кг. Не искам да отслабвам, но си имам мазно коремче, което искам да изчезне.

Целите ми са повече сила и издръжливост, стегнато тяло с релеф и нещо на което много държа - плочки на корема (giggle)

От малка спортувам, но никога не е било много сериозно..то не беше художествена гимнастика за малко, спорни танци, няколко години плуване ( не твърде сериозно), на фитнес съм ходила за по няколко месеца, ориенталски танци малко, каланетика, малко футбол в отбора на университета....много обичам да ходя по планините. Миналата година в университета си създадохме алпийски клуб и няколко човека направихме 300 километров преход за 10 дена през Стара планина, Средна гора и Рила и от тогава съвсем се запалих и нямам спирка :) Друга моя страст е конната езда, но напоследък рядко ми се случва.
От 3 месеца и нещо съм редовна във фитнеса. Първите два месеца  и нещо тренирах 3 пъти седмично кардио + силови тренировки за цяло тяло като програмата си я бях съставила с помощта на сайта. От няколко седмици си имам нова програма съставена от инструкторката във фитнеса. Ще я опиша, за да изкажете мнение :)

Ден 1: горна част на тялото
- 15 мин загряване на кростренажор
- Машина вертикални преси за гърди- 1 серия 20/10кг, 2 и 3 серия 15/15кг, 4 серия 12/20 кг
- Придърпване на скрипец отпред - 20/10кг, 15/15кг, 12/20кг, 8/25 кг
- Повдигане с дъмбели - 2 x 15 с 2 кг. и 2x 12 с 3 кг.
- Чуково сгъване с дъмбели- 2x 15 с 4 кг и 2 x 12 с 5 кг.
- Машина бицепс - 4x 12 с 5 кг.
- Разгъване с една ръка с дъмбел зад врат- 4x 12 с 2 кг.
- Машина трицепс- 4 х 15 с 10-12 кг.
- Хиперекстензия- 4х 15 с 5 кг
Пътека- 25 мин.

Ден 2: Корем и кардио

-15 мин. загряване на кростренажор
- пейка за контракции- 2x50 и 2х40
- изправяне на крака от хоризонтално положение- 4х 20
- Римско столче- 4 х 20
- Наклони в страни с тежест- 4 х 20 с 5 кг.
- кростренажор 15 мин
- колело 30 мин.

Ден 3: Крака

- 15 мин. загряване на кростренажор
- Избутване от leg- press machine- 1х 20 с 20 кг, 2 х 15- 30 кг, 1 х 12- 40 кгю
- Leg- curling от лег 2х 20 с 15 кг и 2 х 15 с 20 кг
- leg- extensions- 1х 20 - 15 kg, 2 х 15 с 25 кг., 2х 12 с 35 кг или напади, но от тях ме заболяват колената
- Adductor машина- 4х 20 с 35 кг
- Аbductor машина- 4х 20 с 40 кг
- изнасяне на един крак назад - 4х 15 с 35 кг.-
- колело 30 мин.
Ден 4: Корем и Кардио

- загряване на кростренажор 15 мин.
- изправяне на крака от вертикално положение- 4х15
- Коремни преси на наклонена пейка- 4х20
- Сгъване на корем машина- 4х20 с 20 кг
- Наклони в страни с тежест- 4х20 с 5 кг.
- кростренажор 15 мин
- пътека 20 мин.
А от миналата седмица ходя и на народни танци :)
Доста съм амбицирана и ще се радвам да споделите мнение :)

С храната е голяма каша. Ще започна да я описвам всеки ден, за да добиете представа...за днес...по- добре не :D
Обикновено закусвам овесени ядки с кисело мляко, ябълка, тахан и мен. В другите хранения има  основно зеленчуци, салати, варени яйца, извара, сурови ядки....

Доста дълъг пост стана (giggle)

Поздрави Меги :) (sun)

Темата беше редактирана от Megi на 04.04.13 00:01.

