Свинска история на дърти години

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.04.14
14:00

казано от CarnalK на 24.04.14, 13:16:

I think this is the beginning of a strong liftship.

Нека първо да минеш и креватния тест ;)

24.04.14
14:07

Пиши какви са нормативите, че да се готвя :D

24.04.14
14:12

казано от CarnalK на 24.04.14, 14:07:

Един тек:
Два часа нормално, един час вагинално.
Средно по 3 до 4 часа продължителност.
Цел: да свърша 15 пъти ( това не е трудно)

Около 3 тека на ден :)

П.П. Да се целуваш е задължително.

24.04.14
14:16

казано от Наталья Заболотная на 24.04.14, 14:12:

Един тек:
Два часа нормално, един час вагинално.

Така, така, вагиналното си е извратена работа, за разплод само :-)))))

24.04.14
14:20

———

А не е ли по-добре: ако получи ерекция - минава теста...

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 24.04.14 14:21.

Ронката и той съгласен :D :D

24.04.14
14:23

казано от Joe Musashi на 24.04.14, 14:20:

———

Досега не съм срещала човек с проблем с ерекцията, не намерих за нужно да го споменавам :D

24.04.14
14:25

казано от Наталья Заболотная на 24.04.14, 14:23:

———

Досега не съм срещала човек с проблем с ерекцията, не намерих за нужно да го споменавам :D

Нямах предвид по принцип да има проблеми, а само в конкретния случай :D :D :D :D:

24.04.14
14:27

казано от Joe Musashi на 24.04.14, 14:25:

———

Нямах предвид по принцип да има проблеми, а само в конкретния случай :D :D :D :D:

Разбрах те много добре, но за мое успокоение и твое съжаление ( явно).. все попадам на полови атлети извратеняци (inlove)

24.04.14
14:38

Е, честно, не мога.... Всеки коментар на Carnal-а е ценен бисер и плача със сълзи, но в комбинация с Блага не знаех, че могат да ескалират така нещата :))))))

Мнението беше редактирано от Витан на 24.04.14 14:39.

24.04.14
14:39

Този пост ме кара да си мисля, че с cArNAL-a сме създадени един за друг, две търсещи се изгубени души :D

24.04.14
14:46

казано от Витан на 24.04.14, 14:38:

Е, честно, не мога.... Всеки коментар на Carnal-а е ценен бисер и плача със сълзи, но в комбинация с Блага не знаех, че могат да ескалират така нещата :))))))

Аз съм на мнение, че хуморът, пък бил той и с щипка сол, е много по-полезен, отколкото глупавите спорове и снимките на храна.

ние с Блага се грижим за вашият висок ендорфин :)

24.04.14
14:47

казано от Светослав Асенов на 23.04.14, 17:35:

казано от Наталья Заболотная на 23.04.14, 17:29:

Защо написа колко ти е ръката, баси, защооооо.
Моята е 38 санта (blush).

Може да станем колеги, и ти ли обичаш да духаш?

Аз съм много груб в интимностите, това са прекалено нежни ласки за мен! Ма за девушка може и да се прежаля :D

Благодарение на бъдещия ми мъж, разбрах кой се крие зад псевдонима Светослав Асенов :D - бащата на грубия секс!

24.04.14
14:48

казано от Наталья Заболотная на 24.04.14, 14:47:

казано от Светослав Асенов на 23.04.14, 17:35:

казано от Наталья Заболотная на 23.04.14, 17:29:

Защо написа колко ти е ръката, баси, защооооо.
Моята е 38 санта (blush).

Може да станем колеги, и ти ли обичаш да духаш?

Аз съм много груб в интимностите, това са прекалено нежни ласки за мен! Ма за девушка може и да се прежаля :D

Благодарение на бъдещия ми мъж, разбрах кой се крие зад псевдонима Светослав Асенов :D - бащата на грубия секс!

:D :D :D няма такова шоу

24.04.14
22:59

Право в десетката за прякора.:D Наталия сигурно си има тайни агенти в интернет. (wasntme) (nok)

Мнението беше редактирано от alonso88 на 24.04.14 23:01.

