Sport and other drugs

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.04.14
23:28

Хей Хей, каква ти е домашната тренировка ? Може ли да споделиш ::)

Мнението беше редактирано от By the way на 23.04.14 23:28.

24.04.14
10:34

Здравей:) Ами каква...миналата година отслабнах с платен режим на Румяна Илиева, към него имаше и доста файлове с дом. тренировки . От там си харесах една кратка 21-а минутна интервална тренировка (има я качена в сайта й, но май съществува забрана и не ми позволява да сложа линк тук) и когато нямам възможност за друго или ме мързи да правя кардио във фитнеса си пускам тази у дома. Серии от подскоци, през равни интервали, доста изпотява дупето, доволна съм :) :P
Аз си търся някакъв хубав стречинг комплекс, ако някой е попадал на такъв, моля, моля, мояяя да сподели. (sun) (F)

24.04.14
11:20

24.04.14г.

Тренировка: гръб, рамо, трицепс

Храна:
08:30ч. - 3 с.л. гранола, 1 с.л. ленено семе, 30мл. прясно мляко
09:30ч. - кафе с мляко
11:30ч. - пилешко бутче и зелева салата, малък айран, артростоп рапид
16:00ч. - 20гр. тахан халва; кафе с мляко
18:00ч. - тренировка
19:30ч.- зеленчуци на скара - огромна чиния,протеин на прах, 10гр. шоколад (скариди, 200гр. кисело мляко с БЦАА на прах - това отпадна)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 24.04.14 21:31.

24.04.14
12:58

казано от Hey Hey на 24.04.14, 10:34:

Аз си търся някакъв хубав стречинг комплекс, ако някой е попадал на такъв, моля, моля, мояяя да сподели. (sun) (F)

Аз си правя нещо подобно след тренировка и понякога у дома в комбинация с ролера, когато се чувствам много схваната.

24.04.14
16:53

Рапунцелина, много ти благодаря. (F) От сто века се каня да правя такъв комплекс, много съм дървена, това да си пипна краката от изправено положение е голяма работа за мен и “гъвкавото” ми тяло. :D

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 24.04.14 16:53.

24.04.14
17:34

На мен вече ми е станало нещо като навик да правя такива нещица, обикновено намирам време преди лягане. Някак успокояващо ми действа. А и домашните ми свикнаха на гледката аз почекната по срещата на стаята в някаква странна поза.
Нещата си идват бавно на мястото, и аз не го можех това с пипането на краката, сега слагам цялата ръка на земята. Като при всичко друго - с постоянство всичко се постига !

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 24.04.14 17:35.

24.04.14
21:30

Те и моите домашни свикнаха, но на мъжа ми чекненето ми му се отразява като доза виагра и става лошо. :D Така е, с постоянство стават нещата. :)

25.04.14
13:39

25.04.14г.

Тренировка: гърди, бицепс, корем ииииии тяга :) :) :) най-накрая чочката ще дойде с мен в залата и ще ми покаже! :) Кефя се!

Храна: по план до сега, вечерта ще излизаме и ще ям суши и водорасли :)

Поздравявам ви с тази песен или по-скоро с безумното тяло на мацката в клипа. Уникална е, много ми харесва...ако бях мъж щях да скъсам синджира. (devil) Никога обаче няма да се докарам така, просто шока от това да кача 5-6кг. отгоре ще е твърде голям :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 25.04.14 13:54.

казано от Hey Hey на 25.04.14, 13:39:

Никога обаче няма да се докарам така, просто шока от това да кача 5-6кг. отгоре ще е твърде голям :)

И аз така разсъждавах преди 1 година, а сега се кефя на всяко число в + отгоре на кантара ;)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 25.04.14 15:45.

