Въпрос относно коремната преса

25.04.14
14:13

Здравейте ! Искам да ви попитам нещо за коремните мускули.. Значи имам ги , но изглеждат някак си ‘’малки’‘,смисъл не изглеждат обемни/масивни . Имам известно количество мазнини над тях , но това ще го изчистя,та въпросът ми е какви упражнения/серии/повторения и колко често да тренирам коремната мускулатура,за да е хем релефна и леко масивна разбира се.Хранителен режим спазвам , това го знам , също кардио и силови тренировки (лостове) правя . Може ли проблемът да е там , че не са достатъчно ‘’ тренирани ‘’ за да се развият хубаво?  Какво ще ми препоръчате?

Благодаря предварително и успех ! ;)

Темата беше редактирана от NoName на 25.04.14 14:15.

Ако аватарът е твой и правилно съм разбрал въпроса ти, такава ти е генетиката. Повече мускулна маса - по-масивно изглеждаща преса. Обаче, ако си изначало асиметричен, каквито сме повечето, надали ще ти харесва толкова.

26.04.14
01:51

Да на аватара съм Аз , но да не забравяме , че под лампа изглежда по-релефно едно тяло :)

26.04.14
11:10

Какво и по колко правиш за корем?

26.04.14
15:24

Програма нямам различно : Коремни преси със/без тежест,Повдигане на краката от вис/лег,Извиване с дъмбел встрани за косите коремни мускули,планкове разни ,планински катерач и това е общо взето ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1