проблем...

01.07.04
15:59

през  последните няколко месеца яко съм увеличил обиколката на бедрото и днес едва едва си влязох в дънкито. споделям го не защото очаквам някой да ми помогне, но за пръв път ми хрумна за подобно неочаквано неудобство от системни тренировки за маса. Имам и една по-тясна тениска, на която очаквам всеки момент да и спраскам ръкавите. На някой случвало ли му се е да му отеснее някоя наскоро купена дрешка?

01.07.04
16:28

Еми да ти кажа бях си купил преди 3-4 месеца една тясна блуза. Ръкавите бяха съвсем малко къси, но нямаше друг размер, а много ми хареса. И сега като разширих гърба доста ръкавите направо ми стигат до лакътя. :D Малко смешно е, но си я нося само с навити ръкави.  :wink:

01.07.04
19:17

Хехе, и на мене ми се случи такова нещо с дънките  :)
Малко след като започнах да тренирам, си купих дънки, но след 4-5 месеца вече не можех да вляза в тях :?
И до днес имам същия проблем, тъй като имам тесен ханш и малка талия. Адски трудно си намирам добри дънки :roll:

LE

01.07.04
20:15

Хаха и на мен с дънки ми се случи!
За първи и последен път си купих дънки и ги носех само 2 пъти :cry: .

MA

01.07.04
23:03

На мен вече всички дрехи ми са малки. Имам само едни широки дънки дето все още ми стават. Тенеските така ги опъвам че стоят като зелепени по мене. Кофти обаче, че по-широките са ми яко дълги пък аз мразя дълги тенески.

Eclipse, това, че имаш малка талия и ханш трябва да те радва, а не обратното. Според мене символа на красиво тяло за мъж е точно тесен ханш и широк гръб :lol:

LesNiqt_go_nema, какво носиш като не си носил никога дънки? Може би анцузи или панталони?

Мда ... познато - на мен бедрата ми “поникнаха” с 8 см за близо 4 месеца и ама абсолютно нищо не ми ставаше от панталоните, от тогава спрях да ги тренирам и грам мускулна маса не съм изгубил, само се поорелефиха и от там смъкнах 2-3 см, та сега се търпи.

А имам и проблем с ризи и по-тясни блузи и фланелки, понеже са ми големи раменете и врата спрямо гърдите и става страшна картинка.

Ама вече имам шивач за ризите и проблемът се реши.

От тогава искам физика ала Руши Виденлиев :)

От тогава искам физика ала Руши Виденлиев

Хаха то това физика ли го наричаш :wink: Между другото и аз имах проблеми с дрехи. Не, че съм качил кой знае колко кг, но и на мен един-два чифта дънки вече не ми стават :cry: А летните ми блузки и тениски от миналата година ми стават само по-широките, които сега са ми като прилепнали :roll:

02.07.04
13:35

Аз обичам да ходя с широки дрехи  :wink:  И засега се събирам почти във всичко старо (без няколко блузки  :( )

[quote author=“DK”]LesNiqt_go_nema, какво носиш като не си носил никога дънки? Може би анцузи или панталони?

И аз не съм носил дънки от супер отдавна - Джинсите са ми мания. Много по-удобни са, по-широки и по-мекички  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1