27.03.13
05:16

Това просто е нереално, тук просто стана дом на красотата, постоянно се регистрират нови момичета и всичките прекрасни, красиви и омайни, този форум блести като диамант със толкова много красота във него (sun)
Ако още няколко жени като теб се включат във форума, той просто ще заблести, като звезда на небето, а деня и ноща ще се слеят в едно и вече няма да има тъмнина, а само красота и светлина (sun)
Защо Бог е решил, че българките ще са най красивите жени на света, винаги съм се питал аз ?
Може би това ние няма да го разберем, но аз му благодаря за това с което ние дарил, а то е най красивото на света и се нарича българска жена ! (F)

27.03.13
14:09

Няма да съм толкова изчерпателен като Христо :) , за това ще кажа добре дошла и успех !!!

27.03.13
17:38

Много ви благодаря :)

Хранене за днес:

8ч.- овесени ядки с 2 лъжици кисело мляко, половин малка ябълка, 2 л. мед, 1 л. слънчогледов тахан.
9ч.- едно 3 в 1
12ч.-катма със сирене и кашкавал.( не успях да я изям цялата)
16.30.- салата от соеви кълнове, домат и малко сирене

Мнението беше редактирано от Megi на 27.03.13 18:08.

28.03.13
22:49

казано от Megi на 27.03.13, 17:38:

8ч.- овесени ядки с 2 лъжици кисело мляко, половин малка ябълка, 2 л. мед, 1 л. слънчогледов тахан.
9ч.- едно 3 в 1

С толкова храна не знам дали и египетска котка ще е сита :D

29.03.13
13:24

Бях болна и нямам никакъв апетит тези дни.Вчера беше още по- зле, днес също нищо не ми се яде...направо не си заслужава да го описвам. Не съм и тренирала от една седмица... :(

03.04.13
19:15

Какви бяха тия болести 2 седмици направо не знам.... Днес вече се чувствам добре и направо умрях от яд, че не отидох на фитнес, но имаше домашна тренировка  :) - 30 мин. кростренажор и belly dance от едни видео уроци. После ще направя една дълга разходка на кучетата, че не ме свърта :)

Хранене:
Поради успиване  за лекции нямах време за закуска и около 10 ч. изядох половин катма със сирене. По- късно ометох половин шоколад (blush)....голяма борба е с това сладко. Обяд- салата от червено цвекло и царевица + таратор и 2 сухарчета. Засега толкова, после ще допълвам :)

Не мога да го нарека вечеря....по- късно изядох няколко сухара и малко сирене.

Мнението беше редактирано от Megi на 04.04.13 23:16.

04.04.13
23:22

10ч. един банан и една 200гр кофичка някакво био кисело мляко с липа
13ч. запечени картофи със сирене
16ч. изпих едно мляко за пиене

от 17 и 30 до 19ч тренировка от ден 2 описана в първия пост

20ч. салата от 2 домата и половин краставица с малко сирене и ленено семе

Лека нощ на всички :)

05.04.13
00:24

Виждам, че имаш банан в менюто, си а това е чудесно :)
Всяка жена трябва всеки ден да хапва банан, ако иска да има здраве, щастие и дълголетие ;)
Една от най ценните храни, доказала качествата си от както съществува човечеството !

05.04.13
02:51

казано от Христо на 05.04.13, 00:24:

Всяка жена трябва всеки ден да хапва банан, ако иска да има здраве, щастие и дълголетие ;)

:D

Nicole Brankova

05.04.13
07:49

Много се радвам като чета такива дневници.
Вече виждат ли се резултати от тренировките и хран. режим?
Успех! :)

05.04.13
11:20

казано от Христо на 05.04.13, 00:24:

Виждам, че имаш банан в менюто, си а това е чудесно :)
Една от най ценните храни, доказала качествата си от както съществува човечеството !

:D

Да вече има резултати от тренировките, по стегната и издръжлива съм, само с този корем не можем да се разберем....е и той има напредък, ама аз съм нетърпелива :)

05.04.13
12:35

Хранене за днес:

9ч.- едно 3 в 1

Този слънчогледов тахан от къде си го взе? Не че съм търсил много, но единствено сусамов съм си намирал.

