29.04.14
13:40
Трябва ли да има почивки при приема на AAKG? Говоря специално за този на PrimaForce. Прием по 5 г в нетренировъчен ден и по 10 (на два пъти) в тренировъчен. В описанието на подобен продукт видях, че се правят почивки на 2-3 седмици. Но за този нищо не пише. В кайна сметка да правя ли почивки и колко дълги да са те?
29.04.14
23:03
Не мисля, че това е толкова важно. Опитай с различни периоди на прием и почивка и виж как ти се отразява.
02.05.14
15:07
По-скоро няма нужда да го приемаш в нетренировъчни дни. Иначе лично аз бих почивал от ААКГ след поне 3-4 месеца.
22.10.14
15:04
И защо да няма смисъл в нетренировъчни дни? Аз не мисля , че трябва да се използва само за помпане на тренировка... Ползите са му далеч не толкова повърхностни.
Бих те посъветвал да си правиш някакъв цикличен прием,наприемр аз след една опаковка почивам по седмица две,някой път пия по 2 опаковки и след това заменям с цитрулин или нещо различно,хубаво е да има разнообразие,но все пак всеки е индивидуален и можеш сам да прецениш,кое и как работи при теб.
10.11.14
19:12
5 грама сутрин със ставането и 5 грама вечер, преди лягане. За мен това е оптималния прием.В момента лично пия AAKG на weider и ми харесва, усещам го по-добре от чистия аргинин определено . :)