02.05.14
00:51
Здравейте , какво мислете за тази комбинация , някой опитвал ли е нещо подобно да комбинира бърнър с кетони и какви са отзивите ви :) ? Интересува ме мнението ви конкретно за добавките хранителния режим и тренировките са си на ред занимава се със спорт от близо 10 години просто тази зима попрекалих и трябва да смъкна 5-6 % мазнини спазвам режим от около месец въглехидратна ротация един на един.
02.05.14
15:03
казано от Валентин Иванов на 02.05.14, 08:56:
По-добре си вземи това: AMIX ThermoCore
По-скоро Детонатрол, защото в него има 500 мг. малинови кетони.
казано от Pavel Petrov на 02.05.14, 15:03:
казано от Валентин Иванов на 02.05.14, 08:56:
По-добре си вземи това: AMIX ThermoCore
По-скоро Детонатрол, защото в него има 500 мг. малинови кетони.
Съгласен съм, в момента ползвам Детонатрол , но все пак зависи момчето с какъв бюджет разполага!
Имам много добри впечатления от термокора. 3 капсули преди сутрешната тренировка и баам огладнявам чак привечер (: Не ,че е хубаво да се гладува, ала ми спестява много грижи, а и идеята е ,че много по-лесно може да подбираш какво хапваш без да прекаляваш. Потва те малко и мисля, че е отличен вариант за бърнърче, което може да набори по-скъпите си конкуренти в редица отношения.
03.05.14
10:23
Този Детонатрол е за големи говеда бре да не говориме че от 500мг кетони като отидеш до тоалетна си като ароматизатор . А пък и нямам чак толкова за сваляне аз мога и без добавки да мина ,но просто искам да забързам нещатата малко за това съм се насочил към по леките бърнъри :) .Благодаря за отговорите все пак :)
03.05.14
15:26
Комбинацията не е лоша, но и Detonatrol е добър вариант. Аз пиех по 4 капсулки на ден (2 сутрин и 2 следобед) и едно че се чувствах добре, даваше ми енергия за тренировка и претъпяваше чувството за глад, което си е важно при НВД. Изчистих стабилно за 22-23 дни (за толкова ми стигна една опаковка)