05.04.13
13:09

Има в големите вериги супермаркети и Женския пазар в София (не знам откъде си) :) 100% съм виждала в Кауфланд и Фантастико :)

05.04.13
20:00

Леко съм изненадан, че с такъв подтекст сте разбрали това, което написах (blush), но няма как някой да ви вини за това, вие сте млади, кръвта ви кипи и хормоните бушуват :D . Младостта не е порок, както са казали хората. ;)

Аз все пак държа да отбележа, че съм търговец на банани и съм запознат с качествата на тази храна :P
Предлагам различни видове, според вкусовете на клиентката, по зелен или по узрели, които могат да се консумират веднага, специално за дамите от форума правя големи отстъпки, а за редовни клиенти още по големи.
Гарантирано най доброто обслужване, всичко се прави с голямо желани и от сърце от посрещането на клиента, обслужване и изпращане. Най важно е клиентите да останат доволни и да се върнат отново да пазаруват банани ;)
Кризата доста се отрази на бизнеса, но за мен на първо място са хората и щом те са доволни, на мен повече не ми трябва (sun)

06.04.13
01:39

казано от Момчил Ганев на 05.04.13, 12:35:

Хранене за днес:

9ч.- едно 3 в 1

Този слънчогледов тахан от къде си го взе? Не че съм търсил много, но единствено сусамов съм си намирал.

Аз го взимам от Била. Има и от тиквено семе :)

Днес доста си поспах, станах чак в 10 и 30.
Понеже ми се хапваше нещо солено закусих овесени ядки с малко масло и сирене + едно варено яйце.
Тренировката ми днес беше за крака между 15 и 17 ч., след което хапнах един банан и около 50 гр. сурови ядки ( бадеми, индийско кашу и червена боровинка). Последва една мноооооого дълга разходка.
Около 8ч хапнах пак малко ядки. След това пих една бира.
около 12 и 30 - шопска салата + едно варено яйце

08.04.13
02:48

Този път ми се размина, бях сигурен, че сега вече ще ям шамари и очаквах да прочета нещо от сорта на - “не ти щем бананите, заври си ги отзад” а това щеше да е брутално затапване :) и щях да се чудя къде да се дяна от срам. Сега, за да не кажете, че само тролвам и цапам дневници и не казвам нищо полезно, този път ще ви кажа нещо наистина сериозно и ценно за всички дами. Вадете си лист и химикал и записвайте, защото ще кажа тайната, как  може да спечелите всеки един мъж, който си пожелаете.

Може би знаете, че любовта на мъжете минава през техния стомах и това е точно така.
Ако искате да плените някой мъж, то най лесният начин е да го поканите на вечеря в къщи и тайната на успеха се крие във избора на меню. Може да спечелите всеки мъж, ако го нагостите със сочна пу..ешка пържола, повярвайте след тази вечеря този мъж ще може да си го разхождате на каишка, като кученце и ще ви изпълнява всички желания като Аладин от вълшебната лампа. :D

Но има едно но, много е важно как ще действате още от самото посрещане, каква ще е обстановката, задължително да има свещи и хубава музика. От предястията до аператива, през основното и десерта, всичко трябва да е изпипано и да се прав с много чувство.
Наистина сочната пу..ешка пържола е основното ястие, но докато стигнете до нея, трябва да се предразположи мъжът и оставям на вашата фантазия да изберете предястията и как да ги сервирате. :P

Гарантирано с тази вечеря, вие ще оплетете всеки един мъж в мрежите си ! ;)

Сега ако може да чуя и някоя изпитана рецепта, от дамите със подобен съвет/рецепта към мъжете би било хубаво. Много мъже може би си мислят, че знаят рецептата, но всъщност жените ги знаят най добре и ако те искат добри готвачи, нека ги споделят на нас мъжете !

