bionabol

Темата е заключена.

15.08.05
12:19

абе не се ли чува няма ли да пускат вече бионабол и на нашия си пазар?някой има ли инфо?

15.08.05
13:00

[quote author=“joropower”]абе не се ли чува няма ли да пускат вече бионабол и на нашия си пазар?някой има ли инфо?

ЪЪъъъъъъ, Бионабол е български продукт, който от доста време е на нашия пазар!

БТВ: Знам че си доста напреднал, така че май отговора ми не е много уместен, ама и си уточни въпроса, че малко неясно!

KP

16.08.05
09:59

[quote author=“joropower”]абе не се ли чува няма ли да пускат вече бионабол и на нашия си пазар?някой има ли инфо?

ами Актавис, не може да смогне с преноса на таблетиращото си производство от Разград до Дупница.
Не само бионабола го няма на пазара но и други лекарства.
Според мене, фирмата е решила, че с тези ниискокапацитетни мощности които е оставила В дупница, не е нужно да таблетира продукт, който не и носи печалба.

Според познати източници, на черния пазар се появил оргинален бионабол но в шишенца с по 200 хапчета, със срок на годност до някъде си 2006.  Слуховете трърдят че това бил от Държавния Резерв.

16.08.05
10:15

[quote author=“kpo”]  Слуховете трърдят че това бил от Държавния Резерв.

Държавен резерв за стероиди!!!!??????????? :shock:  :shock:  :shock:  Те такова животно има ли?

16.08.05
11:07

сигорно от министерството на културизма са ги пуснали!!! :lol:

16.08.05
14:06

хахахах няма много смехове е. Това са пални глупости, боинабол си има обаче само по 2мг от 5мг вече няма да се произвежда. kpo напрабо ме разби, не може да се смогне с преноса, няма печалба от боинабола... оргинален бионабол но в шишенца с по 200 хапчета, със срок на годност до някъде си 2006. Слуховете трърдят че това бил от Държавния Резерв. Това беше пак направо варха :lol:

KP

16.08.05
21:33

[quote author=“vanwilder”]хахахах няма много смехове е. Това са пални глупости, боинабол си има обаче само по 2мг от 5мг вече няма да се произвежда. kpo напрабо ме разби, не може да се смогне с преноса, няма печалба от боинабола... оргинален бионабол но в шишенца с по 200 хапчета, със срок на годност до някъде си 2006. Слуховете трърдят че това бил от Държавния Резерв. Това беше пак направо варха :lol:

Скъпа, или скъпи си, дали като си така разбита, изобщо си имала сили да пишеш?!
Какзвам ти какво ми донасят колегите и от Биовет и от Актавис!
А на тебе кой ти каза че 5 мг бионабол няма да се произвежда?
И къде има дву-милиграмов?
[quote author=“YODA”]
Държавен резерв за стероиди!!!!???????????

държавен резерв за лекарства, ще попитам дали някой наистина не е сложил бионабола там!
ОК?
Не пиши 2 поста един след друг, използвай бутона “промени”.
Mr_Muskul

EM

17.08.05
14:30

Да ве и аз ако мога да попитам къде има по 2 миг. аз ходих да търся преди навсякаде и нямаше никакъв.. а на аптеката до нас тази дето работи ми е позната учила е с майка ми в медицинския преди и тя каза че ги хванали да правят много голям износ нелегален.. и са ги хванали.. както сега вкарват Метан от Русия а метана и бионабола е едно и също нещо.. така и Българите са изнасяли много бионабол наванка и ги хванали..

VA

29.08.05
17:04

от Плевен съм и не мога да си намеря бианабол - знаете ли заместител? моля за инфо - но на таблетки не на инжекции. Благодаря ви предварително

29.08.05
17:48

Казаха ми го двама аптекари в една аптека.И е било сугурно.А от 2 мг има абсолиутно навсякаде (поне вав над 6-7 аптеки сам питал и никаде не са ми казвали няма) 2.70 някаде варви 1 кутиика!Това дето се изнася на ванка е правилно.И наистина на места (аптеки) ама много рядко продават метан,дека,сустанон и т.н.

QK

29.08.05
17:58

по принцип не разбирам много от химия,но от това което съм прочел мога да ви кажа,че бионабола е лекарствено средство за лечение на рахитизъм и неговите форми,та момчето което написа че има във държавния резерв си е напълно вярно,приятел си взе тестостерон от там,но много трудно и с много връзки.И бионабола не е предназначен за здрави хора.

ZZ

27.09.05
16:57

[quote author=“vanwilder”]Казаха ми го двама аптекари в една аптека.И е било сугурно.А от 2 мг има абсолиутно навсякаде (поне вав над 6-7 аптеки сам питал и никаде не са ми казвали няма) 2.70 някаде варви 1 кутиика!Това дето се изнася на ванка е правилно.И наистина на места (аптеки) ама много рядко продават метан,дека,сустанон и т.н.

може да е имало но веч ей от няколко месеца е спряно производството и от 2 мг !само в някои затънтени аптеки на някои затънтени градове може да е останала някоя др опаковка!
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul

27.09.05
17:01

М ДАААА ЯВНО НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ ВСЕ ОЩЕ . АМИ ЩЕ ПОЧАКАМЕ И ЩЕ ВИДИМ , КОГА ЩЕ СЕ ПОЯВИ ОТНОВО И НА КАКВА ЦЕНА РАЗБИРА СЕ ;)))))))

BO

29.09.05
21:19

Как мислите със како е назобен министъра на здравеопазването, така де нали е министър сигурно лапа по нещо от резерва.  :лол:
Моля пишете на кирилица и се въздържайте от подобни коментари!
Mr_Muskul

07.11.05
16:20

незнам, ам една лекарка ми каза че са го спрели, защото завода в момента е в ремонт...ам чак пък толкоз дълго да го ремонтират...не ми се вярва  :wink:

SE

08.11.05
12:14

незнам ко чакате бионабола като има Метан или Напосим те са напълно еднакви

26.11.05
21:45

между другото чух че има вече нов заместител на бионабол пак беше някакъв набол самоче забравих какъв точно
изглежда малък и розов някой знае ли нещо по въпроса :roll:  :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1