25.04.14
15:55

Сутринта точно тази песен коментирахме в залата. Тренирам с една много симпатична жена, която има 2 деца тийнейджъри - гледали клипа и тя им казала , че ги прави повечето упражнения. Каза, че блеснала и с друго око я погледали (muscle)
Иначе такава мацка се става с много усилия, не си представяй, че ако започнеш да тренираш тежко и бам - ще станеш това :)
То и на мен отдавна не ми пука за килата, даже нещо съм взела да добивам едни набити идеали за жена (wasntme)

25.04.14
16:22

Много е якааа...днес 100 пъти го гледах този клип, довечера ще избухна в залата :) Много усилия са това, супер ми харесва как изглежда, но за себе си не мога да си го представя, аз от сега си втълпявам, че съм почнала да ставам твърде “голяма”...:D Правите ли извивки с дъмбел за коремна мускулатура? Аз последните пъти правих с 13кг. в ръка и снощи се гледам в огледалото и викам “край с извивките”...много съм се разширила. :D Женска работа, то ако знаехме, какво искаме...:D

25.04.14
17:43

Хахахахаха, аз съм правила и с 30 кила, даже май и с повече. Няма мигновен ефект,спокойно ( аз под мойта сланина няма и да видя де :) ) Тренирай си “мъжката” и ще започне да ти харесва.
Не знам, може аз да не съм наред вече с главата, обаче като видя някакво кльощаво момиче как бъхти кардио и прави нещо с гири 1 кг. и някак я съжалявам, че не знае за “другото”.

26.04.14
16:22

Хей Хей, благодаря ти много!
За разтягането аз правя упражненията на Маргаритка - има статии тук в сайта, отделни за крака, гръб, дупе.. и съм много доволна.
Започнах предимно за гръб да разтягам, че сега като уча по цял ден и се усещам прегърбена, като знам преди от танците как бях.. и си виждам ефект от упражненията и.
Колкото до краката и опирането на ръцете.. не ти трябват повече от 3-4 дни постоянно да си ги разтягаш и ще стане ^^ издържаш повечко на болката и всичко е 6 :D

27.04.14
15:59

И на мен ми е смешно като видя тези изпълнения с кардиото, но така тренират основно госпожици, които искат просто да се “стегнат” и като цяло не са сериозни в залата :) Бтв - 30кг....малииии...не съм сигурна дали ще мога да вдигна дъмбела дори...:D (dull)
За разтягането...много добре ми се отразява, благодаря ви момичета! (sun)

Вчера не се вредих до компа, но храна беше чат-пат добре - овесени ядки, две салати, пилешки шиш, скариди. Лошото стана вечерта, защото ходихме на Любо от “Те” и.......голямо мартини с черешки, чаша бяло вино, 30гр. печени ядки, 20гр. шоколад, токове на 12 санта, съответно подути крака днес, много се раздадох от към пеене, което доведе до невъобразимо секси глас днес. :D
Имаше и трен - Зумба 60мин.

Днес - спане до 13:00, храна - няма да е за пример. Тренировка - пас, тренирах 5 дни без почивка и неделята ще се отдам на мързел, готвене, чистене и филми. Тъкмо сложих една леща и една супа от коприва на печката. По принцип много не готвя манджи, но мъжът ми обича, а и килера е пълен със заготовки (зимнина) и направо пощръклявам вече, само място ми заемат и никой не ги яде. Що сладка имам, чудя се какво да ги правя...а много мразя да хвърлям храна...Свекърва ми е дала една торба с пресни подправки, от които успях да установя само магданоза и копъра и имам подозрения, че май една от връзките е целина....:D Останалите...пълна екзотика....:D

Хубав ден на всички :) Днес ми е едно веселко:) Пращам ви положителна енергия :)

28.04.14
10:07

Добро утро! :)

Днес ми е много заспало, до сега съм на две кафета. Много е мрачно времето във Варна и това допълнително ме депресира. :D
Вчерашната храна няма да я пиша, неделите отдавна са, така да се каже, зареждащи дни, в които не се съобразявам какво ям, нито като качество, нито като количество. Давам на душичката, каквото и се иска. :D Ям много..... в диапазона  2000-3000 калории. Това ме снабдява с  енергия и понеделниците правя екстра тренировка за крака. :)

28.04.2014г. - Тренировка - крака, рамо, корем (* мисля след трена да потичам 15-на минути, зависи как си чувствам краката) - отпадна

Храна:
08:00 -10:00 - две кафета
10:00ч. - ябълка, от онези големи и червени....мммм :)
12:30ч. - 120гр. пилешко шишче и зелева салата, айран
15:30ч. - кафе
19:30ч. - супа от коприва, 80гр. бишкоти с кисело мляко, 10гр. шоколад

Добавки - артростоп

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 29.04.14 10:18.