То май си стана пост за нова тема, според вас ще се заформи ли дискусия по подобна тема ?
Пу..ешкото месо е наистина най доброта храна, това ще го потвърди всеки един мъж, факт е и че някои хора правят много сериозни пари от търговията с пу.ешки пържоли и то във време на криза, което само показва колко е търсена тази храна :)

08.04.13
23:18

Започнах стаж, та ми стана още по- сложно с храната...
06.04 събота:
закуска около 10ч.- един банан + половин кофичка кисело мляко и малко сурови ядки.
около 17 ч. - половин парче пица
15ч- фреш от портокал
21.ч - няколко хапки халва
Нещо нямах никакъв апетит този ден

07.04 неделя:
закуска 10ч.- овесени ядки и 3 с.л. кисело мляко, 1ч.л. тахан. , 1 с.л. мед, 1 ч.л. ленено семе и един банан.
обяд 14 ч.- спагети с доматен сос и пармезан- 500гр.
около 18-19 ч. в клиниката на крак хапнах една шепа бирени фъстъци поради липса на друго, че бях много гладна.
21ч.- един банан
23 ч- една купичка супа от спанак.

Днес:

закуска 10ч.- овесени ядки и 3 с.л. кисело мляко, 1ч.л. тахан. , 1 с.л. мед, 1 ч.л. ленено семе и един банан.
13ч. - около 70 гр. сурови ядки
14 и 30- 16 ч- тренировка кардио + корем от ден 4 описани в първия пост.

17ч.- отново около 70 гр сурови ядки .
18ч.- един банан
19- 20 и 30 ч. - народни танци .....малко ми дойде в повече натоварването днес.

21 и 30- една купичка зелена салата +малко парче сирене, една  малка филийка пълнозърнест хляб с домашна лютеница
23ч - малка купичка ягоди с кисело мляко.

09.04.13
02:07

Там където има скука, Христо си плюе на петите ;)
Вярно, че силата ми е в простотията :D , но Бог така е решил и е дарил, а ходи му откажи, щеш не щеш приемаш съдбата си (blush), но аз съм добър и в нещо друго, което сега ще направя и то е - беж Ежко да ме няма :D
Виждам, че вчера си хапнала не един път, а дори два пъти банан, а това е страхотно и ето защо  си толкова сияйна на снимките, сутрин банан и следобед пак (sun), това е рецептата и дано и другите жени го разберат :P

09.04.13
12:48

Мда много банани много нещо, ето сутринта пак хапнах един :D

09.04.13
22:58

Ей винаги съм искал да кажа култовата реплика - Хапвай Булка сладко-сладко, дай туй “сиренце” на батко  :D
Когато жените са щастливи, то и аз съм щастлив и повече не ми трябва :)
Сега всеки път, когато хапваш банан ще се сещаш за ония плямпалник от форума, плямпало и със много палав език (giggle)
Важно е като хапваш, да се наслаждаваш на всяка хапка, на този вълшебен плод с който Бог ни е дарил. :)
Моят най любим плод са голите праскови, така наречените “нектарини”, наистина този плод е нектар, носещ невероятна душевната и физическа наслада (sun). А какво да кажа за шейк от банани и нектарини, вълшебен еликсир, който може да ни отведе в страната на чудесата :P

10.04.13
01:21

Ама наистина започнах да се сещам за теб всеки път като реша да ям банан :D

10.04.13
01:30

Днес беше мазало с храната....
сутринта изядох пак един банан :D, после 2 филийки хляб “Бонус” с домашна лютеница и малко сирене
обяд- зелена салата
следобедна закуска - един банан с 3 лъжици кисело мляко, една ч.л. мед и една ч.л. ленено семе
вечеря - 2 филийка хляб ” Бонус” и после около 100 гр. фурми

11.04.13
01:09

Днес като станах в 6ч. бях много гладна :D
изядох един банан и няколко фурми
8 и 30 - една мекица с пудра захар ( не се въздържах , там където ни водиха ги правят мноого хубави) и едно 3 в 1.
12ч- шопска салата и един таратор.

между 15 и 17 ч бях във фитнеса и тренирах горна част на тялото.

като се прибрах към 18ч. бях много гладна и изядох една пълнозърнеста филийка с мед.
19ч.- малко кокосов орех
21ч- още една пълнозърнеста филийка с две варени яйца.

