Моля за съвет!

Здравейте,нов съм във форума и се извинявам ако темата не е на мястото си.
Малко за мен:22 год висок 188,85 кг.От 3 месеца се занимавам със Street fitnes.Резултати има като най-вече това ,че имам много сила.
Почнах лостове като начало да вляза във форма.Днес ходих на фитнес,правих гърди и бицепс и неочаквано като за първо серии с 70 кг нормална лежанка.
И сега по темата:
Целта ми е сваляне на мазнините по корема и гърдите!Главно гърдите!Много са омазнени около зърната.Ходих на доктор и не е ГИНЕКОМАСТИЯ!
От 1 седмица съм на хранителен режим.Ето го и него:
08:00 половин грейпфрут
08:30 кардио(боксиране,скачане на въже,бягане)
09:30 Закуска(овесени ядки с прясно мляко и 1 лъжица мед) + протеинов шейк
11:30 5 белтъка 2 жълтъка
13:30 Пилешка пържола/Конско/Риба + 100гр. сирене + салата(домати,краставици/зеле с моркови/кафяв орис/задушени зеленчуци)+10 маслини
15:30 2 филии пълнозърнест хляб с фъстъчено масло + 1 банан
16:00 Тренировка
17:30 Печен картов + 1 филия бял хляб + Протеинов шейк + витамини + рибено масло + 1 блокче черен шоколад
18-19 Вечеря(Пилешка пържола/риба/конско) + 100 гр.сирене + салата/орис/задушени зеленчуци + маслини
22:00 100 гр. извара(много ми е гадна дайте идея как да я приемам)
Протеина е Elite Whey Protein Isolate-Dymatize nutrition
Кардиото всеки ден ли да го правя или само в нетренировачни дни?
Приемам всякакви мнения!Към продуктите добавям още броколи,цветно зеле,моркови и т.н.
Спрял съм сладкото,газираното и тестеното!
Освен кардиото сутрин да правя ли и след тренировка?
Благодаря предварително за отговорите!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.04.14 12:28.

Не че съм против приемането на мазнини но имаш 200 грама сирене , фъстъчено масло, маслини и шоколад, а се опитваш да чистиш мазнини.
Това сирене е прекалено, освен ако не е някакво обезмаслено, но и то си има минуси. Ако наистина исках да изчистя мазнини бих махнал или намалил сиренето, примери от 200 на 50г, филийките от 2 на 1 и така.

Относно кардиото , ако не си правил до сега може да почнеш спокойно с 2-3 пъти сутрин/след трен - както ти е удобно, не е задължително да робуваш на определено правило според мен, да видиш как ти се отразява и да намалиш/увеличиш.

25.04.14
06:01

и освен другите неща, сиренето е и солено, а солта те кара да задържаш вода. аз затова го замествам с (малко) кашкавал

клип за кардиото на гладно (аз не правя и не знам почти нищо, просто поствам чуждо мнение)

внимавай с пилешкото, по добре го изключи, освен ако не е домашно. има много хормони и може да ти обърка баланса на тестостерон/естроген и да почнеш да трупаш мазнини по женски места

яж само картоф, без хляб. аз не бих ял две различни въгл.храни наведнъж

изварата ако ми е много суха й добавям няколко лъжици кис.мляко и я намачквам с вилица, става по-добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1