26.04.14
00:34
Здравейте преди около година и половина си изкълчих левия глезен /стъпих много силно на криво/, същата вечер отидох в Пирогов, снимаха ме и казаха, че е просто изкълчен и да му държа лед и обездвижване известно време. Стоях около две седмици в нас и се оправих, след това съм го товарил / кросфит и планинско бягане / и не е имало проблеми, но преди няколко месеца пак стъпих на криво, този път по - леко и не ме заболя в момента, но след няколко дни започна да ме понаболява, но този път не точно глезена, а малко над него под прасеца от лявата страна на крака. От известно време ходя на кик бокс и когато скачам на въже и след ритане по чувала болката се засилва. Този път отидох в Исул, снимаха ме и доктора каза, че имам разкъсани връзки и че има възможност за операция, но не го препоръчва и да изчакам да се възстанови сам. Мина малко време ходих на масажи една седмица и след това спря да ме боли, но все още го чувствам леко нестабилен, като стъпвам, а и като го въртя и пука. Още не смея да тренирам.В момента май ми остава само да чакам, но искам да попитам дали е възможно да се възстановя напълно и да мога да тренирам отново, това много ме притеснява. Все пак на футболистите какви травми им лекуват та един глезен ли не може да се възстанови ?
26.04.14
09:23
здр аз лично съм футболист и съм бил така много пъти винаги при мен е минавало с почивка но сутрин много ме боли докато раздвижа глезените вземи си 3-4 вида пасти наи- добре студен гел и започвай да мажеш :)
26.04.14
22:08
Не си скъсал връзки, гарантирам ти. Имах това нещастие преди около година и изобщо не можех да стъпвам около месец, глезена ми беше двоен, а за футбол не можах и да си помисля около 4-5 месеца. Ако можеш почини, ако не, си вземи разни мазила.
Мнението беше редактирано от Alex Ivanov на 26.04.14 22:09.
26.04.14
22:39
Фастум гел дали ще свърши работа ? Гледам колкото мога по малко да го натоварвам, не тренирам. Мисля да си и взема една ортеза, какво ще кажете ?
Мнението беше редактирано от Bomberaaaa b на 26.04.14 22:40.
27.04.14
10:38
само почивка нищо друго :)