25.04.14
11:03

Гледам, че има нужда от антиспам мерки в дневника ми, затова от днес въвеждам няколко правила. Всеки, който коментира тук, трябва да отговаря поне на едно от следните условия:
1. Да напише пред коментара си обиколката на своя корем в максимално издуто състояние, мерено през пъпа.
2. Да покаже клип със свои набирания.
3. Да търси запознанство с друг член на форума.*
4. Да ме харесва или да търси акъл от мен.
5. Който не ме харесва или иска да ми дават акъл, да приложи аргументи по т.1 и т.2.
*Точка 3 влиза в сила от от 04.май.2014 г., когато приключвам с фазата на отслабването от моя план и преотстъпвам дневника си на търсещите социални контакти.

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 25.04.14 11:03.

25.04.14
12:24

Лебед,
Тези правила не могат да влязат в сила защото противоречат на Конституцията на България чл.39
“.Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
..”

И в случай че се позовеш на лично пространство , пак не ти е валиден аргумента защото според чл.5
“..Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
..”

Та, ти предлагам да се примириш философски със спама и да наблегнеш на по-малко ядене.
(rock)(rock)

ПП>> Абе Лебеде аз за секса, нимфонията и хард-кор садо-мазо изпълненията разбрах, ама не разбрах кво аджеба става с яйцата?
(tmi)

Мнението беше редактирано от Тео на 25.04.14 12:25.

Тео, аз предлагам да ограничиш философските си включвания, автора на дневника има право да поиска да не пише тук определен човек.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 25.04.14 12:32.

25.04.14
12:38

Нека не забравяме, че конституцията е писана от хора - не е  съвършена и подлежи на промяна. Всеки, който не е  нахален би се съобразил с условията ми, още повече, че те са лесни за изпълнение. А яйцата са най-добрата храна, но не най-вкусната.

———

1. 92cm.

Нормално да не получи ерекция човека, при мисълта, че ако се провали на теста ше го набиеш.. :D

KA

25.04.14
23:46

Аууууу е няма такова шоу :)) това не трябва да се трие а да се увековечи като отделна статия в тоя сайт. Малко не е честно че както винаги се нахвърляте много върху един, ще взема да се включа към отбора на жертвата. Ама сега не мога че имам малко работа ... :)))

П.С Извинявайте господин Лебед забравих да ви попитам, аз ще мога ли да пиша по един коментар тук на ден, защото явно вече ще трябва да питам предварително за разрешение ! )

Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.04.14 23:48.

26.04.14
10:29

казано от kaloyan на 25.04.14, 23:46:

П.С Извинявайте господин Лебед забравих да ви попитам, аз ще мога ли да пиша по един коментар тук на ден, защото явно вече ще трябва да питам предварително за разрешение ! )

Ако толкова държиш, можеш да ми искаш лично разрешение. :D Иначе е напълно достатъчно да отговаряш на някоя точка от горните условия. Ако пишеш, но не приложиш мярка на тумбака или клип с набирания, приемам че отговаряш на следващите условия - харесваш ме, търсиш акъл от мен или запознанство с някой от форума (след 04.май.2014). А нахалните, които не отговарят на никои условия, не заслужават внимание или уважение.

27.04.14
10:15

34 седмица

Начало на 34 седмица - тегло - 86 кг. ( 83.2 преди седмица), корем -  100 см. (99 преди седмица), талия 91см.
Какво да кажа... празниците са виновни за резултата от предишната седмица, не аз. :) Утре ще видя дали има ефект от лебедовата диета, но ми се трува, че почти няма. Дори без въглехидрати всичко, което сложа в устата, се оползотворява максимално. Мисля следващата седмица да я изкарам само на яйца, плодове и зарзават, но в малки количества. Единствената добра новина е, че лицевите малко мръднаха, като макс и като обща бройка от измисления ми протокол. Всъщност има още една добра новина. Остана само една седмица до края на мъченията ми. Не ми харесва да съм под режим - чувстам се манипулиран и ограничен, като в казарма. Режимите са за слабите, а силните (като мен) са призвани да владеят хаоса. (grin)
понеделник-неделя:
Двигателна активност :
понеделник:
повдигане на крака от вис, клякания СТ,  малко повдигане на пръсти 
вторник:
лицеви опори - 40-17-12-13-12-12-11-12-10-11-10-11-12 (1 мин. почивка между сериите)
лицеви опори - 35,35,36,39,1x? тук се замислих за нещо по-интересно и изпуснах бройката :)
сряда:
набирания на халки
четвъртък:
петък:
лицеви опори - 42-17-12-12-13-12-12-12-11-11-11-11-11 (1 мин. почивка между сериите)
до края на деня още - 38,32,31
събота:
набирания на халки
неделя:
почивка, без ядене за наказание за празниците
Ядене:

