03.05.14
12:59
Здравейте, поръчах си syntrah nectar протеин.Та въпроса ми е следния:
Изчетох всички теми за това по колко грама да приемам от този протеин и се обърках тотално.60 килограма съм ако може да ми кажете колко да приемам от този протеин
03.05.14
13:04
Доза и половина след тренировка ти е достатъчна. :)
03.05.14
13:08
Четох че,трябва и когато стана на гладно и такива неща.Само след тренировка ли да го пия ?
03.05.14
13:30
Кажете сериозно че се обърках вече
Добре бе хора всяка 2ра тема е как се приема протеина, как се приема bcaa-то, как се приема креатина, как се приемат мулти витамините и така нататък до безкрай. Вие не четете ли какво пише на опаковката ? От магазина не ви ли обесняват как се приема ? Бъдете малко по любознателни и начетени.
Лично аз съветвам след физическо натоварване и сутрин след ставане да се приема по 1 доза. В почивен ден сутрин отново и примерно още 1 доза следобяд. В крайна сметка всичко е според нужди и цели. Нищо лично !
03.05.14
15:20
А аз лично смятам, че на 60кг лично тегло би трябвало да си набавяш протеина от храната. Така че ако храната ти е ОК, то когато и да го пиеш, все ще те е в повече. А ако храната е слаба, то с прахчето няма да промениш съществено нещата. Ама нали е много яко да се взимат добавки... Поне да е по някое време след тренировка и колкото да допълниш дневния прием на протеин докъм 100гр.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 03.05.14 15:22.
03.05.14
19:56
Значи да не взимам протеина така ли? Няма да има смисъл.Аз мисля че си добавям достатъчно протеин,но нали добавката помагала и за възстановяването ?