Изчистване на мазнини

Здравейте, на 16 години съм, висок 1.75 см, 75 кила, опитвам се да изчистя подкожните мазнини, но нещо трудно се получава, тренирам сериозно в залата от 6 месеца,  6 пъти в седмицата, правя по-интензивни тренировки в опит да свалям. Наблягам повече на протеините, по-малко въглехидрати. Пия протеин (Gold standart) преди/след тренировка. Денят ми минава общо взето: Училище,Фитнес,В Нас. Дневното меню ми е: сутрин (7:00ч.) - шейк (2 банана,3 сурови яйца цели, 2-3 лъжици извара,250-300мл мляко), обед в даскало:(10-11ч.) 2 банана (нямам възможност да ям нещо по-хубаво); преди тренировка (13:00ч.) - доза протеин, след тренировка(14:00) - доза протеин, след обяд в нас:(15-16ч.) ориз/картофи към 100-200гр + свинско/пилешко месо 200-300гр., вечер(20-21ч.) - същото (ориз/картофи + месо), и преди лягане:(22-23ч.) шейк (банан,яйца,извара,мляко).Програмата до скоро ми беше: понеделник: гръб/трицепс; вторник: гърди/бицепс; сряда: крака и рамо; и до събота ги повтарям пак. Сега почнах пак по 1 мускул на ден: понеделник -гръб,вторник -гърди, сряда -рамене, четвъртък -бицепс/трицепс, петък -крака. Опитвам се да остана 75кила изчистен, пресата си я имам, но също така и подкожни мазнини + вода.Някой ако може да ми даде съвет какво да променя/добавя (хранителен режим/тренировъчна програма). БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Темата беше редактирана от Александър Арнаудов на 14.04.14 23:50.

14.04.14
23:51

Според мен :

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063
http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd

14.04.14
23:54

При условие, че имаш към кило банани плюс ориз и други неща, не бих казал, че си на малко въглехидрати. Вземи първо си сметни колко калории ядеш и колко ти трябват за подържане и след това ги намали, докато почнеш да сваляш.
Освен това, приеми, че няма как да стоиш едни и същи кила и да чистиш.
П.П. След като си на 16, защо темата ти беше в раздел 30+?

Мнението беше редактирано от Петко К на 14.04.14 23:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1