15.04.14
21:14
Здравейте ! Искам да ви покажа няколко клипчета,които доста от вас сигурно са гледали,на които млад мъж си похапва много стабилно и приема по 7000-10000 калориии на едно хранене! Същият пичага си стои с преса и е добре сложен фитнес маняк ! Някой има ли мнение по въпроса: Как не напълнява...,че даже има и преса !
П.П Моля ви само не ми казвайте,че е така ,защото тренира...,всеки тренира но като изядем по 2-3 парчета пица и ни се лепи на гъза и на корема !
Тоя Фириус Пийт ли беше, къв беше, забравих го. Но преди да стане фитнес маниак е страдал от анорексия.
Иначе тея клипчета с тези безброй много калории едвали ги прави всеки ден. Един път месично ако си прави такива състезания едвали ще му навредят на пресата.
казано от Bat Onio на 15.04.14, 21:14:
Здравейте ! Искам да ви покажа няколко клипчета,които доста от вас сигурно са гледали,на които млад мъж си похапва много стабилно и приема по 7000-10000 калориии на едно хранене! Същият пичага си стои с преса и е добре сложен фитнес маняк ! Някой има ли мнение по въпроса: Как не напълнява...,че даже има и преса !
Лесно. Не яде всеки ден така. Прави си клипчето, но не знаеш какво и колко яде през останалото време.
П.П Моля ви само не ми казвайте,че е така ,защото тренира...,всеки тренира но като изядем по 2-3 парчета пица и ни се лепи на гъза и на корема !
Кои сме тези ние? Това, че на теб 2-3 парчета пица веднага ти се лепят (и как го установи това), не значи, че и другите са така. Ако се огледаш във форума, ще видиш хора, които ядат всеки ден по 4-5000 ккал и не омазняват особено.
Има голямо значение дали (и как) тренираш, също и колко ти е активната маса и процента мазнини.
А специално в неговия случай има значение и това, че най-вероятно е и на химия.
като го гледам ми иде да повърна.
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ?
не си ли разтяга корема с толкова много храна (да приемем,че е племенник на някоя боа или др вид змия,която яде 1 път в месеца) това е отвратително. Не е хранене, а тъпкане, нито усеща вкуса на храната,нито удоволствието от нея, а и после с дни на не може да си хапне нещичко........
Е те в Щатите нали си имат състезания по надяждане - competitive eating.То е ясно че не го прави за кеф.Да не говорим че съм гледал негови клипове които завършват с фрази от рода на “Okay,this time i’ll be able to drive MYSELF to the hospital”,иначе казано има пъти в които не може и сам да се закара до болницата за промивка на стомаха.
ПП
всеки тренира но като изядем по 2-3 парчета пица и ни се лепи на гъза и на корема !
Избягвай да пишеш или говориш такива работи,че звучиш като някоя кифла.
Мнението беше редактирано от balabanov на 16.04.14 11:56.
Позаинтересувах се малко повече и видях,че ги прави тези хранения от 2 до 4 пъти на месец ! Най-често 3 ! Прави екскурзии из цял свят и ги яде всичките тези неща по няколко пъти на ден и на дали тази екскурзия ще трае 1 ден и заснемането и ! Гледах му и тренировките..,които преобладават повече с тежести от колкото кардио ! И не знам въобще как ги изгаря тези калории и как не се омазнява поне малко !
16.04.14
17:06
Като няма подробен поглед върху цялостния му режим - кажи ми за какво чешем клавиатурите по този повод? :)
Е знам,че всички тук сте философи и не може да си отделите от времето да кажете някво мнение което не е написано в Wikipedia ! Просто исках мнението ви според вас...,не да дирим факти и т.н !
Представи си, че си на някоя умерена диета или на НВД, или пък просто си на калориен дефицит. Внезапно един ден се натъпкваш като прасе. Мислиш ли, че за един ден ще станеш супер дебел с голямо шкембе, едвали.
Както казах преди това, тоя пич тея калории не ги приема всеки ден, ами сигурно един път на месеца, най- много два пъти. През останалото време сигурно си следи калориите стриктно.
А и като цяло хора всякакви. На мен веднага ми се лепят пиците, други хора приемат супер много калории дневно и пресата им стои непокътната. Повечето неща са си до ген, метаболизъм и тн.
16.04.14
21:14
казано от Bat Onio на 16.04.14, 17:57:
Е знам,че всички тук сте философи и не може да си отделите от времето да кажете някво мнение което не е написано в Wikipedia ! Просто исках мнението ви според вас...,не да дирим факти и т.н !
Каква Wikipedia бре, амиго? :)
Говорим за средна интелигентност... ;)
Не съм запозната с младежа, но може просто да повръща по време/между кадрите или след края на видеото. При бързо приемане на много храна от различен тип + задоволително количество течност, дори няма да се наложи да си бърка в гърлото :D . По-горе се писа, че бил анорексик преди...по-склонни към булимия са мъжете, та би следвало да има опит. Съвсем не ми е ясен влога и дейността му, та предположението ми е безпочвено :) , но пък не е от Wikipedia :D