Отслабване!

Здравейте,нова съм ,както в сайта,така и в тренировките и спазването на хранителен режим. Ще Ви бъда изключително благодарна ако споделяте с мен опит и ме насочвате към упражнения. Аз съм на 19 години,в момента съм 56кг. ,бях 61 преди да започна тренировките и хранителния си режим (започнах ги на 8 април). Режима ми се състой от пилешко месо (печено),риба,зеленчуци,извара,яйца,нискомаслени или обезмаслени млечни продукти и си позволявам по един плод на ден. Тренировките ми са в домашни условия (коремни преси,клекове),както и кардио. Имам да чистя още мазнини от паласките и бедрата,както и от задните части. Ще ви бъда благодарна ако ми кажете дали съм на правилен път и евентуално да ми препоръчате упражнения,за гореспоменатите проблемни зони. Също така четох и за l-carnitine,ще ми помогне ли в отслабването иьи е излишно? Предварително благодаря за отговорите. :))

23.04.14
19:18

Смени нискомаслените продукти с нормални такива.

Прочети малко за храненето - има много теми във форума. Този режим го дават 90% от всички “инструктори” по залите, той изобщо не е съобразен с твоите х-ки и тн. Не е добре да избягваш мазнините (полезните такива) изцяло, тъй като си жена, а те са много важни за хормоналния ни баланс - с 2 думи,ако не започнеш да приемаш полезни мазнини, скоро очаквай проблеми с МЦ :) От 8ми април си на режим и тренираш, а вече мислиш за добавки.....

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 23.04.14 23:26.

25.04.14
19:18

И аз мисля, че трябва да наблегнеш на протеина и мазнините (както пише Адриана, “полезните”). Ако всичко това ти е ново, започни с малки простички неща.
Не се опитвай от утре да се храниш и тренираш като професионалист. Тук има много полезна информация. Набележи си няколко човека, които наистина знаят какво пишат и просто чети статиите/мненията им. Всяка седмица прави малки промени.
Пример: Тази седмица започни да ядеш протеин с всяко хранене, другата вкарай и полезни мазнини. Третата започни друго нещо и така.

Най-лесно се случва промяната когато е бавна. Ако във всеки един момент се фокусираш само върху едно нещо, което да промениш, след няколко месеца няма да повярваш колко ще си “напред”.
Ако се опиташ бързо да постигнеш резултати, гарантирам ти, че нищо няма да стане и ще запишеш поредния провал в дневника си. Най-лошото е, че след всеки провал, човек все по-малко вярва в себе си и способностите си.

19.06.14
15:26

Има ли смисъл от продукти за отслабване, или прост всички са пародия ?

Мнението беше редактирано от Monika Marinova на 22.06.14 22:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1