18.04.14
20:30
Здравейте събирам си пари да си взема добавки за лятото за мускулна маса :Д. Ето какво ще си взема креатин,бца и витамини ,но ще мога да тренирам само с ластици и лостове дали ще мога да покача маса ? Естествено и качествена храна :) .
Креатина ще е този:
бцаато ще е това:
витамините ще са тези:
Комбинацията добра ли е ?
Сега чистя ,но питам да си направя сметката само .
Темата беше редактирана от Джон Сноу на 18.04.14 20:38.
18.04.14
21:00
На колко години си? Тоя анимал пак е за хора с изключително висока активност..ти си тръгнал да го пиеш докато тренираш с ластици..вземи си това - http://shop.bb-team.org/now-foods-daily-vits примерно..по-евтино и определено ще ти свърши по-добра работа. За Бцаа-то също не съм сигурен, че ти трябва..ако храната ти е хубава, то с тренировки на лостове едва ли ще претренираш..за креатина съм ЗА обаче :) Защо не ходиш на зала?
сега ходя в моето градче няма и когато съм на училище тогава ходя .на 16 години съм приемал съм и преди анимал пак и бца то не такова . Аз и всеки ден да тренирам пак няма да имам проблем свикнал съм с много тренировки и те са високо интензивни все пак уча с спортно училище ,а там само сряда има една тренировка от понеделник до петак без сряда са по две .
Мнението беше редактирано от Джон Сноу на 18.04.14 21:07.
18.04.14
21:17
Не си за анимал пак брато ;) Ако искаш си го купи де, но ще го изпикаваш, тъй като ще предозираш..
18.04.14
21:18
Animal Pak е лош избор.
Ама ми писна да разказвам защо... търсачката работи великолепно.