да започна отначалооо с отслабването

Темата е заключена.

27.04.14
10:23

Здравейте!!!!От малка тренирам разни спортове,а последните години ходя да бягам,въртя колело и имам тежести вкъщи,висока съм 1.66 и тежа 60кг.Имам си мускули,но не мога да изчистя отгоре излишното...Преди година някаде напълнях с около 8-9 кг. и сега съм решила да се взема в ръце.Проблема е че многоо обичам да си хапвам :D Но сега ще пробвам с дневника,мисля че ще ми е мотивация.
Днес мисля да тренирам следобяд,а вчерашната ми тренировка беше-3x40 за бицепс,гирите са 3 кг,после рамо 3x20,за вътрешната част на ръцете 3x30.  клекове 3x20 и още 2-3 вида упражнения за крака и дупе,но тях ги разнообразявам на няколко тренировки.след това си правя кардио 20-30 мин. на макс.

27.04.14
10:44

Честит дневник :)
Няма проблем да си хапваш,стига да хапваш хубави храни в балансирани количества :)
Успех !

27.04.14
10:59

казано от Petia Nedelcheva на 27.04.14, 10:44:

балансирани количества :)

Точно това е проблемът. :D

някой може ли да каже дали е добре да правя сутрин и вечер кардио или не е добре

01.05.14
23:29

Няма смисъл да правиш кардио по 2 пъти на ден. Сутрин е най-добре за сваляне но пък и вечер да го правиш ако си стриктна с хранителният режим и упражненията пак ще има ефект.

Мнението беше редактирано от Nicole Martinova на 01.05.14 23:29.

в храненето съм стриктна отскоро,да видим до кога,просто мн ми се тренира и неиздържам :D
имам суроватъчен протеин,кога е добре да го пия след тренировка ли

Мнението беше редактирано от Стела Иванова на 02.05.14 11:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1