20.04.14
13:54
Вчера докато тренирах с приятели в залата един от приятелите ми правеше изтласкване на щанга от стоеж http://vbox7.com/play:bcb1cd29 < ето това ,но без дигането над глава ,а само докато докара щангата до гърдите си. И така реших и аз да пробвам и при извъртането на рацете за да ги прекарам отдоло под лоста ,когато обърнах китките и дясната ми изпука доста силно. Оставих щангата и раздвижих китката ,но не ме болеше, много малко се усещаше и реших ,че не е сериозно ,даже си продължих тренировката без никакви проблеми и болки, прибрах се и всичко наред. На сутринта обаче като се събудих и като си раздвижих китката ме заболя доста и по-точно ме боли от завъртане на китката , а от движения на страни , нагоре и надолу почти никаква болка не усещам даже сега си работя с мишката на компа и нямам никакъв проблем ,но стане ли въпрос за завъртане много ме боли не мога да я завъртя, та днес е Великден и се съмнявам да тръгна по лекари и се чудех според вас по-компетентните по кунтузийте дали става въпрос за пукнато или навехнато незнам... Преди доста време имах контузия от падане на другата китка и болката беше мн сходна не можех да си въртя китката , но тогава се възтанових за по-малко от седмица ,а сега незнам...