Какво мислите за хардкор продуктите, тестостерон стимулаторите и стимулатори на протеиновия синтез.

16.04.14
14:50

Здравейте, отдавна разглеждам някой друга добавчица чийто резюме е доста впечатляващо (именно за това не им вярвам). На места пишат, че има невероятен анаболен ефект и прочие. Ето няколко продукта за който конкретно ме интересува, дали има нещо вярно или са пълна боза като повечето продукти със страхотните реклами..

http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-test?sku=846
http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-m-stak?sku=838

TRI ANABOL (Няма го във магазина на ББ-Теам, не съм дал линк за да не се счита като реклама)
- Като мултикомплексен следтренировъчен суплемент Tri-Anabol е най-последното нововъведение в областта на недопинг анаболните добавки, отличаващ се от незаконните анаболни стероиди, който стимулира процесите на растеж без странични ефекти.
-По този начин Tri-Anabol предизвиква анаболен ефект за изграждане на мускули след тренировка, което преди се постигаше единствено с незаконните анаболни стероиди.

Тези и още много продукти, който излизат доста скъпо на спортиста.. :) Знам, че не е като стероиди, но все пак дали си заслужават парите.....?! :\

16.04.14
15:37

казано от Деян Стоянов на 16.04.14, 14:50:

но все пак дали си заслужават парите.....?! :\

Не!

16.04.14
18:24

Каквито й добавки да измислят, те просто не са стероиди и нямат “магически” ефект.
Всеки гледа как да си продаде продукта и измисля гръмки заглавия, че едвали не неговата добавка измества всякаквите му там стероидни медикаменти.

16.04.14
19:24

Пил съм Tri-Anabol . Бих казал, че е нелош продукт, но излиза доста солено и стига за малко време .

16.04.14
20:13

Определено има добавки от този клас, които доста си заслужават,но от тези 3те,които ти си посочил единствено Анимал Тест става ,единствено при положение,че си го вземеш от чужбина , защото в БГ цената е потресаваща...

17.04.14
01:16

Май е най-добре да си разчивам на базовите .. Креатин, Протеин, Амино :D

17.04.14
01:25

А най-добре е да се разчита на храната :D

17.04.14
09:58

И на тренировките :D

Сега по темата - доста добри отзиви има за P6 Extreme на Cellucor, но цената му е просто брутална.
Аз лично бих заложил на D-aspartic acid + AI.

17.04.14
11:00

Нещата на Lecheek , които ще се продават на пазара след седмица-две ще са нещо по-различно за нашия пазар. Напомнят на стария Erase , ала с допълнителни екстри.

17.04.14
11:38

казано от Strelok91 на 17.04.14, 11:00:

Нещата на Lecheek , които ще се продават на пазара след седмица-две ще са нещо по-различно за нашия пазар. Напомнят на стария Erase , ала с допълнителни екстри.

AD-3-то не е нищо по-различно от стария Erase наистина, въпреки л-допите-мелдопите ... :)
Дори мога да кажа, че бях по-доволен от Ирейза, отколкото от АД-то...доколкото може да прецени човек ефекта от АИ на база усещания без изследвания.

17.04.14
13:49

Вярно в БГ цените са нерелани :X

17.04.14
14:54

казано от Петър на 17.04.14, 11:38:

казано от Strelok91 на 17.04.14, 11:00:

AD-3-то не е нищо по-различно от стария Erase наистина, въпреки л-допите-мелдопите ... :)
Дори мога да кажа, че бях по-доволен от Ирейза, отколкото от АД-то...доколкото може да прецени човек ефекта от АИ на база усещания без изследвания.

ммм ако го сравнявам с Ирейза прави впечатление, че основната активна съставка е повече, цената често е по-добра , а пък въпросния екстракт с L-dopa трябва да е отличен от гледна точка на концентрация и количество. Мисля, че комбинацията на въпросния продукт в посочената дозировка с 90-100 грама д-аспартова киселина за месец трябва да е чук в този клас суплементи.

пс. Новите ирейзи са с някаква друга истроия и котешки нокът...

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 17.04.14 14:54.

17.04.14
15:13

казано от Strelok91 на 17.04.14, 14:54:

ммм ако го сравнявам с Ирейза прави впечатление, че основната активна съставка е повече, цената често е по-добра , а пък въпросния екстракт с L-dopa трябва да е отличен от гледна точка на концентрация и количество. Мисля, че комбинацията на въпросния продукт в посочената дозировка с 90-100 грама д-аспартова киселина за месец трябва да е чук в този клас суплементи.

пс. Новите ирейзи са с някаква друга истроия и котешки нокът...

В единична дозировка Аримистана в АД-то е повече, но това няма никакво значение, тъй като в дневната доза и като цяло в дозите в опаковка старият Ирейз и АД-то са абсолютно еднакви (АД-то се пие веднъж на ден, Ирейза 3 пъти). АД-то е по-удобно щото го пиеш преди сън и го забравяш, а ИРейза трябва да го мислиш и през деня. Разликата между двете беше в л-допата. Ама пак казвам - не бях впечатлен.

17.04.14
15:36

Дам прав си. И така да е...ирейзи вече с аримистан не се правят. Използват някаква нова активна съставка (и за про-тата и за стандартните).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1