Лека нощ на всички :)

12.04.13
01:43

Тая работа с това късно писане е толкова съмнителна и много трудно ще можеш да ни заблудиш. (giggle)
Няма нищо срамно, по добре си признай, че ходиш ти някъде вечерта да хапваш тайничко банан (sun), но ни го спестяваш, а това е подвеждаща информация, ако в дневникът не се въвежда всичките хапвания.
Хмм, знам ги аз тия късни среднощни закуски, няма как да ни излъжеш ти :D, няма лошо обаче, тва са си хубави неща ;)
Не зле да помислиш за нова държава за живеене, в по топлите страни, където има бананови палми, чернокожи хора и доста големи банани ;)
Хем големи банани, хем много, ако бях жена вече щях да съм си стегнал куфарите 8-)

14.04.13
02:02

Здравей Меги, трябва да ти кажа нещо много важно и дано не прекалено късно ! Доста ценни неща научих благодарение на грешките си, уча се постоянно и точно това, че винаги анализирам внимателно всички грешки, които правя ми помагат да трупам житейски опит и да бъда по мъдър. Не искам заради мен да спираш да си водиш дневника, може да спреш по всяко време, защото това е твоят дневник, но не искам това да става заради мен. Няма нужда да казвам, че всичко това е просто едно забавление и нищо повече, просто го правя за всички вас и за себе си.

Разбира се, че няма да пиша вечно тук или да е само майтапи, които доста хора ги разбират, но няма как да очаквам всички да ги възприемат. Дори точно на предният коментар си казах - Ицка стига толкова сега е момента да спреш, достатъчно нацвъка дневникът, но съчмата пак ме удари и не се сдържах (blush) . Научих нещо много важно, дори някой да възприема хумора, то няма как винаги да е разположен за хумор, всеки човек изпада в различни емоционални състояния и понякога, той може да не е в настроение за хумор и дори тогава ще има обратен ефект, което е съвсем нормално. Другото което научих е, че не може да се натрапва този хумор, дори да го правиш с най добри намерения.

Преди не осъзнавах, че дневниците са много лично пространство, аз ги възприемах, като всички останали теми, но това е моя грешка. Не забравяй, че ти винаги можеш да решиш да изтриеш всеки един коментар от дневникът ти и никой няма да ти се разсърди. Пак ще повторя, че всичко това е просто забавление, аз ако имам някакви сериозни намерение към която и да е жена, мога да и изпратя любовно писмо на лично от което ушите да и се зачервят :D и няма да се излагам с просташки хумор (giggle), но това не ми е било цел.

Инак всички комплименти, които съм правил и ще ги правя са били искрени, понякога дори се чувствам виновен, че не мога да коментирам всички снимки, а те всички заслужават комплименти. Но от друга страна, ако пиша комплименти на всички, които си пускат снимки, тогава всички ще ме мислят за някъв сексуален маниак хаха (giggle)

Аз съм просто едно виртуално изкушение, което влиза във мислите ви, след това във сънищата ви и после кара всяка една клетка от тялото ви да вибрира от разтърсваща наслада и екстаз, а душата се пренася в едно друго измерение, някои го наричат Рая, други по друг начин, но не всички знаят как да стигнат до него и да изпитат това невероятно блаженство. (sun)

14.04.13
10:42

Няма да спирам да си попълвам дневника, още по- малко заради теб :) Просто тези дни нямах много време. По- късно ще попълня за изминалите дни :)
Хубав ден на всички (sun)

15.04.13
22:36

Здравейте, тези дни нямах много време за попълване....сега ще запълня каквото си спомням :)

11.04.
Закуска: 1 банан
обяд- огретен- 400гр
после следобеда съгреших с един сладолед и вечерта с една мелба

12.04
нещо нямам спомени за този ден :D, освен че имаше тренировка за корем+ кардио.

13.04
Закуска: 2 с.л. овесени ядки, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л. слънчогледов тахан, 1 с.л. мед , 1.ч.л. ленено семе и половин ябълка
Обяд : картофена салата + 2 варени яйца
вечеря: салата айсберг + домат и извара.

