Алергия

23.11.05
21:20

Миналата седмица получих много лоша алергична реакция, като в крайна сметка прекарах 3 дни в алерголгията на Александровка болница и всекидневни инжекции урбазон и други хапчета. В крайна сметка решиха, че се е получило от аспирин и се съмняват за вродена имунна недостатъчност, за което ми правят хиляди изследвания в момента и дори лекарите си казват, че шанса да се разбере нещо е малък. Същевременно ми казаха да не взимам креатин и глутамин НИКОГА вече, изобщо каквито и да са хранителни добавки!!?? Въпроса ми е, има ли някой с подобен проблем, какъв е начина да се провери дали имам алергия към тях, защото повечето лекари като чуят хранителни добавки просто казват не взимай повече дори без да питат за какво изобщо става на въпрос. Същевременно  трябва да консумирам месо в силно ограничени количества поради повишено ниво на пикочната киселина(4 месеца американско пилешко/телешко всеки ден си каза думата) и изобщо не знам какво да правя относно хранене, добавки.

23.11.05
22:37

Ми кажи кво си пил първо и на кои марки .

23.11.05
23:56

Винаги са възможни алергии.Баща ми опита Про Голд на Нутрим  и веднага се зачерви.Аз бях преял с едни салами и  на другия ден бях много зле.Какъв вид ти беше алергията.Мойта се води копривна треска(все едно ,че си лежал върху коприва)

24.11.05
00:14

Ами гигантска уртикария казаха, че съм имал. Иначе пиех глутамин и креатин на GNC купен от САЩ, по 5г на ден. Преди 4 години пих креатин на SNC към 3-4 месеца без никакъв проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1