26.04.14
13:48
Продавам маратонки Nike Air Max 2014 Running Shoes -44 номер - 140 лв. - чисто нови ,необувани
26.04.14
16:03
160 дадох ама са ми големи
Уникална цена просто за маратонки за тичане .... :X съжалявам за спама и за коментара, но просто не можах да се сдържа.Може да се изтрие ако така прецените.
Успех с продаването
28.04.14
16:04
То не е казано че са точно за тичане може да се ползват и за ходене със спортно облекло.
А и ако искаш дай 30 лева за обувки за тичане и след това за оправяне на колене и ахилеси :)
Веднага мога да ти пратя линк към спортсдирект ,къде ще намериш няколко модела за тичане ,които са доста удобни и добри на цена до 30лв ,които няма да ти развалят нито глезени ,ното ахилеси ..нито каквото там се сетиш за оправдание.
Но това е друга тема и пак казвам ,че за 70лв бих ги купил. Но айде да е съвсем честно половината цена от това ,което си дал за тях. 80 давам.
28.04.14
22:15
казано от Gergi_81 на 28.04.14, 21:14:
Веднага мога да ти пратя линк към спортсдирект ,къде ще намериш няколко модела за тичане ,които са доста удобни и добри на цена до 30лв ,които няма да ти развалят нито глезени ,ното ахилеси ..нито каквото там се сетиш за оправдание.
Но това е друга тема и пак казвам ,че за 70лв бих ги купил. Но айде да е съвсем честно половината цена от това ,което си дал за тях. 80 давам.
Я кажи тия по 30 лева колко издържат? Щото като ги сменяш 2 пъти в месеца по 30 лева не излиза евтино.
28.04.14
22:17
Аз не търся някакво оправдание :) просто казвам че има разлика да си купиш обувки от 30 и от 300 лв ... както е при добавките примерно има и от 5 има и от 50 лв но качеството е различно
28.04.14
23:17
казано от Cvetan Petrov на 28.04.14, 22:17:
Аз не търся някакво оправдание :) просто казвам че има разлика да си купиш обувки от 30 и от 300 лв ... както е при добавките примерно има и от 5 има и от 50 лв но качеството е различно
Обувките с които тичам и тренирам, са за 50лв. на Ню Баланс и вече втора година не са мръднали. Обратно, миналата есен си купих обувки на прехвалената марка Мерел, и въпреки че ходя с тях от нас до фитнеса, и обратно вече се скъсаха на няколко места, и приличат на нещо сдъвкано и изплюто. Струват 250лв. Така че, цената не определя качеството, реално ти плащаш тия пари заради марката. Интересно колко ли е производствената цена на подобни обувки? Вероятно няколко долара!
28.04.14
23:29
Аз тичам с гуменки за 5 лева от 8 години :))) Ква е офертата от тия за 140? :D
29.04.14
10:41
Господа, какво се случва - гроздето е кисело, нали?
Цената е определена от продавача - това е негово право, мисля.
Не виждам никъде нещо, което да ви задължава да купувате - греша ли?
Теми за спортни обувки има достатъчно, това е обява за продажба (до колкото виждам).
Кой с какви галоши тренира - това не е за тук. Не всеки е в състояние да направи разлика между обувки от различен ценови клас, защото никога не преминава определено ниво на тренировъчния режим.
Ама чакайте малко, вие няк’ви съветници по продажбите ли сте? Човекът е дал оферта, който желае да приеме - да приеме, останалите каква ви е работата да обяснявате кой с какви обувки тича, доколкото виждам темата е в раздел “Продавам”, а не в раздел “Да обсъдим кой с какви обувки тича”. Като искате да обсъждате това, направете си тема и си обсъждайте.
Едит: Коле, не беше писал, като писах аз. Прощавай.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.04.14 10:43.
