Помогнете ми, имам някои въпроси относно режима си

Здравейте, целта ми е да стопя корема ако може за 2-3 месеца, по принцип съм слаб,  ама имам малко мазнини по корема и от тях не се виждат плочките, помогнете да ги махна...направил съм си режим и от 2-3 дена съм на него, не знам дали може да се нарече диета точно....гледам да избягвам въглехидрати, но съм начинаещ и сигурно съм допуснал неточности...

21 години, 80 кила, 188 сантиметра...

8.50 (час и 10 преди фитнес) овесени ядки 100 гр в 200 мл кисело мляко

10.00 фитнес

12.00 обяд - пилешка пържола + зелена салата

15.00 суорви ядки (слънчоглед 30 гр )

18.00 може би 1-2 моркова, колкото да хапна нещо

18.30 тичане (имам си програма на тичане, разделно )

20.30 вечеря - пилешка пържола + салата

въпросите ми са:
1. млякото може ли да ми прецака усилията, уж полезно, уж вредно не знам...и киселото е по-добър избор от прясното нали...калорично ли е, че навсякъде пише различно...
2. картофите тотално забранени ли са...на обяд доскоро хапвах вместо пържолата картофи(печени или варени естествено, но ги спрях, щото не знам дали няма да ми прецакат режима...иначе ги обичам, но не смея да рискувам за обяд с тях...кажете)
3. това ядене в 18.00 ако мога да го заместя с нещо кажете, ама гледам да не е въглехидрат или плод, щото май не е уместно...
4. лещата и бобът позволени ли са в тая диета ??
5. тоя зареждащ ден за дето всички говорят какъв е...примерно там каквото си искам ли мога да ям...щото много обичам сладко сдържам се засега, но примерно ако всяка неделя си хапвам нещо по така дали ще се натрупа и ще пречи на процеса...примерно фъстъци и шоколад 1 път седмично естесвено

AT

28.04.14
01:13

На мен 100 грама овесени ядки(при мен е мюсли) са ми много, слагам по 50-60, но 400 мл кисело мляко, както и мед.

Фитнеса не ти е особено добре позициониран. Направи го да е примерно 2 часа след ядене, в което си приел стабилно количество белтъчини. Бобени храни си яж. Въпроса е в количеството. Плодовете не ги спирай.

Най-добре хвани и прочети статиите в сайта - супер са. Може да почнеш от тук http://www.bb-team.org/hranene

Мнението беше редактирано от Anton Tsvetkov на 28.04.14 01:14.

28.04.14
07:51

Плодове най-добре след тренировка.
Зареждащ ден е когато ядеш повече въглехидрати, а не храни като шоколади и т.н.
Чисто черния шоколад не е чиит, стига да знаеш кога да го ядеш. :)

28.04.14
09:09

както каза антон - намали овесените ядки на закуска и добави 200 гр извара за протеин и обем на закуската. може и няколко варени яйца. киселото мляко е за предпочитане пред прясното, но не прекалявай. мойто е 200гр/ден

на обяд, щом е след тренировка, може да вкараш някой друг картоф с месото. или кафяв ориз

в 18ч (или малко по-рано) по добре изяж 3-4 яйца. те са мн добър протеин, въобще не ги избягвай. добави и зеленчуци за обем

вечерята е ок

ако много огладнееш късно вечерта може да ядеш 100-200гр извара

лещата и бобът пише да се избягват тук в статията за нвд

зареждащия ден е ден в който ядеш малко по-големи количества бавни въглехидрати. аз не изпитвам нужда от такъв ден засега, имам си енергия

Мнението беше редактирано от Pavel D на 28.04.14 09:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1