29.04.14
10:24

Вчера не тренирах и ядох доста вечерта. :( Не ми беше добре, подута като бременна в 6-тия, отекла, цял ден ми беше студено.Прибрах се, ядох гореща супа, взех си врял душ...после пак ядох, легнах рано и заспах.
Днес ще си лекувам корема, вече е спаднал леко и от сутринта сериозно обезводнявам. Храната за днес ще е банани и овче кисело мляко с ленено семе и пектин. За сега мисля да отида до залата, но да не казвам голяма дума....

29.04.14
11:29

Здравей аз също обичам да тренирам с тежести а кардиото ми е доста досадно  . За алтернатива съм си избрала HIIT кардиото . Досадно ми е дори да бягам на пътечката предпочитам стадиона . Засега не тренирам с толкова големи тежести понеже съм начинаеща но ми се отразява страхотно .А колкото до това за жените и кардиото и гирите с по 1 кг . Тренирам в едан стара зала където повечето от идващите са мъже .Явява се понякога някоя и друга жена но отминават . Самата зала си е пригодена повече за мъже . И никой не ме гледа странно когато  попита дали си правя правилно тягата :D
От доста време иска мда си разнообразя тренировката за корем понеже той ми е доста проблемен . Би ли споделила ти какви упражнения правиш ?:)

29.04.14
12:09

Здравей, Алекс:) Не бих казала, че правя много разнообразни упражнения за корем, но съм доволна от резултата.
В зала:
1.Странични извивания с 13-15кг. дъмбел, 3x15, четвъртата серия до отказ;
2.Обикновена коремна преса на римски стол под наклон с 5-7кг. диск пред гърди, 3x15, четвъртата серия до отказ;
3.Повдигане на крака - обикновено от стенд (рядко от лежанка), в последно време не правя точно повдигания, а по-скоро движа краката все едно изкачвам високи стълби,броя на ум до отказ - 4 серии;
4. Крънч преси - правя ги вместо почивка, за да изцедя напълно мускула;
Тренирам корем два пъти седмично. Това е май. :) У нас понякога, ако се сетя, правя V преса, Махало, планкове;

29.04.14
12:59

Много благодаря.Още утре ще опитам с тези упражнения
Това за грънч пресите го бях чувала но не бях сигурнa какво е .

V пресата ми е много любима :D

Понякога направo се чудя дали има смисъл да тренирам корема всеки ден а той ми е доста проблемен .

Мнението беше редактирано от Alexandra Stefanova на 29.04.14 13:01.

29.04.14
13:40

Зависи какво искаш от корема си. Видях в дневника ти, че правиш много упражнение за тази част. Ако искаш развита и обемна мускулатура там, не го тренирай всеки ден, два пъти седмично е достатъчно. Слагай и увеличавай тежестите, изцеждай го на макс и ще имаш прогрес. Ако пък искаш издръжливост и да можеш да правиш по 10 000 коремни преси..си го тренирай всеки ден. ;) Не знам дали имаш мазнини в тази област, но ако имаш, мускула няма да се покаже. Примерно аз си имам, особено козирката под пъпа....красота. :D В интерес на истината се отказах да чистя, правим опити за бебче и не е оферта да загубя и последните ми останали мазнини заради едната суета, като по този начин рискувам да объркам още повече и без друго достатъчно сбъркания ми цикъл. :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 29.04.14 13:53.