14.04.
Закуска: 2 с.л. овесени ядки, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л. слънчогледов тахан, 1 с.л. мед , 1.ч.л. ленено семе и половин ябълка
обяд нямаше, че нещо се замотах във фитнеса. Тренировката беше за долна част на тялото

следобеда хапнах 2 сладки, които майка ми беше правила ( бутерки с локум)

след това един сладолед около 150 грама + четвърт бира ( за толкова остана място :D )

вечеря: манджа с булгур, лук и маслини ( много малка купичка) + още две сладки.

Днес :)

Закуска 10ч.: 2 с.л. овесени ядки, 2 с.л. кисело мляко, 1 с.л. слънчогледов тахан, 1 с.л. мед , 1.ч.л. ленено семе и половин ябълка
Обяд 15 ч. шопска салата
17ч- около 100 грама сушени кайсии
19- 20 и 30 ч- народни танци

22ч.- салата айсберг + 2 варени яйца

09.05.13
22:48

Нямах много време напоследък и позабравих за дневника, но се завръщам :)
Взех си течен л-карнитин, защото тая мазнинка по корема много ме тормози и не изчезва...не знам къде бъркам.
Днес храната не беше много добре...

10ч. Ябълка
12ч. зелена салата с извара и едно варено яйце.
13ч. футболен мач...потичахме малко....биха ни :(..
15 и 30- ла- карнитин.
16 ч-17 и 30.- тренировка за горна част на тялото+ кардио, след това пих протеинов шейк
18 и 30 вече бях много гладна и изядох едно едно парче козунак поради липса на друго наблизо...
21ч.- малко зелена салата и ябълка.

Преди лягане мисля пак да пия л- карнитина.

Лека вечер на всички :)

13.05.13
09:44

Добро утро на всички  (sun)
Събота и неделя бях на планина, където яденето беше...голяма каша, какво ли не ядох. Но то в планината при такова голямо натоварване няма значение. Изминахме към 60 км за двата дена, останах почти без никаква мазнинка по корема. Дано се задържи така... По доста трудни терени минахме и с тези тежки раници..(моята беше 15кг) ми се взе душата.За съжаление вчера коляното ми нещо се прецака, последните 15 км едва ги излазих. Добре, че ми взеха раница...Днес ще ходя на доктор да ме ремонтират, че така не мога да тренирам.

Иначе днес се мерих и на килограми и на обиколки. Записала съм промените в мерките :) Качила съм килограми, но изглеждам по- добре и по стегната.

Хубав ден ви желая :)

13.04.14
22:46

Здравейте отново :) Аз хубаво си зарязах дневника, но определено ми трябва такъв. Напоследък много ви чета и ви се радвам, и реших отново да се включа. Вече година и нещо тренирам, а не успявам да постигна желаното...сигурно бъркам и с храната и с тренировките и ще се радвам на вашите съвети :)
Сега положението е следното: Височина - 167; тегло- 52-53кг. Проблемна зона си остава корема, въпреки че определено е по- добре от преди, но не много близо до желаните плочки. Последната снимка, която съм качила общо взето е актуална.
Цели- изчистване на мазнинките от корема, повече сила, издръжливост, релеф.
Ще се старая да описвам храната и тренировките си всеки ден.

Днес храната беше следната: 

10ч.- кофичка кисело мляко ” Боженци” 4% + около 60 грама сурови ядки.
13ч. - една филийка хляб ” Бонус” препечена с масло, едно варено яйце, парче сирене и около 10 маслини.
15ч- фреш - лимони, грейпфрут и портокал -300 мл.
17ч. - купичка зелена салата със сирене, една зелена чушка,една варена гъба за проба.
20ч.- картофена салата ( варени картофи, пресен лук, извара, масло) + 1 варено яйце.

Беше нетренировъчен ден.

Мнението беше редактирано от Megi на 13.04.14 22:48.

14.04.14
22:58

Добър вечер :)

Днес имах много свободно време и се получи хубав спортен ден :)

Станах късничко

10.00ч- половин кофичка кисело мляко + 40гр. сурови ядки+ един банан

12.00. Каланетика -20 мин. малко за разтягане.

13.30.- от вчерашната картофена салата + 15 маслини

16.00 другата половин кофичка кисело мляко + 40гр. сурови ядки.