Сутрин малко прясно мляко с какао или чаша кисело мляко с две лъжици ленено брашно и канела. На обяд половин кило свинско или толкова пилешки воденички с лук, чесън, зехтин и подправки. Вечеря - 5-6 варени яйца с парче сирене или 250 гр. извара с малко кисело мляко и 2 грейпфурта или портокала. Гузен съм и ми се иска да го скрия, но за да съм обективен трябва да призная, че в първата половина на седмицата имаше козунак и и много шоколадови бонбони. Но за сметка на това медът беше свършил, нямаше и други въглехидрати от зърнени, плодове или картофи.
ккал.,  белт.,  мазн.,  въгл.

27.04.14
10:23

seems legit :D

28.04.14
09:41

Както предположих вчера - няма никаква промяна в теглото. Днешното понеделнишко контролно претегляне е 83.5 кг. Всичко е било вода и дори да е имало малко омазняване от великденското плюскане, то  се е компенсирало от лебедовата диета. Да видим тази седмица какво ще е влиянието на другия вариант на лебедовата диета - плодово-зарзаватено-яйчената. Животът е по-скучен без сладичко, но ще избутам някак си една седмица, в името на естетиката. (grin)

04.05.14
10:21

35 седмица

Начало на 35 седмица - тегло - 83.5 кг. ( 86 преди седмица), корем -  99 см. (100 преди седмица), талия 90см.(91 преди седмица)
През тази седмица бях на яйчена диета с повече плодове и зеленчуци и гледам, че има добър отслабващ ефект, но ми е тегаво с малко въглехидрати. На обяд пиех по един Суправит с ликопен, пише за активно спортуващи. :D Не знам дали от него или от диетата, но от сряда, след като се наобядвам ми се приспиваше ужасно, без да имам промени в нощния сън. Утре контролното измерване и отчет за периода от началото до сега.
понеделник-неделя:
Двигателна активност :
понеделник:
повдигане на крака от вис, клякания СТ,  повдигане на пръсти 
вторник:
лицеви опори - 43-17-14-11-12-12-12-12-12-11-11-11-10 (1 мин. почивка между сериите)
до края на деня още  - 40,36,36,30
сряда:
набирания на халки
четвъртък:
петък:
лицеви опори - 40-18-11-11-12-11-11-11-11-11-12-13-12 (1 мин. почивка между сериите)
до края на деня още - 37,36,35
събота:
набирания на халки
неделя:
Домакинска работа и глад. Може да се разкарам някъде, че времето май ще е хубаво.
Ядене:

Сутрин 1, ако е без друго - 2 банана, веднъж в добавка малко извара, а друг път 200 гр. сметана, а в петък само половин авокадо до 13.00. Около половин кило ягоди за седмицата между другите хранения. На обяд и вечеря обикновено задушен лапад, спанак или коприва с 5 яйца, голяма салата марула, лук, репи, домат, лъжица зехтин, чесън, сол, един път салата от моркови. Понякога яйцата бяха варени и пак със салата. По-късно през вечерта, когато ми пристърже от дефицитното ядене - 1-2-3 банана или няколко портокала и грейпфурт. Съботата вече взеха да ми поомръзват яйцата и направих палачинки от 10 яйца, чааша вода, 2 лъжици ленено брашно и до 50 гр. овес, канела,ванилия и сол, пържени в масло. На обяд бяха топли и преглътнах половината, но вечерта не ставаха за ядене без вкусен пълнеж, и си ги върнах в хладилника. Отидох до магазина и взех две парчета свинки дроб, 100 гр. небелени тиквени семки и 1 шоколад и това беше вечерята. Не ме кефи тоя лен, един пакет 400 гр. си стои повече от половината от два месеца. Хората правят безир за дърво от лена, аз ще го ям?! Ай сектир...
И авокадото е същата работа. Вкусът му наподобява млечни орехи, но не може да се сравнява с тях. Не знам какви полезни масла има, но четох, че съдържал повечко латекс. Ако ще ям строителни материали, по-евтино ще ми излезе да взема една торба цемент и един палет керемиди, и да си правя сандвичи от тях. :D
ккал.,  белт.,  мазн.,  въгл.