29.04.14
13:46

Всъщност целя по скоро първото  . Все съм си живяла в заблудата че ако едан зона ти е проблеман трябва да я тренираш всеки ден по много . Ще опитам другият подход с по-големи тежесит и тренировка 2 пъти в седмицата.
Те хората във фитнеса би обясняват а повечеот са спортисти и т.н обаче аз си знам мойта :D
Имам мазнини по корема той както казах ми е доста проблемен имам натрупани мазнини .

Мнението беше редактирано от Alexandra Stefanova на 29.04.14 22:51.

30.04.14
09:55

30.04.2014г.

Днес ми се наложи да стана в 05:30ч., тъй като е последен работен ден и по закона на Мърфи, винаги баш тогава се случва нещо “интересно” на работа и аз съм дежурна... (dull) :D Снощната тренировка стана супер, доволна съм че си направих сериите за задно рамо с 15кг. :D, не че е много, но на мен ми е слаб мускула там. До сега слагах само по 10кг., и въпреки това един път бях разтегнала и ме боля цяла седмица....(envy)

Храна:

05:30ч.- (coffee)
06:00ч. - 3 с.л. гранола с 40мл. прясно мляко
08.00ч. - 80гр.  сурови ядки микс
09:30ч.- (coffee)
12:00ч. - бутче със зеле, айран...и ми се приспа |-)...тренировката почва да се превръща в мираж
15:30ч. -(coffee)
19:00ч. - две филии “Вита”, с по резен св. филе от бут и сирене Филаделфия отгоре, 4-5 лъжици дом. овче мляко, 30гр. шоколад, две бишкоти - тотално преядох.

Тренировка - гръб, трицепс, по принцип не обичам да тренирам недоспала, но днес трена ми е лек и най-вероятно ще отида до залата ако не съм окапала като едноседмична маруля; :) * Не отидох в крайна сметка, просто бях скапана от умора, едвам се прибрах с колата, а и всичко ми е схванато от вчера.

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 30.04.14 20:16.

30.04.14
20:32

Най-накрая и този ден приключи. Толкова съм изтощена - не е истина. Все едно са ме блъскали с мокър парцал. Но от утре ОТПУСКА ОЛЕ! Забягваме за 3-4 дни из планината и няма да пиша в дневника. Направо нямам търпение, много ме е стегнала шапката.
Притесняваме този пуст цикъл...44-ти ден стана и няма помен от него. Същевременно два отрицателни теста..... :( Толкова нередовен никога не бил. В интерес на истината... най-редовен беше като поддържах тегло  от 65-70кг. (hug) Нещо сбъркано има тука, но сега покрай празниците...гинеколог ще видя евентуално чак на 7-ми...каквото-такова, няма да го мисля, вярвам че планината ще реши проблема....(sun)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 30.04.14 20:33.

01.05.14
18:20

казано от Hey Hey на 30.04.14, 20:32:

Най-накрая и този ден приключи. Толкова съм изтощена - не е истина. Все едно са ме блъскали с мокър парцал. Но от утре ОТПУСКА ОЛЕ! Забягваме за 3-4 дни из планината и няма да пиша в дневника. Направо нямам търпение, много ме е стегнала шапката.
Притесняваме този пуст цикъл...44-ти ден стана и няма помен от него. Същевременно два отрицателни теста..... :( Толкова нередовен никога не бил. В интерес на истината... най-редовен беше като поддържах тегло  от 65-70кг. (hug) Нещо сбъркано има тука, но сега покрай празниците...гинеколог ще видя евентуално чак на 7-ми...каквото-такова, няма да го мисля, вярвам че планината ще реши проблема....(sun)