17.40- 18-18-40 Фитнес
Машина за гръдни преси- 4x12 @ 25кг
На гладиатора - за гърди- 4x12@ 15кг
На скрипеца - за трицепс- 4x12@ 20 кг
Разгъване с една ръка с дъмбел зад врат- 4x12 @ 3кг за всяка ръка
Изнасяне с дъмбели напред- 3x12 @ 3kg 1x8@ 4 кг за всяка ръка без почивка
Разтваряне в страни с дъмбели 3x12 @ 2 кг 1x 8 @ 3kg
18.45- един банан

19- 20.30ч  Народни танци

10.00- ориз с гъби на фурна - около 150 гр. + парче сирене + едно варено яйце

Течности за деня: малко повече от 2л.

Мнението беше редактирано от Megi на 14.04.14 22:58.

14.04.14
23:17

Привет Меги,

Прочетох че мечтата ти е плочки на корема.
;)
Ето ти само 8 минутни упражнения за корем, за 2 месеца си с плочки:
http://www.youtube.com/watch?v=W-9L0J_9qag

Горното се прави 1 месец х5 дни х8 минути само ( сутрин на гладно), 2-я месец минаваш на 2-ро ниво, а 3-я месец е за дълбок релеф минаваш на 3-то.
Друго не ти е нужно за корем.

Успех и ще те следим.

14.04.14
23:28

Здравей, Тео :)
Правила съм ги тези упражнения, но не много дълго когато не бях толкова сериозна в тренировките, но ги бях забравила. Ще ги правя  пък дано си прав :P
Благодаря.

Мнението беше редактирано от Megi на 14.04.14 23:29.

15.04.14
23:57

Днес не съм доволна от храненето..първо нямах никакъв апетит, а след тренировката пък бях много гладна и се поддадох на чуждото влияние и изкушение и “съгреших”

Храна:
8.15- едно варено яйце
9.30. един домат, едно варено яйце, 10-15 маслини, парче сирене
14.00- половин кофичка кисело мляко, 40.гр сурови ядки.
19.00- катма със сирене и кашкавал.

Тренировка:
загряване на кростренажор 10 мин
машина за клекове- 3x12@ 30кг. 1x10@40кг
избутване на лег преса- 3x12@40кг, 1x12@ 50кг
лег кърлинг- 4x12@30 кг
лег екстензии- 4x12@30 кг
машина за прасец- 3x15@20 кг, 1x12@25 кг
глутеус мост с дъмбел 9кг -4x15
машина за глутеуси ( не съм много сигурна как се казва, бута се тежест назад) 4x12@20кг за всеки крак
повдигане на крака от вис- 4 x15
коремни преси на римско столче - 4 x25
коремни преси на пейка за контракции- 1 x50, 1x40, 2x30
наклони встрани с дъмбел 7кг- 4x25 на всяка страна

17.04.14
00:27

Днес беше хубав ден и съм в много добро настроение въпреки мрачното време :) Възобновиха ми се надеждите за сбъдването на една мечта през лятото...стискайте палци да успея (sun) Но за целта е важно и да стана по- силна и издръжлива.
Тренировка нямаше
Другото интересно за днес е , че се сетих да се премеря на кантар, от няколко седмици се каня и малко се изненадах...51.500 и то след като се бях наяла и напила с вода. Отдавна не съм била толкова малко пък целта ми не е да отслабвам.

Размисли и страсти: чудя се дали народните танци 2 пъти седмично не са твърде малко кардио. Другото кардио напоследък съм го спряла...
И въпрос - какво мислите за тази 8 минутна тренировка за корем?

Храна:

9.30- половин кофичка кисело мляко, 40гр. сурови ядки микс.
11.00- 4 бананови палачинки, едната палчинка я изядох с 1ч.л. мед
13.30- гюведже ( парче сирене, домати ( консервирани, домашни), 2 яйца, масло, около 10 маслини)
16.00- 1 бананова палачинка с мед
19.30- гъби в масло - около 100гр.
22.30.- зелена салата с малко репички, парче сирене и маслини.

Ето и една снимчица на банановите палачинки :)

Мнението беше редактирано от Megi на 17.04.14 00:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1