15.04.14
22:05
Едно много интересно интервю със според мен написани доста глупости.
Какво мислите,дали не са много от тези неща наистина глупости :))
Най-голямата глупост ми се видя,че човекът е плодоядно животно.
http://365bgnews.com/д-р-емилова-сензационно-никакво-пилеш.html
Темата беше редактирана от Teen Power на 15.04.14 22:06.
15.04.14
22:45
Тази “доктор” Емилова нещо много нашумя последният месец.. мисля,че прекалено много медийно внимание й се даде и за жалост доста хора й вярват на глупостите. Това за “плодоядното” животно.. но комент :Д
Не знам дали са глупости или не, мога да кажа личния си опит. Всеки ден изяждам между 4-8 цели яйца, в последно време и по още толкова белтъци, както и между 300-1000гр пилешко месо. Откакто се помня закусвам обилно, най-калоричното ми хранене е закуската, между 500-1000ккал при 2000-2400 калории за деня. Витамини, минерали, омеги и подобни не пия, само протеин и БЦАА след тренировка. Всеки да си изведе каквито иска изводи за себе си. Тъй като форумът е насочен най-вече във визуално отношение - 175см/72кг, под 10% ПМТ, а да и ям по 150-200гр въглехидрати всеки ден, 3-5 хранения дневно. Не се хваля или нещо подобно, просто, на който не му се получават нещата с модните олигофренски режими да не търси под вола теле. Храненето е на първо място наука.
Тази “доктор” Емилова нещо много нашумя последният месец.. мисля,че прекалено много медийно внимание й се даде и за жалост доста хора й вярват на глупостите. Това за “плодоядното” животно.. но комент :Д
Жената в някои отношения е много права, а и тя си е известна още от преди ние да сме родени.
Мнението беше редактирано от aleks на 15.04.14 22:57.
Видях само, че е права за антибиотиците в пилешкото! Преди няколко седмици се изръси, че човек не трябва да закусва? От дядо ми знам, че закуската е най-важното хранене през деня - а тази, Емилова, ще ми каже, че сутрешното стържене на корема не означавало ГЛАД..
Мнението беше редактирано от Бау Мяу на 15.04.14 23:14.
16.04.14
00:46
Нейните пациенти са хора, които нямат никакви хранителни навици. Стигнали са дъното по отношение на здравето. Мързи ги да отворят bb-team ,да попрочетат туй-онуй и да променят начина си на живот. Мислят си, че популярната докторка ще им помогне да свалят килограмите , изготвяйки им чудодейна диета от ябълки и чайчета. Спорт му е майката... келфайда ,че ще отслабнеш и ще приличаш на ходещ скелет.
16.04.14
08:00
Тази е от хората за които протеина е “химия”. Не разбирам защо има нужда от отделна тема за подобни индивиди.
16.04.14
09:49
Тоя изрод се появи и направи доста успешна бизнес кариера още преди много години спекулирайки с някакви принципи на гладолечението, къде научени от Лидия Ковачева, къде променени според пазара на търсене и предлагане на такива услуги. Най-якото е, че плещи глупости на общо основание и хич не и пука, че досега никой от нейните “пациенти” или по-правилно да кажем “клиенти” не е отслабнал трайно - титутолва се “най-известната диетоложка” и край, нема лабово, нейното мнение е закон... :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 16.04.14 09:49.
16.04.14
09:56
казано от Alex Ivanov на 16.04.14, 08:00:
Тази е от хората за които протеина е “химия”. Не разбирам защо има нужда от отделна тема за подобни индивиди.
Ами да, светотатство е във форум за бодибилдиг да се обсъждат нетрениращи и техните хранителни нужди. Как да му се яде сутрин на един такъв, след като предната вечер се е натъпкал, като попско дете на заушница, а в същото време не е подрастващ, има бавен метаболизъм и ниска двигателна активност? Аз съм същият - до обяд не ми се яде, но си спомням, че като ученик сутрин бях гладен като куче. :D
Това, че някой не тренира, съвсем не значи, че няма нужда от качествена храна и може да си позволи да изяжда 1 ябълка малко преди да припадне от глад.
Моята леля навремето чрез гладолечение си излекува 7-те язви на стомаха. Неслучайно, обаче, се нарича гладоЛЕЧЕНИЕ - това е за болни хора, за които нямат друг избор. За поддържане на фигурата, отслабване и здравословен начин на живот категорично смятам, че методите на Емилова са абсурдни и зверски.
16.04.14
15:31
казано от Петър на 16.04.14, 14:29:
Казах ли ви да я поканим на интервю?! (grin) Казах ви! (grin)
Пешо, със същия успех и идея може да поканят и РелефАт за интервю...еднакво ценни знания имат ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 16.04.14 15:31.
Еее, ама той не е доктор :D.
А и не беше ли умрял...или в лудница беше...
Мнението беше редактирано от Петър на 16.04.14 16:03.
16.04.14
16:24
Беше в в психиатрична клиника, жив е, проверихме :)
В миналия брой на списание “Мускули и Фитнес” имаше огромно интервю с въпросната “докторка”. Четохме го вкъщи и мигахме на парцали. Още по-абсурни неща говореше - тук цитираното интервю е направо песен.
