01.05.14
14:15
Здравейте, един мои приятел има да сваля около 8-10 кг. Близо година и половина тренира в фитнес залата и спазва хранителен режим. За сега успя да свали почти 35-37 кг. През тази година и половина му се наложи, да прекрати фитнеса за 2 месеца, тъй като имаше семейни проблеми. Вече 5 месеца тренира , но напоследък е в застой на свалянето на килограмите. Хранителния му режим е основно: Месо,яйца,извара,ориз,хляб и ядки “орехи”. Тренировките са му 4 дневен сплит + 2 дни кардио тренировки. Клек,лег,тяха,набирания,гребане и т.н. В момента е 109,8 кг. Целта му е до лятото да е под 90 кг. От 2-4 дни започна да пие детонатрол , но се спря на тези две добавки, иска да ги съчетае с детонатрол/а за по-добър , по-бърз резултат. Забравих да спомена, че е на 24 години.
1. Adipokill / REVEX – 16
2. GN Acetyl L-Carnitine
01.05.14
17:47
След като за година и половина е свалил 35-37 килограма, как очаква за 2 месеца да свали още 20, каквото и да взема това няма да стане, а ако стане това би било по начин далеч от здравословния, друг е въпроса, че ще ги върне двойно до края на годината. Добре е човек да разбере, че като работи срещу себе си години на ред няма как да очаква да коригира това за отрицателно време.
Че аз къде съм написал, че иска да ги свали за два месеца? Например иска да ги свали до края на юли месец. Казвам например, пуснал съм темата да се предложи една от двете добавки. Коя от двете ще може да се съчетае с детонатрол/а които сега ползва.?
03.05.14
15:37
Л-карнитина би работил чудесно с термогенния фет бърнър, но да не очаква чудеса. Нека си спазва стрикно режима и тренировките и може да увеличи кардиото примерно на 4 дена в седмицата.