Имам нужда от малко помощ. :))

24.01.14
13:39

Здравейте!На 20 години съм,и съм начинаеща във фитнеса(нещо като муха без глава)Не зная как да си съставя програма по която да тренирам.Не съм пълна,нямам нужда от отслабване.Искам да оформя тялото си и да се доближа поне до перфектното атлетично тяло :Задни части(бразилско)крака,гърди...абе изцяло.Съвсем сериозно съм се заела да го постигна, но имам нужда от подходяща програма.Надявам се някой да ми помогне.Благодаря ви предварително!

25.01.14
00:28

Здрасти, щом сега влизаш за пръв път във фитнеса, можеш да хвърлиш едно или повече очи на тази  програма.

Леко и от всичко по малко. Ще ти даде начална идея какво с кое и как се прави. Има и линкове с обяснения и картинки.

Успех!

28.01.14
23:50

Здравей :) ,моя съвет е да започнеш кръгови тренировки за цялото тяло,без да се натоварваш излишно и прекалено.Тренирай през ден като се стремиш да правиш по 1 или 2 упражнения за всяка мускулна група(всеки мускул).Преди тренировка загрявай хубаво тялото по 5 или 10 минути на кардио уреди(кростренажор,пътека или велоргонометър).Прорамата която колегата Димо е публикувал ще ти свърши чудесна работа за начало.Друг моя съвет е да се ограничаваш в яденето,избягвай пърженото,сладкото,мазното или поне неги премай след 6 :).Храни се често , по 4 5 пъти на ден,пий по 2 литра вода и се усмихвай :) Бъди постоянна и не се отказвай. Успех !

04.02.14
18:34

Благодаря за съветите!Втора седмица тренирам по тази програма.Има ли проблем ако сменя някое от упражненията в нея с друго? И за по нататък с програма да продължа?:) :) :)

Здравей  :) Тези програми са само примерни - те нямат претенции да бъдат ЕДИНСТВЕНИТЕ правилни и общовалидни програми. В този ред на мисли - няма проблем да подмениш едно упражнение с друго, стига да си наясно с кое точно да го замениш, така че да тренираш група мускули, но натоварването да е по-различно. Даже е добре да редуваш упражненията. Няма проблем и да си добавиш нови, стига да се справиш с натоварването и да знаеш кое къде да сложиш :) И да - ако ги правиш в други дни от седмицата, то програмата няма да действа, над нея тегне прокоба :Д (шегувам се, разбира се) Може да тренираш и по-често, даже е хубаво, но гледай да не тренираш 3 поредни дни, а да има ден почивка между тях. В някои дни можеш да правиш само кардио :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 05.02.14 20:37.

06.02.14
10:37

Благодаря ти! :)

05.02.14
18:26

Здравейте!Начинаеща съм във фитнеса,тренирам по следната програма http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa .Интересувам се дали ще е проблем да подменя някое упражнение в нея с друго и дали накрая преди пътеката да правя и други упражнения освен тези в нея?Също така задължително ли е да е в понеделник,сряда и петък,или просто 3 пъти седмично и дали не може и по често от 3 дни в седмицата?Аз съм на 20 години 62 кг.,а това което искам да постигна е изваяно тяло във всяко едно отношение:бедра,задни части(мечтаното бразилско).Накратко всички зони.Ще се радвам на съвети.Благодаря ви предварително!

30.04.14
18:20

Здравейте!Казвам се Пламена на 20;65кг около 1.74.Тренирам редовно от около 2 месеца бях прекъснала за известно време.Тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa като съм сменила 1-2 упражнения с други и съм добавила няколко към нея.Някак си обаче не чувствам че вече е подходяща за мен,но за съжаление не съм много наясно с фитнес програмите прочетох доста дневници и теми тук и все пак не мога да си съставя нова програма която да ме удовлетворява и да има ефект.Целта ми е цялостно оформяне на тялото(долна;горна част;гърди; и т.н)Гледам долу горе да се храня по правилно,пия също и Л-карнитин сутрин преди тренировка и следобед на празен стомах.Когато не тренирам пак по 2 дози.Моля ако някой може да ми помогне и да ми препоръча програма.Много ще съм ви благодарна!

06.05.14
20:37

Кажи точно каква ти е програмата вкл тежестите,които използваш.
и няколко опорни точки
*добавки се взимат след пълното естествено развитие или ако примерно за състезание искаш да се оформиш набързо, но не са подходящи за трениращи лек до среден режим
*най-добре си набавяй веществата от храни, във фитнеса математиката рядко е особено точна
    *това че поемаш нещо изобщо не означава, че то ще бъде усвоено или че не би било неутрализирано от друга добавка
*всеки режим с над 2дни почивка е просто за поддържане на обща форма
*за оптимални резултати *минимум 45мин тренировка 6-7дни в седмицата + някакви общи упражнения и разтягания за вкъщи(всеки ден)

Мнението беше редактирано от Nik Hades на 06.05.14 20:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1