за хората от Варна

26.11.05
11:45

привет на всички
моля Ви кажете къде във Варна има добър магазин за Хранителни добавки и продавачите в него да разбират от работата си. :P

26.11.05
11:52

[quote author=“toxo”]привет на всички
моля Ви кажете къде във Варна има добър магазин за Хранителни добавки и продавачите в него да разбират от работата си. :P

зад спортна зала на P&B , под Валентина до 2-ро районно мисля че беше , във фестивалния комплекс - първи етаж , има и на Жълто на Македония (до дуум 7 ако знаеш къде е)ама незн номера .. вече зависи ти какво искаш като добавки и фирми - аз ти препоръчвам P&B

26.11.05
12:51

то Жълтото ако не се лъжа е на бул.Сливница 100

[quote author=“dimityr”]то Жълтото ако не се лъжа е на бул.Сливница 100

Не се лъжеш.Ако аз не се лъжа Македония е стария му адрес.(не съм Варненец и не ги знам).

26.11.05
15:46

ок’
благодаря :D

FI

26.11.05
20:11

Жълто е най-добрия според мен, без да съм ходил в новия на П&Б, който е ДО Спортната, до даскалото Друмев. Жълто от лятото е на Сливница 100, което е на ъгъла на Пирин и Сливница. В Спортната продава няква женица дето хал хабер си няма от тея работи. Има един до подлеза на Шипка, не сам пазарил, ама продавача е бая зобан и май е вътре в нещата. Някои авери пазаряха от някъв Здравем Магазин до централна поща и там май били с най-малка надценка

26.11.05
20:56

За мен най-добрия магазин за хр. добавки е точно до 1-во районно - на 2 метра от него ще го видиш.

27.11.05
23:17

във всичките изброени има мн неща , но на всяко място липсва по някой продук и фирма. Жълто е каточели най-пълен ама много надуват цените инъче мн неща на хубава цена има 1 етаж на фестивален комплекс....избора е твой

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1