Първо да ти пожелая мноого хубави почивни дни! :) Отдай се на приятни занимания и забрави всякакви тревоги! :)
За цикъла (понеже моя милост е същата- един месец ми е на 26, на другия на 44, на следвашия на 30-ти ден) .. мисля си ,че е добре да пуснеш хормонални изследвания. Аз лично го чакам всеки момент и имам заръка от доктора да пусна на 2-ри ден следните хормони: ЛХ, ФСХ, Пролактин, Е2. Аз реших да допълня картинката с тези на щитовидната + още 1-2 ,които съм любопитна да погледна. Скъпо изследване е , но все си мисля, че така най-ясно се виждат нещата.
И да споделя едно лично наблюдение- в месеците, когато ходя по-редовно на фитнес , тренирам по-здраво и се опитам същевременно да спазвам някакъв режим (та дори и да не е с кой знае какъв дефицит) поне при мен цикълът закъснява. Аз поне ако си дам много зор ,виждам промяна в дължината. Наблюдавай се кое може да ти влияе.
Стискам палци тестовете да са грешни!!! :D (hug)

05.05.14
11:18

Здравейте момичета! (sun) I’m back! :)

June (sun), благодаря много за съветите. Аз пуснах изследвания още миналия месец, всичко ми излезе 700лв., златна работа...набутаха ме дори да правя токсоплазмоза, защото съм гледала котка...нищо че цял живот съм около животни и както предположих отдавна имам изграден имунитет (цялата работа е там, че в клиниката за репродуктивна медицина пуснаха всички възможни изследвания с едничката мисъл да ме готвят за инвитро фонда, поради проблем на мъжа ми, които е лесно преодолим, но това някак им убегна...). Пуснаха ми даже N клетки, но за да видя резултата..ест, трябва да посетя доктора, и да платя за преглед. Нямам думи....(envy) Иначе всичко с хормоните е наред, въпреки че имам лека форма на поликистоза и трябваше, според мен, да излезе нещо нередно. Сега съм се насочила към друг гинеколог, който не е толкова меркантилен, а с отношение, от каквото всички имаме нужда...(F) Скоро четох, че при опити за бебе цикълът сериозно почва да се бави, не знам защо така се получава. От 4-ри месеца насам ми идва м/у 40 и 44 ден. Ще му мисля..:)

Иначе почивката беше невероятнаааа.....много се заредих, обичам планината. (nlove5) Не съм преяждала, спорт - средно на ден по 10км. ходене. :) Единственото лошо беше, че ме хвана много кофти настинка, но я изкарах на крака. Храната я оплесках снощи, след като се прибрахме и реших да готвя.... и сготвих: една баница, картофи на фурна с бутчета, ягодово тирамису с бял шоколад ( от което изядох две парчета). :D (rock)

Почвам да се връщам към нормалния живот :)

Храна:

09:30ч. - (coffee)
10:00ч. - две парчета от снощната баница
12:00ч. - тренировка
14:00ч. - протеин
15:00ч. - кафе с мляко
19:00ч. - 30гр. пушен кашкавал...разкошен, месцето от половин бутче и едно парче ягодово тирамису (blush)

Тренировка: Днес ще е много обемна, две в една: горна част (гърди, рамо, гръб, трицепс, корем)

Качвам малко снимки от красотите на България..и мен ме има, но аз не се числя към тях де. :D :D :D

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 23.05.14 12:09.

KA

05.05.14
12:36

Супер си !

05.05.14
18:06

казано от Hey Hey на 05.05.14, 11:18:

Здравейте момичета! (sun) I’m back! :)

June (sun), благодаря много за съветите. Аз пуснах изследвания още миналия месец, всичко ми излезе 700лв., златна работа...набутаха ме дори да правя токсоплазмоза, защото съм гледала котка...нищо че цял живот съм около животни и както предположих отдавна имам изграден имунитет (цялата работа е там, че в клиниката за репродуктивна медицина пуснаха всички възможни изследвания с едничката мисъл да ме готвят за инвитро фонда, поради проблем на мъжа ми, които е лесно преодолим, но това някак им убегна...). Пуснаха ми даже N клетки, но за да видя резултата..ест, трябва да посетя доктора, и да платя за преглед. Нямам думи....(envy) Иначе всичко с хормоните е наред, въпреки че имам лека форма на поликистоза и трябваше, според мен, да излезе нещо нередно. Сега съм се насочила към друг гинеколог, който не е толкова меркантилен, а с отношение, от каквото всички имаме нужда...(F) Скоро четох, че при опити за бебе цикълът сериозно почва да се бави, не знам защо така се получава. От 4-ри месеца насам ми идва м/у 40 и 44 ден. Ще му мисля..:)

