първи стъпки за изваяно тяло

20.04.14
19:47

Аз съм 177см 57 кг до сега не съм се занимавала с фитнес и немога да разбера от къде да започна. Имам доста приятели които ходят на фитнес но за да се гледат в огледалото и да си говорят, поради тази причина не смятам да искам от тях съвети. Аз съм слабичка и искам да оформя тяло.. А на идея си нямам за тази цел дали трябва хранителен режим за отслабване + тренировки или трябва да кача няколко килограма и да тренирам... Ако някой ми обясни на кратко за какво иде реч ще съм ви много благодарна

20.04.14
21:55

Ми ти си имаш перфектни мерки спрямо кила/ръст. А ако на аватара ти е визията и перфектна визия.
Какво точно целиш?

1. Здравословен живот?
2. Мускулесто тяло?
3. Стегнато но без видими мускули тяло?
4. Стегнато тяло + видими мускули, но дискретно оформени?
5. Само тонус?
6. Промяна на алгоритъма ти на живот щото е скучен?

Кои точки от тез най ти пасват,  посочи ги,  за да си формулираш самата ти концепция за това какво точно искаш.
Опиши и как се храниш и с какво, дай и грамажите ако можеш и това за начало е ок. Все от някъде трябва да се тръгне.
:)

Мнението беше редактирано от Тео на 20.04.14 22:23.

20.04.14
22:59

До колкото разбрах не искаш да сваляш => не ти трябва хранителен режим за сваляне. Искаш да оформиш. Но сигурна ли си че си ок да качиш кг?

Аз бих те посъветвала да съчетаеш кардио дейност с упражнения с тежести, многоставни - малко повторения с повече кг, например.
Аз когато започнах да правя упражнения с тежести качих 2-3кг. Тъй че не мисля, че ще имаш нужда от хранителен режим за покачване.

20.04.14
23:00

До колкото разбрах не искаш да сваляш => не ти трябва хранителен режим за сваляне. Искаш да оформиш. Но сигурна ли си че си ок да качиш кг?

Бих те посъветвала да съчетаеш кардио дейност с упражнения с тежести, многоставни - малко повторения с повече кг, например.
Когато започнах да правя упражнения с тежести качих 2-3кг. Тъй че не мисля, че ще имаш нужда от хранителен режим за покачване.

Мнението беше редактирано от By the way на 20.04.14 23:01.

Ако качиш 1-2 снимки, ще ни е по-лесно да знаем какво точно да те посъветваме:) Също така можеш да споделиш как се храниш в момента и каква активност имаш

21.04.14
10:56

здравейте отново  тъй като нямам много време ще ви покажа тези които имам на телефона.. а искам да постигна стегнато тяло + видими мускули,но дискретно оформени-просто да е женствено.  начина ми на хранене е следният:  закуската тази сутрин- едно кисело мляко с 200 гр мюсли,едно варено яйце и една ябълка.

23.04.14
14:46

В перфектна форма си!С малко клек, тяга, скрипец и упражнения за корем ще станеш направо трепач :)

Мнението беше редактирано от Борето на 23.04.14 15:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1