29.04.14
10:47
Не разбрах защо трябваше да му наспамите темата на човека (то беше ясно, че така ще стане, предвид това кой положи основите). Като сте си доволни от обувките за 5, 30 или колкото са там лева - тичайте си с тях, ама да обяснявате, че няма разлика... В спортсдайрект е пълно с обувки за тичане за 30лв на марки от калибъра на Евърласт... да твърдиш, че разликата с Адидас и Найк е само в оскъпяването заради рекламата... една приказка за гроздето има. Не знам защо обувките ми за футбол на марки от калибъра на Умбро след 1 месец не приличат на нищо, а на Адидас и Найк ги сменям след 2-3 години чак... И с гуменки за 10лв съм играл години наред, вършат работата естествено, ама на цената на немалък дискомфорт в часовете/дните след мач...
П.П. Естествено, че при скъпите марки плащаш И марката... Но далеч не само нея.
29.04.14
15:07
Тоя найк ако по магазините е 300 лева аз бих му искал 200. Това, че си го купил на някаква оферта си е твоя работа. Успех.
казано от Борето на 27.04.14, 22:12:
Уникална цена просто за маратонки за тичане .... :X съжалявам за спама и за коментара, но просто не можах да се сдържа.Може да се изтрие ако така прецените.
Успех с продаването
Ето от къде тръгва безсмисленият спам.Не можал да се сдържи, все едно някаква незаконна търговия върти момчето.Аман , само да се напише нещо.
Така.... първо имам пълното право да напише каквото поискам и каквото ми е мнението стига да не обиждам някого, който и да било!А това, че се извинявам на автора не съм длъжен! А е само от обща култура каквато много хора тук НЕ притежават!
2-ро - човека щом е публикувал обява за продажба трябва да е наясно, че може да понесе и критика относно цена/качество.
3-то ритал съм и с найк и с адидас и с умбро.Умброто бяха 60лв и все още са в много добро състояние, а найка и адидаса дето бяха на цени като за найк и адидас искараха известно време и даже не ми бяха толкова удобни колкото умброто.
За това мненията коментарите и оценките на потребителите са най-важни и мнението ми по-скоро може да помогне на някой в правилният избор, а не ми толкова важно, че са в най-скъпия (примерно) ценови клас на адидас или найк и т.н.
Та преди пожелах сега пак успех на купувача нека да му е успешна продажбата! Аз споделям моето мнение и че за мен не винаги парите означават качество Успех!
Всички сте прави до някаква степен. А за евърласт и слейзингер за по 30 лв и аз съм съгласен. Лично аз бягам с обувки Каримор за 30-35лв ми излязаха и вече 2 години не са мръднали и са доста по-удобни от адидасите ,които си купувах досега за по 150-200лв. Има и много други марки ,които са доста по-здрави и качествени от найк ,адидас и разни там други компании ,които харчат милиарди за реклама и дизайн.
Този найк лично на мен ми харесва много ,и аз си дадах предложението. Наистина бих ги купил. Както и продавача има право да им сложи каквато прецени цена. Но да дам повече от 70-80 за обувки за тичане само защото са найк...еми аз лично не бих го направил . За тази цена в спордсдиректа има такива предложение ,че да ти се завие свят.
29.04.14
18:22
казано от Борето на 29.04.14, 16:07:
Така.... първо имам пълното право да напише каквото поискам и каквото ми е мнението стига да не обиждам някого, който и да било!А това, че се извинявам на автора не съм длъжен! А е само от обща култура каквато много хора тук НЕ притежават!
2-ро - човека щом е публикувал обява за продажба трябва да е наясно, че може да понесе и критика относно цена/качество.
3-то ритал съм и с найк и с адидас и с умбро.Умброто бяха 60лв и все още са в много добро състояние, а найка и адидаса дето бяха на цени като за найк и адидас искараха известно време и даже не ми бяха толкова удобни колкото умброто.
За това мненията коментарите и оценките на потребителите са най-важни и мнението ми по-скоро може да помогне на някой в правилният избор, а не ми толкова важно, че са в най-скъпия (примерно) ценови клас на адидас или найк и т.н.Та преди пожелах сега пак успех на купувача нека да му е успешна продажбата! Аз споделям моето мнение и че за мен не винаги парите означават качество Успех!