05.05.14
13:32

И такааа... Както казват, всяко хубаво нещо си има начало и край, и за моя и чужда радост дойде време за финалния отчет. :) Предполагам, че някои от читателите не са следили дневника ми или са забравили съдържанието му затова най-напред ще разкажа накратко какво се случи през изминалите месеци.
Началото беше септември 2013 с цели за сваляне на около 10 кг. при начални 88, и изграждане на навици за редовна двигателна активност. Понамалих храната, предимно за сметка на готовите хранителни изделия от типа “джънк”, с лек отрицателен дисбаланс. Започнах с елементарни упражнения, като в един ден правих лицеви, в другия упражнения за крака, а в третия за корем и ги редувах в шест дни от седмицата. Октомври възникна много физическа работа и за два месеца прекъснах упражненията, а храненето стана по-безконтролно, като все пак беше с лек калориен дефицит. Декември поднових началния режим и за трите месеца от началото достигнах до 79 кг. Тогава въведох постене в неделя, само на вода. След това започна пред и след новогодишно плюскане и килограмите за следващите няколко месеца варираха около 83, като си продължавах с упражненията и неделните пости. Края на януари си направих гимнастически халки и промених програмата, но пак шест дни в седмицата - един ден клякания, един ден лицеви и кофи, следващия набирания и повдигане на крака от вис, като последните в последствие ги преместих при краката, а кофите на халки ги спрях, защото ми идваха прекалено тежки за моето ниво.  Понякога имаше и скачане на въже или повдигане на пръсти. При лицевите следвах мой протокол* и допълнителни серии до към 20.00 часа, а при другите упражнения - хаотични единични серии до отказ от обяд до вечерта.
(*протокол - 13 серии класически лицеви опори, с една минута почивка между сериите, без спиране за почивка в самите серии, до отказ - спиране след измъчена лицева, или при усещане, че няма да мога да направя следваща чиста.)
Резултати:
- Тегло и мерки (8 месеца):
                начало/край
Височина - 181/181     0
Тегло - 88 /82.1     -5.9 кг.
гръден кош -106/106 0
талия - ? /88           - ? см.
корем - 108/98         -10 см.
ханш - 103 /98.5     -4.5 см.
Врат - 39/38           -1 см
Рамене - 118/117     -1 см.
ръка  - 37/36.5         -0.5 см.
предмишница - 30.5/31 +0.5 см.
бедро - 63/61     -2 см.
прасец - 38/38           0

Упражнения:
        начало/край
лицеви (за 6 месеца):
макс - 30/43                   +13 бр.
обем по протокола* - 103/188 +85 бр.

набирания на халки (за 3 месеца):
макс с брада над хвата - 5/9   +4 бр.

дълбок клек (за 6 месеца)
макс - ~20/46                 +~26 бр.

повдигане на крака от вис (за 3 месеца):
макс - 10/21                   +11 бр.

Не се напъвах особено с храненето и физическото натоварване, но бях постоянен. Целта с теглото почти беше достигната за 3 месеца, но след това реших, че няма смисъл да изтънявам като ектоморфен младеж и приех да варирам около 81 кг., като подходящо тегло за ръста, възрастта  и структурата ми, а малкото останали видими мазнини приемам като необходим резерв в случай на природни или социални катаклизми :D, и вероятно ще бъдат още намалени чрез контрол на лакомията и чрез тендециозното леко увеличаване на активността ми.  Въпреки, че крайното тегло не съвпада с началните желания, отчитам отслабването като успешно, защото всички мерки свързани с дебелеенето са трайно надолу, освен това според силовите резултати, има добавена и някаква мускулна маса, която казват, че тежала повече от мазнината, и която не бях взел предвид в началото.  Друг положителен резутат е, че добих усет към количеството калории и без да ги изчислявам подддържам килограмите (освен по празниците :))

Целта при упражненията беше единствено да си създам навик за ежедневна неплатена физическа активност. Тук съм малко разколебан в постигането на целта въпреки, че резултатите на упражненията създават впечатление за някакъв успех. Все още не ми е особено приятно да се напъвам и каквото правя го правя заради съзнанието, че така е по-добре в дългосрочен план. При липса на удоволствие и емоционална мотивация, остава единствено да разчитам на здравия разум, тоест докато съм наред с всичкия си, има шанс да продължа с тренирането. :) Другият вариант е да се побъркам на спортна тема, но това едва ли ще се случи.

