18.01.13
19:07
Здравейте,
заглавието на темата казва достатъчно ..
Взех си бустър, но не ми действа. Пия го ,както препоръчват, на гладно, но не усещам голяма разлика в силата, нито в напомпването, да не казвам никаква ..
Един познат ми каза да добавя в бустъра доза креатин, по този начин ефекта щял да се засили. Притеснява ме това, че в бустъра има съдържание на креатин и ако вкарам още може да стане много?
Как мислите вие? Удачно ли ще е да ги смеся, а ако не ще се радвам на други предложения :)
Предварително благодаря :)
18.01.13
19:35
Надали количеството креатин което се съдържа в бустера е достатъчно.Друг е въпроса че напомпване или засилен ефект от креатина няма да видиш.По скоро увеличи дозата която приемаш.И какъв по точно е бустера който пиеш ?
18.01.13
19:54
Нормално като си взел един от най-скапаните буустери на пазара да е така.Аз не знам някой,на когото сайтек хот блууд да му действа.Може са един или двама :X
18.01.13
20:09
За креатина колко и да пиеш, най-много да се просереш.
Пий по повече дози без да превишаваш максимума даден от производителя.
Или пробвай 1 доза с кафе, 2 дози с кафе, 1 доза с 2 кафета :D
И следващия път Neurocore ;)
мерси за отговорите
Хот блъда и на мен ми се стори съмнителен, заради ниската цена, но в няколко сайта имаше фантастични коментари за него и затова се излъгах да го взема ...
Сега се замислям дали да продължавам да го пия, щом за толкова кратко време събрах само негативни коментари :D
18.01.13
20:32
Пий де то на креатина в него му трябва малко време да се натрупа в организма, за да започнеш да усещаш напомпване, от агрина ако усещаш иглички по кожата, значи всичко е ток.
А за стимул, то и кофеин няма вътре :D
Изпраскай 1-2 кафета с него и и виж как е. При всички положения ще има някаква полза от него.
Мнението беше редактирано от Cifrata Cifrov на 18.01.13 20:32.
18.01.13
21:24
колко мерителни лъжички слагаш?
слагам по две с малък връх.
иначе си взех монохидрат на Amix.
A иглички от бустера не усещам, даже и при първата доза не ги почуствах, а казват че с времето намаляват. Преди време пробвах две дози Black Jack, но и от него не усетих иглички .. може просто аз да не поемам от бустери :D
18.01.13
22:01
пробвай двойна доза ,нямаш друг избор. и аз съм на мнение че няма смисъл да добавяш още креатин .
18.01.13
22:31
Хммм... всъщност ти кой ефект искаш да засилиш? Или всичките?
18.01.13
22:35
слагам по две с малък връх.
иначе си взех монохидрат на Amix.
A иглички от бустера не усещам, даже и при първата доза не ги почуствах, а казват че с времето намаляват. Преди време пробвах две дози Black Jack, но и от него не усетих иглички .. може просто аз да не поемам от бустери :D
Или не пиеш правилните добавки :) В всеки клас добавки си има по няколко лидера, които държат първите позиции, а много други фирми просто правят някакви неправилно съставени и дозирани или некачествени алтернативи, просто защото утвърдените имена вече са отворили пазар за даден тип продукти. :)
но не усещам голяма разлика в силата, нито в напомпването, да не казвам никаква ..
Като гледам дневника ти,не ти липсва сила. Дори имаш доста голяма сила за сравнително краткото време откакто тренираш. Постигнал си възможния максимум за сега. :)
18.01.13
23:07
Тая двойна доза Black Jack как я усети ? Иглички ясно че не си усетил а иначе напомпване, фокус и т.н. ?
Щото ако от нея не си усетил нищо незнам кое ще усетиш.Попринцип аз не см чувствителен към стимуланти и другите съставки в бустерите, слабо усещам по 1 доза от повечето бустери - Асаулт,Джак3д,Но-Експлоуд и т.н., но точно затова че слабо ги усещам реших първия път като попаднах на мостра от блек джек в която са 2 дози да ги изпия наведнъж.Във фитнеса просто се чувствах че летя.Невероятно яка енергия и фокус.Посредата на тренировката даже ми стана лошо от толкова много.Напомпване нормално усетих.Явно залагат повече на стимулантите от пюр нутришън.Така че ако не си усетил двойната на блек джек надали ще усетиш и 4-на от Хот блъд.И моя съвет е да увеличиш дозата и да прибавиш чаша кафе.
@Кольо - Основно се стремях към напомпването. Вярно, че няма голяма практическа полза от него, но пък ми действа много надъхващо; Силата ми е на ниво, поне така ми се струва, но като ме погледне човек не би казал, че тренирам. Основна цел ми е качването на маса, искам да стана обемен, ако може така да се каже. Силовите постижения са само допълнение към останалото. И се надявах, че от така описаното “чудовищно” напомпване, все ще се запази някакъв обем в мускулите с по-траен ефект ...
@Миро - мерси, че следиш дневника :)
@Марто_ЦСКА - май не се изразих както трябва :) пих Black Jack две тренировки по една доза. Първия път нормално доза, втория малко надвиших, но тогава бях доста в началото и може би затова не усетих голяма разлика в тренирането със или без бустър.
