Счупена ръка

30.04.14
18:37

Счупих си много лошо ръката (на хумеруса) и ортопеда ми каза, че докато не  срастне напълно, което ще отнеме 6 месеца~~, немога да тренирам. Засега си поддържам храненето и мисля да правя кардио. Може ли да ми препоръчате някакви упражнения с условието, че немога да си ползвам ръката, за да не загубя съвсем форма :(

30.04.14
21:46

На колко години си  ?

30.04.14
21:49

братле по добре си почивай  незнам  какъв съвет да ти дам

Carbohydrate

30.04.14
21:54

Формата се възстановява бързо, а увреденото здраве - никога! Наблегни да засилиш възстановителните процеси, а не на спирачката за него!

30.04.14
22:18

Може клек и някакви обратни коремни преси, ако не те боли. Аз не бих правил нищо, честно казано. Вдигни си протеина, освен да ти поддържа муск.маса, сега ще ти трябва и за възстановяване на счупеното. И калций. Те докторите сигурно са ти казали де. Бързо оздравяване.

30.04.14
22:43

На 23 съм пия калций и ям достатъчно.. даже сега както по цял ден съм из къщи мисля че е в повече.Не трябва да вдигам тежести с тази ръка иначе всичко ми е наред.Не съм тренирал откакто я счупих - 20 дена някаде и визуално засега нямам промяна но за 6 месеца няма как нещата да останат така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1