Какво следва? Следва втора фаза от плана, която трябва да продължи евентуално през целия ми живот - разумно хранене според нуждите и поддържане на редовна и умерена физическа активност. От днес си давам една-две седмици почивка от упражнения, организмът ми да се възстанови от постоянното еднообразно натоварване (рамената ще ме благославят). След това продължавам с набирания, клекове, повдигане на крака от вис, но ще заменя лицевите с кофи, а по-нататък ще включа пак лицеви и някакви други упражнения за разнообразие. Тренирането няма да е по предишната схема, а по най-подходящата за мен - ще правя каквото ми е кеф, когато ми е кеф и по колкото ми е кеф, без да броя и записвам серии или повторения. Само от време на време ще правя контролни максове, които ще описвам в дневника, ако се сетя и не ме мързи. Понякога ще правя и досегашния протокол на лицевите от любопитство да видя как вървят нещата. Храненето ще бъде на същия принцип, както тренирането. Няма да се ограничавам от нищо, което ми се яде и ще ям когато ми се яде. Ограничението ще бъде само в количеството и ще избягвам да ям, ако не съм гладен. Неделното разтоварване от храна няма да е фиксирано в него ден, а когато ми се стори подходящо, и ще варира от пълно до частично ограничаване на храната, според личното ми усещане.

Поуки и заключения от първа фаза

Какво е лично преживяване без човек да си вземе поука - усилия на вятъра. Затова ще напиша за нещата, които научих през моята малка одисея. Преоткрих здравния аспект на поговорката “Който не работи, не трябва да яде” и той е - “Който не работи, не трябва да яде, (не толкова защото не заслужава, а) защото ще надебелее”. Контролът върху лакомията е главният фактор срещу напълняването ми. Храненето е приятно занимание, но човек трябва да има и друго ангажиращо занимание, което да го разсейва от храната.  Подходящият за мен начин за отслабване е голям калориен дефицит, без или с минимум натоварване с по-леки от досегашните ми упражнения. По-голямо натоварване дори при малък калориен дефицит ми идва твърде мазохистично. Най-полезните уреди при отслабване за мен са кантарът, шивашкият метър и дрехите. Переодичното (седмица е добър период) следене на показанията им ми помага за навременното взимане на мерки срещу освинването. Ако дрехите ми се опитват да се пръснат по шевовете е крайно време за промяна в храненето ми. Мускул не се качва толкова бързо и лесно, за разлика от мазнините, и краткосрочните разлики в теглото и мерките ми е най-вероятно да са от мазнини или преяждане. Индикатор за мускулен растеж са силовите ми постижения. Ако има увеличение при тях, може би увеличението на теглото и мерките не се дължи (само) на мазнини. :D Трябва да внимавам много с купуването на шоколад или други сладки неща - независимо дали купя един бонбон, кутия бонбони или две, един шоколад, два шоколада или три - малко вероятно е нещо да оцелее за следващия ден. Извод - да купувам само по един бонбон или само веднъж в седмицата по повече. А най-добре сам да си измисля подходящ здравословен десерт, но така има опасност да прекаля с количествата и затова по-добре да не измислям. :D Сигурно изпускам някои неща, но не се сещам в момента. Определено воденето на публичнен дневник мобилизира отговорността ми и ми помогна да бъда постоянен. Ако го бях водил на лист или на компютъра, щях по някое време да зарежа начинанието. Следващият месец-два ще разбера дали съм придобил достатъчно качества за справяне без дневник.

Благодаря за вниманието на всички! Пожелавам ви здраве, разумно ядене, разумно трениране и да се радвате на спортна дееспособност до дълбоки старини!

