Street Fitness Diary

Темата е заключена.

30.04.14
11:09

Здравейте. На 16 години съм , занимавам се със спорт от 2-3 години , тренировки със собствено тегло,тренировки във фитнес , но никога нещо по-сериозно за по-дълъг период от време. Реших да си водя дневник и да следя прогреса си. В момента съм в процес на сваляне на килограми , тренирам със собствено тегло и правя кардио тренировки. Храненето ми се старая да е максимално чисто,не се храня под часове и по 5-6 пъти на ден , а по 2-3 пъти и съм доволен от резултата.Сравнително релефен съм , но искам още , след това планувам зимата да се захвана отново с фитнес и по-тежки тренировки и да кача малко мускулна маса.Хранителни добавки съм използвал , но в момента не пия. Тежа около 75-76кг , като целта ми е да сваля малко под 70. Височината не знам колко ми е . Това е от мен засега :)

30.04.14
17:11

Тренировка: : на 2 кафета : 3-4 км бягане + 30 минути скачане на въже и 3 кръга от : 20 лицеви опори + 10 разтваряне за странично рамо .След това към 14:00 , 100 кофи и 50-60 набирания различни хватове.

Хранене : : 800гр кисело мляко 2% масленост,2 пилешки шницела панирани , 100гр орехи , Консерва риба тон в собствен сос (180гр)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1