нова зала в Пловдив-мнения

22.11.05
20:39

За хората ,които са от Пловдив, какво ви е мнението за новата зала  до стадиона на локото? :D

SL

22.11.05
21:10

Несъм ходил, но ми казаха че е супер яка. С много нови уреди, огромна и модерна. Някой знае ли какви са цените там?  Аз си мислех да отивам там да тренирам вече

22.11.05
21:19

аз ходя там и мноого ми харесва.сички уреди са нови ,много е голяма,обаче е малко скъпичка-2,50-3,00 лв.единственото кофти е че персонала не знае за кво става въпрос.Аз питам жената дет бачка там к’ви са аминокиселините дето продават ,колко милиграма са -тя незнае?!!!

22.11.05
21:38

[quote author=“Roadk1ll”]аз ходя там и мноого ми харесва.сички уреди са нови ,много е голяма,обаче е малко скъпичка-2,50-3,00 лв.единственото кофти е че персонала не знае за кво става въпрос.Аз питам жената дет бачка там к’ви са аминокиселините дето продават ,колко милиграма са -тя незнае?!!!

Ами ти нали разбираш ще си поръчаш каквото искаш какво ти дреме че не знае

22.11.05
21:41

имам предвид за наливни аминокиселини.като незнам колко милиграма са как да разбера колко да изпия?!имам чувството че тя дори незнаеше к’во е т’ва аминокиселина!!1 :D

23.11.05
14:42

залата е много стабилна, напрао има всичко  :D

23.11.05
22:09

Някои, които ходи там може ли да каже дали има карти с намаление за студенти и с какви цени са? Къде точно се намира тази зала и как се казва ?

24.11.05
13:26

мисля, че карти с намаление за студенти няма.цените иначе са доста солени по 2 и нещо ти излиза с карта :shock: залата се казва фитнес център “лаута”.като стигнеш до стадион лаута( централния вход) има пътечка вляво, следваш я и тя те извежда до залата :)

29.11.05
23:39

хах мОнстер аз ли не помня или ти ми разправяше как същата залата била прекалено нова  :D абе верно не мирише на желязо .. и цените са високи, водата от чешмата не е мн вкусна  :D а и ако тренирате в по-късен час може да ва изпомпат в горичката  :wink: иначе залата е яка

30.11.05
12:42

[quote author=“valaraukarky”]хах мОнстер аз ли не помня или ти ми разправяше как същата залата била прекалено нова  :D абе верно не мирише на желязо .. и цените са високи, водата от чешмата не е мн вкусна  :D а и ако тренирате в по-късен час може да ва изпомпат в горичката  :wink: иначе залата е яка

че е нова нова е.цените са високи, но на мен ми излиза по 1.50лв :twisted: :twisted: водата не става за пиене, но си нося :twisted: а и не се страхувам от тъмната гора :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1