Някой ако го има, моля да го прочете и да сподели според него има ли и нещо на тая жена или...
П.П. За пилешкото съм съгласна
Аз бухам почти всеки ден месо и яйца, и протеин съм пил и други “химии” също. Преди време ми правиха кардиограма, също кръв, орина, черния дроб ми изследваха, рентгенова снимка ми правиха също и не знам си какви още глупости, само анални проби дето нямаше :D . И се оказа, че съм в отлично състояние, нито някакви хормонални нарушения, нито сърдечни, нито нищо.
Да видим как ще отговори на това доктор Емилова :D .
16.04.14
19:17
казано от James Hinks на 16.04.14, 16:24:
Беше в в психиатрична клиника, жив е, проверихме :)
Язък ... добре че се появи негов заместник. Не знам, дали се сещате за онзи с 50-те килограма за бицепс и окачените чорапи на стената :D
За мен човек,проповядващ даден режим,трябва самият той да дава пример с вида си.Като Милко Георгиев например.А тая “докторка” с вида си на всекидневно преяждаща жена,не може да ми бъде пътеводител за какъвто и да е хранителен режим?!
Аз не я защитавам, нито е подкрепям, даже не съм проучвала какви са й методите и какво проповядва. Но имам колежка, с тежка диагноза - множествена склероза. Нищо не подобри състоянието й, както методито на въпросната дама. Пак казвам, излагам факти, които пък са изложени от страна на колежката, като не мога да гарантирам, че подобрението в състоянието се дължи действително на методите на Емилова. Може да е пласебо, не знам. Но жената казва, че единствено това е помогнало. Надявам се, че се коментират методите на Емилова, а не гладолечението по принцип, защото това е друга работа.
16.04.14
20:44
Карфичка - тук не става въпрос за хора, които имат някакви медицински проблеми - да, има и други, на които докторката е помогнала. Тук говорим затова, че тя препоръчва гладолечение и тези зверски и откачени диети на напълно здрави хора - ето тук лично аз не съм съгласна.
казано от Adriana Dacheva на 16.04.14, 20:44:
Карфичка - тук не става въпрос за хора, които имат някакви медицински проблеми - да, има и други, на които докторката е помогнала. Тук говорим затова, че тя препоръчва гладолечение и тези зверски и откачени диети на напълно здрави хора - ето тук лично аз не съм съгласна.
Да, аз виждам какво се обсъжда. Моят коментар е във връзка с обсъждането на въпроса е ли или не е шарлатанка.
16.04.14
20:58
Плодояди от всички страни, обединявайте се ! Доктор Емилова ще ни поведе към ... близката тоалетна
16.04.14
21:02
казано от karfi4ka на 16.04.14, 20:57:
казано от Adriana Dacheva на 16.04.14, 20:44:
Да, аз виждам какво се обсъжда. Моят коментар е във връзка с обсъждането на въпроса е ли или не е шарлатанка.
Ами ако и на болни и здрави предлага едно и също, каква е тогава ? То много ясно,че на някои хора това би им се е отразило ОК, ако имат някакви проблеми, за кратък период от време. Но не на всички - нещо, което тя претендира да е валидно за всеки.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 16.04.14 21:04.
Ок. Но не виждам защо ми обясняваш нещо, което не оспорвам. Наистина.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.04.14 21:16.
Ами доколко е права и не , не знам , за пилешкото съм обаче с двете ръце. Особено това от магазина. Домашно ли е - ОК , но от магазина НЕ. Купувал съм няколко пъти крилца замразени , след като се размразиха плуваха в тарелката и бяха станали наполовина по-малки. Случай и с развалено бутче съм имал. От домашното по-хубаво няма ! Като цяло 80 % от стоките в магазините не струват.
16.04.14
21:32
казано от karfi4ka на 16.04.14, 21:06:
Ок. Но не виждам защо ми обясняваш нещо, което не оспорвам. Наистина.
Защото не съм прочела последното изречение от поста ти, за което се извинявам :)
17.04.14
09:57
казано от avitohol avitohol на 16.04.14, 18:34:
Аз бухам почти всеки ден месо и яйца, и протеин съм пил и други “химии” също. Преди време ми правиха кардиограма, също кръв, орина, черния дроб ми изследваха, рентгенова снимка ми правиха също и не знам си какви още глупости, само анални проби дето нямаше :D . И се оказа, че съм в отлично състояние, нито някакви хормонални нарушения, нито сърдечни, нито нищо.
Да видим как ще отговори на това доктор Емилова :D .
Ще ти отговори, че си още млад и организмът ти успява да се справя по-успешно с боклуците, и че вредните натрупвания не са стигнали критична точка.
19.04.14
13:04
Плодовете са супер за десерт след мръвката :) .
Закуската била вредна - убийте я, докато не е снесла яйца....!
Докато има овчици, които вярват на подобни личности, без да си направят труда да се образоват сами, тези личности ще печелят добри парички за тяхна сметка.