Трайност на Креатина

Темата е заключена.

24.11.05
20:43

Имам един кретин , който отворих преди около 5 месеца... но заминах за USA и от тогава не е ползван. Има ли проблем ако пак почна да го пия.. Опаковката е била добре затворена

А за протеините.. как стоят нещата там ..?!?

Мерси...

24.11.05
21:18

Протеините могат да се пият до 5 месеца след изтичане срока на годност.

24.11.05
21:47

Да , но кутията на протеина е била отворена .. това не значи ли че може да се е прецакал ?

24.11.05
21:53

[quote author=“egorig”]Да , но кутията на протеина е била отворена .. това не значи ли че може да се е прецакал ?

За креатина незнам.По-принцип до кога е годен.Мисля,че не пречи,все пак е много плътно се затваря.

SE

24.11.05
23:04

знам само че ще ти се втвърди на мене така ми беше станало с един гейнер а дали се прецаква не знам аз го хвърлих моя (не ти го препоръчвам)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1