Снимки преди-след, остатъчно количество видимо омазняване по корема:

05.05.14
13:33

ПРИКАЗКА ЗА ДЕБЕЛИЯ ЛЕБЕД

Имало едно време един Дебел Лебед. Той бил толкова дебел, че вместо да лети се търкалял насам-натам, където го отвеят ветровете. Един ден, както си се търкалял, се дотъркалял в един форум за бодибилдинг. Във форума имало и други лебеди - млади и стари, яки и не толкова яки, тънки и не толкова тънки,  с голям и с не толкова голям... спортен стаж. Наоколо кипяла усилена дейност - вдигали се хиляди тонове железа на ден и се изяждала почти толкова, като тегло, храна. Лебедоци показвали яки мишци пред огледалата, а лебедки старателно претегляли всяка калория от менютата си. Докато чакал следващия повей на ветровете, Лебедът започнал да разглежда наоколо и между натрупаната форумна плява съзрял теми за отслабване.
- Така и така съм зациклил тук, я да пробвам да отслабна, че вече ме мързи да се търкалям - рекъл си Дебелият Лебед.
Докато ровил в плявата с крака и човка видял, че някои от другите лебеди си правят дневници, за да записват мъченията си. Лебедът решил, че това е добра идея усилията му да не станат зян, и той също си направил дневник. Започнал тренировки и диета по своя си система, която не допаднала на другите лебеди:
- Храниш се по-малко от врабче! - смъмрил го един.
- Тренираш по-малко от прасе! - нахокал го трети.
- Въшките ми ядат повече от теб! - разкрякал му се друг.
Лебедът се съгласил учтиво с тях, все пак бил гост, но понеже се бил търкалял дълго по широкия свят и имал самочувствие, че знае всичко, продължил по своя си начин.
- Защо да бягам, след като никой не ме гони? - недоумявал той когато го карали да тича, а намеците да вдига тежести отклонявал тактично:
- Свикнал съм да ми плащат, когато вдигам тежко!
За храненето също не бил съгласен понеже бил мързелив и осъзнавал, че за да яде повече и да отслабва ще трябва да вдига тежко или да бяга, което хич не му се нравило. Затова избрал да жертва от количеството на храната си, за да не се напъва повече отколкото му е кеф. То не, че му било кеф да прави дори леки упражнения, но и без това си нямал друга работа.
Опитали още няколко пъти да му налеят акъл, но безуспешно. Самият Лебед нямал място за повече в главата си, даже имал достатъчно да раздаде на всеки друг лебед, но се оказало, че и другите нямали свободно място в техните и не възприемали дебелолебедовите му възгледи. И така освен дебел, Лебедът станал черната овца в ятото, или може би е по-правилно да се каже “черният лебед”, кой знае? Но и да знае някой, няма значение.

Минали няколко месеца, дошла зима. Дебелият Лебед си карал както си знае, ту отслабвал, ту качвал по малко и се бъзикал с другите лебеди за различни неща. Тогава те го набедили за трол и се надигнали гласове да му изтрият дневника. Лебедът не се имал за трол понеже смятал, че колкото и мижави да са усилията му, все пак са нещо различно от нищо. Освен това повечето лебеди обичали разнообразието и на Лебеда му се разминало. Зимата отминала, дошла пролет, форумът се раззеленил, темите цъфнали, слънцето напекло и Лебедът взело да го домързява още повече да тренира и да си води дневника. Затова решил да се претегли  и да се види в огледалото за последен път, преди пролетните ветрове да го издухат нанякъде. Записал в дневника си новите мерки и се погледнал в огледалото:
- Аууу, какъв е този ужассссссен паток?! - изсъскал учудено той. В това време духнал силен вятър и го отнесъл някъде далеч, далеч, най-вероятно на по-мързеливо място.
Така красивият, дебел лебед се превърнал в слабо и грозно патенце.

КРАЙ

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 05.05.14 13:35.

05.05.14
17:16

Браво Лебеде! Велик си! С удоволствие бих те почерпил една бира, ако се срещнем!
Не спирай да водиш дневника, каквото и да ти струва!

05.05.14
19:36

Лебеде, наистина ти е добро постижението, като се има предвид, че основно тренираш със собствена тежест и не спазваш особено хранителен режим.
С годините все повече се убеждавам, че мерките и начинът, по който изглежда човек са доста по-важни, отколкото килата.
Надявам се и аз да мога да покажа подобни резултати след време :)

05.05.14
20:04

казано от Zozo на 05.05.14, 19:36:

С годините все повече се убеждавам, че мерките и начинът, по който изглежда човек са доста по-важни, отколкото килата.

