Диета и тренировки

30.04.14
22:10

Здравейте,
за първи път пиша тук, нов съм и не съм много запознат със системата ви. Има страшно много материал, но исках да ме насочите тук в отделна тема. Та, имам нужда някой да ми помогне с изготвянето на меню за хранене, съобразено с тренировката, която правя. Сега ще обясня колкото се може по-накратко нещата. /на 17 съм/

Преди време правех тези упражнения за коремни мускули. Правех ги близо 2-3 месеца през ден. Има ефект за макар и краткото време. Но много се уморявах и ме домързяваше и вече близо половин година не ги правя. Отделно с това всеки ден правех едни други упражнения - дигане на гирички на всички посоки по 30 пъти, клякания и едни упражнения за дупе.

Но напоследък много съм станал мързелив и реших отново да почна да си правя тренировките. И понеже мисля, че грешката е в храненето ми ще ви напиша какво горе-долу ям за да ми дадете съвети.

Закусвам сутрин рано към 5 часа като стана 2-3 филий тънък хляб с маргарин и салам/или лютеница, пастет/. След това се запасявам с 1 бутилка вода от 500мл и отивам на училище/уча още/. Гледам да изпия водата и да пия допълнително. Купувам си плодове предимно ябълки или портокали /1-2/ и ги изяждам към 11ч.. И когато се връщам в 14ч. пак ям манджи /зависи какво е направила майка ми, но най-често пиле с картофи, чорба от грах, боб, мусака/ + кисело мляко с висока масленост, сирене и маслини, пунш. Вечер ям към 18ч. отново манджа и както на обяд. Понякога като има нещо сладко ям и от него, но се ограничавам в по-малки дози, но въпреки това имам чувството, че като не хапна нещо сладко цял ден ще съм си гладен, тъй като в такива моменти нищо друго не ме нахранва достатъчно. И така. Това е горе-долу.

Моля за някакви насоки. Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от mario casabov на 30.04.14 22:10.

AT

01.05.14
02:11

Не яж маргарин.

01.05.14
12:23

казано от Anton Tsvetkov на 01.05.14, 02:11:

Не яж маргарин.

да. преди си правех сандвичите само от пълнозърнест хляб и малко кашкавал (без масло и маргарин, той си има достатъчно мазнини) и после на скарата. никакви купешки лютеници, пастети, салами и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1