Чела съм, че при поликистоза или лека форма , както ти казваш има такива закъснения. Друг съвет, който мога да ти дам е да проследите една овулация с доктора, ако не сте го правили. Така става по-ясно кога овулираш и какво точно се случва, както и на кой ден. ( малко го обърнахме на бг мама ама какво да се прави :D )
При мен FSH всеки месец е много леко завишен, но досега нито един лекар не ми е казвал да е проблем, защото си е в референтни стойности. Ние също се насочихме към клиника за по-сигурно. Не мога да я препоръчам, защото все още нищо не сме предприемали и не мога да дам гаранция за компетенции на лекарите там. При всички положения е добре, че си се наизследвала. Наистина е златна цялата тази работа, но в крайна сметка поне виждаш какво се случва. И аз преди 2 дена пуснах 10 хормона.
При мен опитите за бебче са от септември 2013г., но закъсненията и ненормалщината с цикъла е от пролетта на  2012г, така че не мога да ги свържа двете неща.
При всички положения само искам да ти кажа, че ти стискам палци и на краката скоро да се похвалиш с добра новина ! (hug) :*

П.С.: ама ,че си сладурка! (sun)

Мнението беше редактирано от June101 на 05.05.14 18:19.

05.05.14
18:27

Наистина го обърнахме на бг мама.:D Вярно е, че поликистозата бави и наистина мисля да проследя следваща овулация. Просто няма да е в центъра за репродуктивни проблеми...Надявам се при вас клиниката да е различна и лекарите в нея да не целят непременно източване на фонда, т.е. задължително инвитро. Странното е, че при спермограмата на мъжа ми, правена в центъра, нещата бяха просто плачевни, а от други две места резултатите са окей. Не знам, какво да мисля вече. И ние правим опити от септември 2013г., от време на време се сдухвам понеже бебчо е много желан, но продължаваме напред. (sun) И все пак в духа на форума, сигурна съм че скоро ще сме едни бременни, трениращи мамчета, дай Боже. (F) (sun) (party)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 05.05.14 18:29.

06.05.14
10:42

06.05.2014

Честит празник на всички празнуващи! (F)

Бърз обзор ще направя на плана за днес :)
Теглих се сутринта - 52.5кг., още половин кило и ще имам много отчетлива преса.:P
Имам ужасна мускулна треска от вчера, цялата ми горна част страда. :D
Храна: - никаква идея нямам, след малко заминаваме за Добрич, днес в родата имаме 6 празника, включително и моя ИД. :) Ще се яде, то е ясно. :P (party)
Тренировка: мислим с мъжа ми след обяд да пробваме едни 5км. гладко бягане. :D (wasntme)

Приятен ден, сладури! :) (nlove5) Аз отивам да пия кафенце. (coffee)

06.05.14
11:55

казано от Hey Hey на 06.05.14, 10:42:

Храна: - никаква идея нямам, след малко заминаваме за Добрич, днес в родата имаме 6 празника, включително и моя ИД. :) Ще се яде, то е ясно. :P (party)

Честит празник! Какво да ти пожелая - здрава да си и влюбена!

06.05.14
16:51

Честит празник! Пожелавам ти здраве, любов и сбъднати мечти (F)

Много силна виртуална прегръдка и подкрепа за теб и June. Четири години се борихме за нашето момченце (и двамата сме със сериозни проблеми) и просто искам да ви дам кураж - просто въпрос на малко време и точния лекар е :)

07.05.14
11:38

Ели, Светла (F) благодаря ви момичета, страхотни сте! (nlove5)