Прав си, но пък от друга страна подобни дискусии, дават повод на потребители от форума да държат назидателен тон.
Извинявай, но не видях никаде да пише кои номер са? Ако са номер 46-47 веднага ми ги пращай на адреса ми :)
Така.... първо имам пълното право да напише каквото поискам и каквото ми е мнението стига да не обиждам някого, който и да било!
Всъщност, една от причините, които се посочват при докладване на мнение е “Мнение без връзка с темата”. Действително, публикуването на мнения без връзка с темата не е изрично посочено като нарушение на правилата за ползване, което по моему е пропуск на съставителите на правилата за ползване. Но пък тук опира до...това, за което говориш ти, което липсвало на част от потребителите.
Всъщност, ако отвориш ЗЗД, ще видииш, че човекът, отправил офертата, изобщо не е длъжен да търпи каквато и да било критика относно условията на сделка, склюването на която той предлага. Критиката отново опира до споменатото от теб липсващо качество.
За това мненията коментарите и оценките на потребителите са най-важни и мнението ми по-скоро може да помогне на някой в правилният избор, а не ми толкова важно, че са в най-скъпия (примерно) ценови клас на адидас или найк и т.н.
Никой не оспорва важността на мненията на потребителите. Но не е нормално човек да предлага покупко-продажба на определена стока, с определена цена и да идва някой друг, да обяснява предимно минусите на стоката, и то не на конкретната стока, а на родът на стоката. Така, че давай си мнението, свободен си, пиши си където искаш и каквото искаш, но може да помислиш и да се поставиш на мястото на оферента.
Факт е, че с този пост се присъединявам към тези, несвързани с темата, което, разбира се, поставя и моята култура под въпрос.
А за назидателността - въпрос на виждане.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.05.14 15:03.
02.05.14
10:48
казано от summertime на 29.04.14, 18:22:
Прав си, но пък от друга страна подобни дискусии, дават повод на потребители от форума да държат назидателен тон.
Ти също си прав.
Вярно е и друго - много потребители не могат да се владеят и много държат да си пуснат собственото миризливо произведение във всяка вече видимо нацапана тема. Такива ми ти работи...
02.05.14
15:02
Сигурно е вълнуващо да си последна инстанция. Не знам, но никога не съм изпитвал въйпиющо чуство да съм прав на всяка цена. Прави впечатление, че в определени теми, въпреки очевидния “дебилизъм” на въпроса, автора и т.н. се проявява завидна толерантност, за разлика от други. Всъщност, самия автор на темата, отключи дискусията относно предимството на “по-скъпите” маратонки. А и неговата оферта, стои най-отгоре, така че едва ли последвалите коментари нарушават с нещо, основната идея. Който има желание, веднага може да ориентира за цената, размера и прочее, без да е задължен да чете надолу. На Цветан Петров, искрено му желая да си продаде обувките, защото знам колко кофти е това положение, с несъвпадащите номера. Също така, ако съм го засегнал, моля за извинение!
Що се отнася до “назидателния тон”, със сигурност не е въпрос на гледна точка, а тенденция която ясно може да се проследи. Не че нещо, но е дразнещо наистина, особено за хората които могат да го доловят. Вярвам че въпреки различията между нас, по-съществената част е уважението между хората, и толерантността с главно Т. Обидните квалификации, вредят единствено на този който ги употребява, само че в повечето случай това се разбира доста по-късно. Нищо лично!
02.05.14
15:23
Колко сте умнички всички - на човек да му се прииска да си купи хубави маратонки и да тренира с вас. :)
02.05.14
16:09
казано от summertime на 02.05.14, 15:02:
Сигурно е вълнуващо да си последна инстанция.
Дълго е за обяснение, но все някой трябва да бъде лош... не е точно вълнуващо, но просто съм приел предизвикателството да бъда аз в определени моменти и ситуации. Очаквам Cvetan Petrov да се свърже с мен, ако желае темата да бъде почистена.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.05.14 19:26.
07.05.14
21:07
Маратонките са продадени може да затворите темата . Благодаря :)