Примерни храни за ежедневни хранения.

28.04.14
21:39

Здравейте,

Разбира се 1во търсих и с търсачката, но някои от въпросите ми са доста индивидуални, като се има предвит, че всеки е с различно тяло и е трудно да се намери стандартни отговори на всичките ни въпроси.

Интересувам се от меню което да си готвя всеки ден разбира се очаквам вашите разнообразни предложения.
Малко инфо и за мен. Мъж, 24 години 75кг с бърз метаболизъм, 179см, но въпреки това и бързо качвам (когато пожелая(Интересното е че като не тренирам слабея, а като комбинирам фитнес с безобразно ядене на каквото и да е лесно и качвам)) особено мазнини подкожно около корема краката и задните части. Ходя на лостове през ден и на плуване когато имам възможност(от скоро ще живея в Сф и май ще спирам с плуването при тези нереално високи цени на басейните 6-9лв ...). Гледам да ям всички меса като избягвам само тесто и захар по каквато и форма да е. От млечните продукти приемам само кисело мляко тъй като съм предразположен към туморни образования и съм патил от такива по кожата.(До колкото съм запознат именно млечните продукти и захарта предразполагат към развитието на турмоните образования и рак).

Интересувам се от режим с който да не свалям под 75кг и да не качвам над 80. За закуска обикновенно ям каквото намеря тъй като това е яденето от деня за което винаги се чудя какво да ям. Позволявам си дори и да прекалявам сутрик като ям нещо което не трябва на принципа, че метаболизма е най бърз сутрин и ще е израсходено до вечерта.
На обяд ям вече тежичко месо с каквато и да е гарнитура (гледам да не е нещо пържено но често нарушавам това правило)
За вечеря пак месо с лека гарнитура в огра. количество + плод.

Моля и за информация какви са основните неща които трябва всеки да яде през седмицата за да не страда организма му от липса на  витамини.

Благодаря ви предварително за вниманието и времето, което отделите в отговорите си!

Темата беше редактирана от cLique на 28.04.14 21:48.

28.04.14
22:22

Ето ти тук един балансиран режим на хранене, стига да имаш воля да го спазваш:

http://www.bb-team.org/articles/911_forma-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd

А басейните в София не са скъпи , напротив цените са си ок като се вземе под внимание че плуването не е евтин спорт и качествения басейн си иска и качествена поддръжка с доста химия и препарати.  80-100 лева за басейн са си нормални пари, за което получаваш и хубав басейн. Да се спортува ски, плуване, голф и подобни спортове никога не е било  евтино. Препоръчвам ти Мадара или Спартак.

28.04.14
22:24

Благодаря за отг. Относно басейните във Варна единичната тренировка за граждани е 3лв и 2лв за студенти като мен и басейна е нов в идеално състояние. Просто в Сф явно 6-9 лв за басейн са малко пари ...

28.04.14
23:08

Да ти кажа не вярвам на басейни с цени 2-3 лева. Горе долу съм наясно колко струва качествена химия за басейн, имам познати които се занимават с това  и никак не се връзва аритметиката с 2-3 лв. Освен ако няма голям оборот, ама то тогава и се мърси по бързо и пак е параграф 22.
То нали знаеш, няма значение дали е нов или стар басейна а кокъв е графика за чистене, пълнене/празнене и колко химия се слага в него. И най важно каква химия. Щото и ние с теб ако направим басейн и блъснем яко хлор ще бъде безопасно ама половината ни клиенти ще дадат фира от алергии...
:)
Сега, има и басейни с “торсионна вода” където размествали били нещо си и така чистели водата, нещо не им вярвам и на тях.

Мнението беше редактирано от Тео на 28.04.14 23:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1