Отчет за вчера: хапване имаше....и сладко и тестено и мазно :) Не съм преяждала, но добре заредих. :) Интересната част беше бягането, което стана пълен смях...много, ама много съм зле. Уж 5км. щяхме да бягаме, аз издържах  2.5км., от които само 800м. без почивка :D Не е като да опъваш на пътеката в залата... По принцип ми беше едно такова притеснено, не съм бягала от както навремето (преди 15-на години) тренирах маратон. От маратона нищо не е останало, естествено.:D Днес дори имам някаква странна мускулна треска на краката, което още повече ме озадачи, при положение, че краката са ми доста тренирани част - от зала или от 1ч. зумба нямам проблем, но бягането явно активизира неподозирани мускули.:D

Днес:
Тренировка:няма

Храна:

10:30ч. - (coffee)
12:00ч. - 3 с.л. гранола, 1с.л. ленено семе, прясно мляко
15:00ч.- салата с киноа и бяла риба
18:00ч. - кафе
21:30ч. - 50gr. wild salmon, 6 мини телешки кюфтенца на скара с горчица, две маслини;

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 07.05.14 21:43.

08.05.14
10:58

08.05.2014

Тренировка: крака, с акцент на задно бедро и дупе. Нещо ми се струва, че поизостават на фона на квадрицепса и прасеца (прасец не тренирам от известно време, последно като пробвах едни впити дънки и така се описа, че лошо ми стана) :@

Упражнения:

Хубава разгрявка

1. aддуктор- 3х12 с 50кг.
2. абдуктор- 3х12 с 35кг.
3. дълбок клек с лост - 3х15 с 30кг.
4. римска тяга с дъмбели - 12кг. дъмбел в ръка
5. бедрено сгъване - 1х15 с 15кг., 1х12 с 20кг., 1х10 с 25кг., 1х8 с 30кг.
6. глутеус машина - 3х12 на всеки крак с 35кг., 2х6 с 50кг.
7. хип тръстери - тук разучавам, за първи път ще правя, така че ще е само на лост без тежест; пълен провал, нищо не направих..много ми бяха високи лежанките и нямах опора, стълбите ми бяха ниски, лоста пада...абе явно нещо не съм разбрала как става..:)
Но за сметка на това си направих комплекса за корем...хехе :)

Храна:
10:00ч. - банан
11:00ч. - кафе
12:00ч. - глезотийка...терапия с хиалоронова киселина :) много е яко човек да не е на работа :) :) :)
13:30ч. - мъчение - кола маска...да не казвам къде :) :) :)
14:00ч. - сьомга с киноа
15:00ч. - тренировка
15:30ч. - кафе
19:00ч. - салата с рукола, чери домати и пармезан, миди по Мичурунски и за подслаждане малко Тревненска халва :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 08.05.14 21:05.

Съвет за тръстерите - опитай първо с диск :) С лоста ще ти е по-трудно в началото

10.05.14
20:24

Мерси, Ади! Определено ще пробвам следващия път.(F)

Като съм в отпуска нямам много време за дневника, за това бърз отчет за вчера и днес.  ;) :D

Вчера

Храна - средна работа, доста въглехидрати;
Тренировка - няма
Куц ден, само по доктори...

Днес

Храна - добра е, доволна съм
Тренировка - бицепс, гърди - и тук съм доволна
И днес доктори...но пък тази вечер мисля да му отпусна края и да отида да се позабавлявам малко. (sun)

Лека на всички! :) :) :)

11.05.14
22:23

11.05.2014г. (mooning)

Снощи се прибрах в пет сутринта. :D И днес съответно спах до пет след обяд (хем снощи пих само едно малко), като междувременно ставах два пъти да ям. :D Чуден ден. (sun)
Храната е абсурдна, но все пак ще я опиша - 12ч. - две филии вита с 15гр. сирене филаделфия, 17ч. шепа сурови ядков микс и половин кофичка кисело мляко 2%, 19ч. едно голямо парче картофена торта (правих я с блатове от пасирани картофи, 1 с.л. майонеза, сол, черен пипер, горчица и плънки от кис. краст., яйца, лютеница, сирене, кашкавал), 20ч. - капучино и два бонбона :D.
Към 20:15г. излязохме с мъжа ми да тренираме на лостове. :D Аз естествено нищо не направих, но поне потичах 4 обиколки на игрището. След това се разходихме добре. Преди малко се прибрахме, като сега съм в чуденка, какво още да изям. (wasntme) (blush)

Утре ми се очертава доста напрегнато. Първи работен ден след отпуската. Като по време на обедната почивка трябва да отида, да ми направят цветна снимка на тръбите. Малко се страхувам, но се надявам, че няма да боли и че всичко ще е наред при мен...дано..

