27.04.14
08:46
Здравейте,
от известно време си търся добра хранителна добавка за изгаряне на мазнини и като се поинтересувах, получих добри отзиви за universal herbal thermo stack. Проблемът е, че според описанието не се препоръчва за лица под 18 год. На 15 съм. Би ли ми навредил? Препоръчайте ми някакъв друг ако този не става.
Поне дай, малко информация за себе си? Ръст,килограми,какво искаш да постигнеш? Спазваш ли хранителен режим? Ходиш ли на фитнес? Малко повече информация ни дай :)
27.04.14
12:24
Висока съм 1.70 и тежа 55кг. На фитнес рядко ходя, но си спортувам вкъщи. Отскоро спазвам НВД, но нещо започнах често да я развалям.Сладкото и оризът много ме влечат ,за съжаление.
Аз не виждам, нужда да отслабваш!!! Ако толкова искаш да отслабнеш, подбирай си храната по-често кардио тренировки и резултатите няма да закаснеят :)
27.04.14
16:22
Попринцип щом е написано, че нещо не се препоръчва за лица под 18 - то най-вероятно не е случайно. Отделно - наистина според параметрите, които си дала, аз не виждам нужда да отслабваш повече (естествено не съм те виждала и не мога да съм сигурна). А и ако не си спазваш стиктно хранителния режим и не тренираш кой знае колко - само ще си дадеш парите, а на твоята възраст със сигурност има по-хубави неща, за които да ги запазиш:)