И наистина май проблема си е в мен. Като цяло стимуланти трудно ми влияят. Нормално за деня си пия по 2-3 кафета (откакто почнах креатина ги спрях) и не ми влияят изобщо, дори ми се приспива повече от тях.
Ще пробвам следващите тренировки с двойна доза или с кафе преди бустъра и ще споделя ефекта :))
П.П. и само да питам, за да съм сигурен .. кофеинът не влияе по-никакъв начин на ефекта от креатина, нали така? Понеже тук от една седмица се чувствам гузен като си направя кафе и го изливам наполовина в мивката :D
18.01.13
23:28
Тая двойна доза Black Jack как я усети ? Иглички ясно че не си усетил а иначе напомпване, фокус и т.н. ?
Щото ако от нея не си усетил нищо незнам кое ще усетиш.Попринцип аз не см чувствителен към стимуланти и другите съставки в бустерите, слабо усещам по 1 доза от повечето бустери - Асаулт,Джак3д,Но-Експлоуд и т.н., но точно затова че слабо ги усещам реших първия път като попаднах на мостра от блек джек в която са 2 дози да ги изпия наведнъж.Във фитнеса просто се чувствах че летя.Невероятно яка енергия и фокус.Посредата на тренировката даже ми стана лошо от толкова много.Напомпване нормално усетих.Явно залагат повече на стимулантите от пюр нутришън.Така че ако не си усетил двойната на блек джек надали ще усетиш и 4-на от Хот блъд.И моя съвет е да увеличиш дозата и да прибавиш чаша кафе.
Да попаднал си на старата с Dimethylamine :D
Мнението беше редактирано от Cifrata Cifrov на 18.01.13 23:29.
18.01.13
23:44
@Кольо - Основно се стремях към напомпването.
В такъв случай трябва да увеличиш количествата на вазодилататорите. Hot Blood съдържа аргинин и орнитин - от тях трябва да дойде този ефект. Не е ясно какви количества от тях има в една доза Hot Blood, но гарантирано са много далеч от реално работещите. Това е трябвало да го съобразиш когато си правил избор на предтренировъчен продукт. Ако искаш да подобриш този ефект може да добавиш цитрулин малат (5 g на прием) или още аргинин (5 g на прием), или и двете, разбира се. Приемането на допълнителни количества стимуланти на нервната система е неразумно - една доза Hot Blood съдържа 300 mg кофеин, което съвсем не е малко, а с кафе е абсурдно да прецениш колко ще добавиш. Отделно от това кофеинът няма никаква връзка с напомпването. Няма проблем с кофеина и креатина, стига да не допускаш обезводняване.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.01.13 23:46.
19.01.13
12:09
No 1
Мнението беше редактирано от Georgi Hristov на 20.01.13 17:13.
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.01.13 14:47.
22.01.13
11:08
НЕ Увеличавай кофеина, а пробвай с Агматин, Цитрулин, Бета-Аланин, Фенилаланин, Фенилетиламин, Тирозин.
Мерси на всички за отговорите :)
Послушах съветите на Кольо и Евтим. Не рискувах да увелича кофеина. Взех си цитрулин малат. Днес изпих около 4гр от него заедно с бустъра и ефекта беше на лице - супер здраво напомпване :)))
09.02.13
13:34
Можеш да вземеш и тирозин. Той ти чисти рецепторите и по този начин може да увеличиш ефекта
Е ако искаш ацки много да засилиш ефекта пий една енергийна напитка и след това animal rage ама гледай и предварително да се обадиш на 150, че в моя случай трябваше да ги чакам 15 мин и незнам как не пукнах ;д
12.02.13
10:29
Е ако искаш ацки много да засилиш ефекта пий една енергийна напитка и след това animal rage…
Т.е. точно това, което вече се разбрахме, че не е добра идея... ;)
19.02.13
18:22
Имам Gaspari Super pump max и не усещам никакъв ефект дори и при двойна доза...Някакви предложения? ...накрая ще взема да го продам :D
Ако търсиш напомпване може да си вземеш цитрулин малат или аргинин, както са препоръчали по-нагоре. Не знам, кой е по-добрият вариант от двете, но имат сходни действия.
Аз си взех цитрулин, понеже в моя бустер имаше.повече аргинин, и съм супер доволен. Напомпването е страшно, дори и без бустъра. Дори докато тренирам ми изкачат и вените от него. В сайтовете за добавки има разни други разновидности на аргинина, разгледай ги и тях, но зависи кой ефект от бустъра търсиш :)
19.02.13
20:20
Отказах се от него...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.02.13 00:35.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.03.13 16:00.
25.04.14
16:08
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.04.14 16:10.
04.05.14
20:32
Аз също имам този проблем до някъде. Купих си c4 extreme и първите 3 тренировки 1 доза ми беше добре, сега трябва да вземам по 2 и се опасявам, че и тва може да ми стане малко, а пише да не се взема повече от 2. Пия го с мр креатинова матрица и напомпването е доста добро, но ефекта на бета аланин не го усещам вече. Чудя се дали е разумно да си купя бета аланин отделно и да го приемам с бустера?
Мнението беше редактирано от Petko Tsikov на 04.05.14 20:32.
12.05.14
09:11
Добавяне на 1 гр тирозин :)