Лекичка, сладури! :)

12.05.14
13:41

Благодаря на Господ, че всичко с тръбите ми е наред. Тъкмо се връщам от изследването, не беше чак толкова болезнено, но сега изведнъж рязко отпаднах, едвам си държа очите отворени. Но нищо, важен е крайният резултат! Благодаря също, че в България все още са останали кадърни лекари, които на първо място са хора.
(F) (F) (F)
Не знам дали ще тренирам днес, най-вероятно не.

Храна:
09ч. - кафе с мляко
10ч. - два хапа кафетин-форте
13ч. - пил. бутче със зелева салата и малък таратор (ужасно се надух, сигурно защото преди това не бях яла нищо)
15:30ч. - 100мл. кола зиро и един шок. бонбон
19:00ч. - много гуакамоле с царевичен чипс (уж печен, ама дали?! :D ) и за десерт шепа ядков микс. Като изключим чипса тази вечер много сруво го раздадох :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 12.05.14 22:40.

12.05.14
15:23

казано от Hey Hey на 12.05.14, 13:41:

Благодаря на Господ, че всичко с тръбите ми е наред.
Не знам дали ще тренирам днес, най-вероятно не.

Браво ! Радвам се за вас !
Поне ден след подобни изследвания не се тренира (wait)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 12.05.14 15:24.

12.05.14
22:37

Благодаря, Рапунцелинка! :) :*
Не отидох, заспах като пич...веднага след като се наядох. :D Сега ще има да кукувам до посред нощите... (dull) :D

13.05.14
15:23

Много хубавичко се наспах вчера и днес съм пълна с енергия :)

Тренировка - гръб, трицепс, малко интервално кардио. :P

Нещо в последно време не ми се тренира така ентусиазирано, както преди. Може би защото не съм почивала от залата от началото на февруари. Не знам. Правят ми се леки неща, колоездене, танци, бягане навън, разходки.... Но пък ми се свидят мускулчетата  и ща неща...ходя 3 пъти седмично във фитнеса.(wasntme)

Храна:

09:00ч. - кафе с мляко;
10:00ч. - ябълка;
12:30ч. - зелева салата, порция боб
15:00ч. - кафе с мляко;
18:00ч. - тренировка;
19:30ч. - кремче с авокадо и какао, череши (до тук преядох), във фурната се пекат пиперки със сирене и яйца, но май ще ги оставим за утре
;

Относно храна съм решила да направя някои промени, поради здравословни причини. Мисля в близките два месеца да огранича месото и да мина основно на риба и морски дарове. Смятам да си купя конопен протеин. Искам да огранича консумацията на прясно мляко - аз не че пия много...слагам в кафето и в овесените ядки, но все пак - ще го заменя със соево/бадемово. Искам да се въздържа и от пиенето на кола зиро...Абе, ще гледам да мина на още по-опростена и полезна храна, ако е сурова най-добре.
Почвам едни билки, за да видя дали ще ми изчистят поликистозата на единия яйчник, не че разчитам много на това...цял живот си я имам, но нищо не пречи да опитам. Ще си купя и някои добавки, но още обмисля, какви точно. По принцип знам как да си реша проблема с кистите, но не ми се гладува...това означава да отслабна и да падна под 50кг., също така да си плюя на труда в залата и да изгубя що мускул имам по себе си...
И най-големият ми дерт - цигарите. В последно време ми се върти идеята да направя поредния опит за спиране, но още желанието не е узряло напълно в мен.
(wasntme) :D

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 13.05.14 21:15.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1