22.11.05
20:39
За хората ,които са от Пловдив, какво ви е мнението за новата зала до стадиона на локото? :D
22.11.05
21:10
Несъм ходил, но ми казаха че е супер яка. С много нови уреди, огромна и модерна. Някой знае ли какви са цените там? Аз си мислех да отивам там да тренирам вече
аз ходя там и мноого ми харесва.сички уреди са нови ,много е голяма,обаче е малко скъпичка-2,50-3,00 лв.единственото кофти е че персонала не знае за кво става въпрос.Аз питам жената дет бачка там к’ви са аминокиселините дето продават ,колко милиграма са -тя незнае?!!!
[quote author=“Roadk1ll”]аз ходя там и мноого ми харесва.сички уреди са нови ,много е голяма,обаче е малко скъпичка-2,50-3,00 лв.единственото кофти е че персонала не знае за кво става въпрос.Аз питам жената дет бачка там к’ви са аминокиселините дето продават ,колко милиграма са -тя незнае?!!!
Ами ти нали разбираш ще си поръчаш каквото искаш какво ти дреме че не знае
имам предвид за наливни аминокиселини.като незнам колко милиграма са как да разбера колко да изпия?!имам чувството че тя дори незнаеше к’во е т’ва аминокиселина!!1 :D
Някои, които ходи там може ли да каже дали има карти с намаление за студенти и с какви цени са? Къде точно се намира тази зала и как се казва ?
мисля, че карти с намаление за студенти няма.цените иначе са доста солени по 2 и нещо ти излиза с карта :shock: залата се казва фитнес център “лаута”.като стигнеш до стадион лаута( централния вход) има пътечка вляво, следваш я и тя те извежда до залата :)
29.11.05
23:39
хах мОнстер аз ли не помня или ти ми разправяше как същата залата била прекалено нова :D абе верно не мирише на желязо .. и цените са високи, водата от чешмата не е мн вкусна :D а и ако тренирате в по-късен час може да ва изпомпат в горичката :wink: иначе залата е яка
[quote author=“valaraukarky”]хах мОнстер аз ли не помня или ти ми разправяше как същата залата била прекалено нова :D абе верно не мирише на желязо .. и цените са високи, водата от чешмата не е мн вкусна :D а и ако тренирате в по-късен час може да ва изпомпат в горичката :wink: иначе залата е яка
че е нова нова е.цените са високи, но на мен ми излиза по 1.50лв :twisted: :twisted: водата не става за пиене, но си нося :twisted: а и не се страхувам от тъмната гора :P