Тайната е в количеството на подкожните мазнини.

22.05.14
16:30

Лебед, к’во става, жив ли си?

22.05.14
17:46

и аз това си викам, почна да става скучен форума... сигурно жъне успеха на новото тяло и не му остава време да форумства :P

24.05.14
12:20

Няма нищо за отбелязване, а не ми харесва да спамя в моя дневник, предпочитам да го правя в чуждите теми. :D Но когато ви се прииска, няма проблем да си говорим за общи неща. Миналата седмица един ден правих набирания и първата серия направих с едно повече (10) от финалния резултат. Явно една седмица почивка е подействала добре за възстановяване на ключово за набиранията мускулче. :) Но след това четири дни имах яка мускулна треска. Обаче тая седмица направих по-малко набирания (8), предполагам от жега и мързел. Вчера правих лицеви - 38, без загрявка, след ядене на сладки неща и при огромен мързел. Даже едвам се навих да направя пробата. И при тях няма почти никакъв спад, като се има предвид, че 43 броя ми бяха неутвърден рекорд, а утвърдената бройка ми беше около 41. Сега пробвах пълните, дълбоки клякания и направих 50, при финален рекорд 46. Вярно, че използвах чийт с преобразуване на психическата енергия във физическа, но това не е забранено средство и не опорочава по-добрия резултат. С други думи Лебедът си е дееспособен и само Великият Мързел, може да спре победоносния марш към нови висоти! (grin) Килата са ми около 85 измерени без 36 часов пост, с водна задръжка и леко омазняване от липсата на дефицитна диета през последните 2.5 седмици.

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 24.05.14 12:21.

24.05.14
14:30

Лебеде,:D трябва да те взема под мое наблюдение и опека и да те ентусиазирам и нахъсвам

24.05.14
14:45

Въпреки, че нямат много тежести, и твоите занимания ми идват прекалено мазохистични и ми навяват спомени за казармата. :D

26.05.14
11:38

Лесно мога да го пренебрегна, но ми е адски интересно нещо. Някой може ли да ми каже каква е логиката да се остави коментарът в темата за форумна среща:

казано от Тони1 на 25.05.14, 10:53:

Все повече започвам да мисля,че имаш някакъв скрит извратен фетиш към птиците...

а следният ми отговор, да се изтрие:

Не бях се замислял досега. Струва ми се, че имам такъв - обожавам препечена пилешка кожа, което предполагам е доста извратено от гледна точка на птиците или техните защитници. Но по-добре да не се отклоняваме от хубавата тема за форумната среща, а заповядай за дискусия в моя дневник. Интересно ми е да видя разсъжденията ти по повдигнатия от теб въпрос, а най-вече ме блазни мисълта, че психоанализът ти ще е безплатен.
Между другото, много ми харесва подписът ти. Ще си го копирам тук и на моя компютър, за да си го имам.

”Мъдрецът говори когато има да каже нещо, а глупакът - за да каже нещо.”

От моя гледна точка нещата изглеждат така - шега свързана с форумната среща, на която цитираният потребител отговаря с необоснована обида (не му се сърдя), а след това учтива покана от моя страна, с лека ирония,  да чуя разширеното му мнение в моя дневник, за да не спамим онази тема. Каква е логиката обидата да се остави, а културното предложение за дискусия да се изтрие?  Допускам, че може субективното ми отношение да ме подвежда, но поне някой да ми посочи къде бъркам, за да си взема поука? :)

26.05.14
13:09

намерих ти малко girl on bird action :D

28.05.14
13:51

Нещо нямам никакъв мерак за упражнения. То вярно, че животът си е шибан, по принцип, но и жегата ми влияе много зле на физическата активност. Трябва да измисля нещо за стимулиране, че се задава йо-йо ефект. (grin)

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 28.05.14 13:53.

KA

29.05.14
21:36

И аз сега само минавам да видя как е. На мен също ми се струва че е станало доста еднообразно тук :) на недей ти много се напъва да не земе да ти стане нещо :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1