Ще си хапнем ли по празниците ?

18.04.14
12:26

Пускам темата защото ми е интересно да разбера дали някои ще си спазва режима твърдо или ще си похапне по прзника :)

18.04.14
13:26

Ами тъй като съм хардгейнър,мисля да се спукам от ядене на яйца,барем кача някое друго кило.

Ех тези празници...

По темата: аз за целта съм си разменила дните, по план имам в събота леко зареждане, в неделя не, но сега неделя и по-скоро обядът ще е зареждащ, а в събота ще ям неделята (не знам дали ме разбрахте). Като знам как баба ще се е погрижила за агънцето-багънцето, отсега ми става зле. Но го приемам като тренировка на волята- просто ще си измеря някакво малко количество в чиния и ще ям само толкова, без допълнително и без преяждане.

И мисля, че този път ще се справя, защото не искам да си разсипвам усилията, желязната дисциплина и като следствие резултатите.

То Великден, Великден, ама лятото идва. :)

Козунак не обичам, затова пък яйцата и агнето...... отсега точа лиги. Ще се отдам на изкушението :П

18.04.14
14:11

Козунак - малко и само след тренировка. Месо и яйца - ще се възползвaм :D

редакция след великден: 0 козунак (инат съм :Д); агнешкото месо беше по-малко от стандартните пилешки грамажи защото беше по-мазно и още по не-вкусно; яйцата - с една идея повече от обикновено.

Мнението беше редактирано от Pavel D на 22.04.14 22:08.

18.04.14
14:59

Аз преди малко се връщам от хардкор тренировка, именно да изгоря повечко калории, че съм нещо между мезо и ендоморф, с мускулната маса и доста тлъстинка качвам. Всеки път като се прибера в родният си град по празници и чийтвам :D . Вчера хапнах малко козунак, ама малко, ще видим утре и в други ден как ще е. Поне после идва лятото и се хабят доста калории.

Atanasov

18.04.14
16:01

Вчера изядох половин козунак, много вкусен беше и май ще се въздържа :( Обаче за агнешка дроП чорба и дроб сърма умирам, ще си хапна доволно :D

От тази сутрин съм изял 3 козунака и нямам намерение да спирам..... :D С прясно мляко. МММММММММММММ....За съжаление няма агнешко,но има пилета и доста яйца.Ще падне ядене !!! :D

Защо не спазвате обичаите? :)
(козунаци преди Възкресението)

18.04.14
16:31

Празниците за мен не са повод да нарушавам режима. Няколко варени белтъка може и да хапна, естествено ще бъдат сметнати.

18.04.14
16:36

Кольо, не бъди гаден, хората ядат козунаци от миналата седмица :D

18.04.14
16:46

Засега вкъщи има два козунака, каквото се изяде, изяде, другото е за мен и то наведнъж (devil) Яйцата - за 3 дена около 1 кора, ама аз и иначе по толкова ям. На агнето и ориза също няма да им се размине, само 1/2 от първия козунак не се вписва в режима ми, ама ще го вместя някак си.

Ая Палачинкова

18.04.14
17:24

Аз пък не го усещам като празник ... може би защото ще съм далеч от семейството си ... ще хапна яйчица и зелена салатка,обмислям и някакви курабийки да направя . Иначе без козунаци и агнешко (puke)

18.04.14
18:25

Не съм злояд, ям почти всичко, но агнешкото е единственото месо което просто мразя. Така че пилешко, яйца и някой друг козунак.

ИМ

18.04.14
20:55

Хич няма и да се замисля. Домашни козунаци с шоколад, сладки, агне  с мед и картофи, ако не ударя едно 50-60 хил. калории по празниците няма да съм аз. Нямам намерение да се лишавам от удоволствията на храната точно на Великден. Нито ще ми се отрази толкова на фигурата, нито на здравето, а и нямам намерение да ставам столетник.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 18.04.14 20:56.

казано от Наталья Заболотная на 18.04.14, 16:36:

Кольо, не бъди гаден, хората ядат козунаци от миналата седмица :D

Е, аз не съм Дева Мария - това да е ясно.
Не постя и никога ни съм го правил. Не съм и религиозен.
Козунакът, обаче, е нещо друго. Той е вид обреден хляб, свързан е с точно определен момент от празника и т.н. (да не навлизаме в тази материя повече). Разбира се, че може да се яде целогодишно... просто си мислех, че са останали поне трохи от обичая за Възкресението Христово. Е, сбъркал съм... толкоз. :)

Ще ям козунак! Много! От сега съм предупредила мъжО, да не смее да ми прави забележки! :D
Яйцата и месото не ги броя, щото те и без туй са ми по режима...
... Ама козунака... оооох... от няколко дена го мисля и го чакам... (blush)

19.04.14
10:27

С тоя Великден ще имам още едно оправдание за състоянието на коремния ми пояс.  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1