Какво мислите за стака?

23.04.14
18:27

Цел: Покачване на ММ
Продукти:

MUSCLE PHARM Assault 32 serv. - Азотен бустър
MUSCLE PHARM Creatine 300g. - Креатин
USP LABS Modern BCAA+ 30 Serv. - БЦАА
GASPARI Aminomax 8000 / 350 Tabs. - Аминокиселини
AMIX CarboJet ™ Basic - Гейнър (6 кг.)

Дал съм и пояснение за добавките, в случай, че не ви се търсят. : )
Приемам критики..

23.04.14
20:33

Имаш само 2 читави продукта - 2 и 3. Общо взето останалото неструва.

23.04.14
20:40

Гейнъра ,на който си се спрял е страхотна пумия. Замисли се за MEX SIZE MAX.  А за азотния бустер и креатина имам малко по-особено мнение. Аз лично пия азотен бустер когато почивам от креатин.

Разбира се имай предвид ,че аз тренирам само от 4-5 години и се храня правилно и взимам добавки едва от 1-2 години ,така че мнението ми е наистина относително и строго лично.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 23.04.14 20:46.

23.04.14
20:45

Според мен, също с индивидуално и неангажиращо никой мнение, са ти достатъчни само креатин и бцаа заедно с витамини примерно на Optimum nutrition, заедно с добро хранене естествено.

защо са ти аминокиселини и отделно БЦАА? Присъединявам се към мнението на Цецо + че стига креатинът да е креапюр, не мисля,че има голямо значение на каква марка е. Сигурен ли си,че имаш нужда от гейнър ? Пробва ли първо с добър хранителен режим? Понякога се учудвам на желанието на хората да дават една камара пари за добавки, 50% от които са напълно излишни, а после българите сме били бедни :)

24.04.14
22:00

Че какво му има на Amix-a?

Мнението беше редактирано от Outsider на 24.04.14 22:16.

25.04.14
06:37

Ами като за начало нищо ,му няма. Протеина му го няма(5гр в доза) калориите му ги няма (185 в доза),  Затова пък захарта му си е в завидно количество. 10гр в доза от 50гр. Чудесно просто !

25.04.14
13:23

Vitargo + суроватка (най-изгодната) + Мех монохидрат ти е напълно достатъчно.

От всички изброени единствено BCAA-то ми допадна :)

Подкрепям мнението за Vitargo (само ако е оригиналното шведско)+протеин+креатин монохидрат.
Ако искаш хубав креатин си вземи на Bulk монохидрата, creapure е и уникален.

10.07.14
20:54

Здравейте,
Не видях тема свързана с тези добавки и затова отварям нова, извинете ме ако вече има такава.
Въпросът ми е, скоро свършвам Азотния буустер “Assault” Muscle Pharm и мисля да си взема Креатиновата матрица на Muscle Pharm, дали трябва да почивам преди да започна приема на матрицата или мога да започна веднага след като свърша буустера. Поздрави!!!

10.07.14
22:01

казано от Ivo Karchev на 10.07.14, 20:54:

Здравейте,
Не видях тема свързана с тези добавки и затова отварям нова, извинете ме ако вече има такава.
Въпросът ми е, скоро свършвам Азотния буустер “Assault” Muscle Pharm и мисля да си взема Креатиновата матрица на Muscle Pharm, дали трябва да почивам преди да започна приема на матрицата или мога да започна веднага след като свърша буустера. Поздрави!!!

Нямаш нужда от почивка, давай смело, матрицата е добра. Лично аз съветвам по 2 приема на ден, нищо, че производителя дава по 1.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1