Включвам се и аз!

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.05.14
23:10

Хе хе, най-накрая и аз да си направя дневник. Отдавна вися в този сайт и доста ме заинтригуваха статиите, а също и дневниците на другите ентусиасти. Първо да Ви се представя - Аз съм ученичка на 18 години. Отслабнах доста ииии.. сега се чудя как да си запя килограмите или по-хубавото - да направя малко мускули, това, онова (вие знаете за какво говоря :D). Според мен съм доста нисичка - 165 см. (sweat) Тежа около 43 кг. Не знам дали е нормално, но според мен изглеждам добре (по-късно ще кача няколко снимчици :D). Много ще се радвам на препоръки, съвети или просто разменяне на няколко думи.

Иии.. днес започнах така:
12:00 - изпих 3 капсули Lipo 6 hers black (събудих се в 11:30 (wasntme))
12:30 (закуска) - 200 гр. ябълка + зелен чай
13:30 - кик бокс кардио 20мин. (punch) (не знам дали са много хубави упражненията (shake) ) + Abs Workout level 3 на P4P (12 мин.) . Малко мързеливо. (dull)
16:30 (обяд) - 75 гр. пилешко филе на скара + 20гр. лютеница (за гарнитура) + 235 гр. ябълка
18:30 - 175 гр. ябълка
19:30 - изпих 3 таблетки Lipo 6 hers black
21:30 (вечеря) - 70 гр. пилешко филе на скара + 165гр. ябълка + 1 парче баница (около 50гр.... просто баницата на баба винаги ме изкушава (giggle)) .
00:00 - Хоп още 200гр. ябълка (ах обожавам гииии) 

Днес хапвам малко, защото вчера ядох доста ( много, много , много..). Бях изяла един еклер, кракери, сладолед, абе щях да се пръсна направо. (dull)

Чакам вашата подкрепа. :)

Темата беше редактирана от Фо Иванова на 04.05.14 01:07.

04.05.14
03:08

Ами.. този фет бърнър дето го пиеш, по принцип тез фет бърнъри е губене на пари ако няма стабилни тренировки, ама виж кое ми направи сериозно впечатление:
“...EXTREME CAUTION ADVISED: This is the strongest female fat destroyer we have ever released. It’s so strong that you can never take more than one pill…”

Производителя пише макс 1 хапче а ти ги пиеш  по 6!...Според мен сериозно бъркаш. Може да има неприятни последствия за здравето ти, доста неприятни.
Най добре спри с тез бърнъри и тренирай, ефекта ще е много по добър.
А тез ябълки дето ги набиваш до 12 през ноща, не е ок. Яж си нормални меса + салати а плодовете гледай да ги ограничиш до обед, ако ще отслабваш. Аз не знам изобщо за какво ти е да отслабваш , според това което си написала като ръст и килограми. По скоро балансиран хранителен режим и тренировке за стягане и оформяне, ..ама ти си знаеш.

казано от Тео на 04.05.14, 03:08:

Производителя пише макс 1 хапче а ти ги пиеш  по 6!...

Приема ги точно по указанията на производителя.
Това не прави суплементацията съвсем безопасна, но е факт.

Фо Иванова, при такова хранене е напълно безсмислено да даваш пари за фет-бърнър и да изтезаваш нервната си система с него.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.05.14 05:09.

04.05.14
08:18

За 165см височина 43кг са ужасно малко, знам как изглежда това и мога да ти кажа, че толкова нездраво слаби момичета не ги допускат дори до модни ревюта, защото са лош модел за подражание, а и нищо от дрехите не им стои като хората. Некоректно е да говоря без да си пуснала снимки, възможно е да имаш нереално леки кости или счупен кантар, но в общия случай тези пропорции не са окей, а този фетбърнър ме навежда на мисълта, че искаш да сваляш и още ли? Казвам го с най-добри чувства.

04.05.14
10:39

А тез ябълки дето ги набиваш до 12 през ноща, не е ок. Яж си нормални меса + салати а плодовете гледай да ги ограничиш до обед, ако ще отслабваш.

Такаммм... знам, за това че не трябва да да ям всякакви плодове след обяда,  но просто съм толкова капризна към храната. Не обичам почти никакви зеленчуци (мразя домати, гъби, маслини и т.н не ми се изброяват, че са много) . От месата - мразя свинско и не харесвам много много риба (но мога да я ям). Абее.. Ужас ужас... :x А фет бърнъра си го вземам, така както си пише да го взимам (имам няколко опаковки от същия и различните фирми си пишат различно.. и аз всъщност не знам защо).  Хранителните ми навици са много, ама МНОГО зле и бих искала да ги оправя. Просто съм на училище и ми е малко трудно да спазвам какъвто и да е бил хранителен режим. :( Във нас трябва сама да си готвя.. а не остава много време за това.. но сега видях няколко интересни рецепти и ще се опитам да намеря няколко свободни часа.

Та днес семейството празнува (на село сме, а има празник - събор) и се надявам да не се оливам с храната. :D Е може да ударя няколко бири. Аз от сега си знам. :D (beer)

04.05.14
13:29

Храната наистина е доста зле :Д И на мен ми се вижда малко 43 на 165, а фет бърнъра безсмислен. Чакаме и тренировките да видим.

Мнението беше редактирано от ddd на 04.05.14 13:34.

05.05.14
20:31

Днес се чувствам доста уморена ( май, даже съм леко настинала (yawn) ). Имам ужасно главоболие, отпаднала съм и нямам никакво желание за тренировки. Станах в 14:30. Чувствам се като пребита. Надявам се до няколко дни да се оправя и да върна силите си.

Надявам се да е снощното преяждане (дано не е настинка, дано не е настинка (sweat))

Та снощното ядене беше много и за сметка на това днес нямам почти никакъв апетит:
15:00 - 3 принцеси с яйца и сирене
19:00 - 1 ябълка + зелен чай
Нищо не ми се пие, назорих се с чая.

05.05.14
20:45

43кг. на 165см. и пиеш бърнар...ти сериозно ли? По-скоро качи килограми, не виждам как изглеждаш, но тези мерки са много под нормата.

05.05.14
20:49

Скоро ще кача някоя друга снимка. Не мисля, че съм толкова слаба. (wasntme)

Ая Палачинкова

05.05.14
21:14

Момиче вземи се по-скоро в ръце и осъзнаи че 43 кг са страшно малко! Аз съм 155см и съм 40 кг и осъзнах колко грозно изглеждам и как трябва да кача 5 кг понеже съм като болна ... Всичко е на психическа основа и трябва сама да се погледнеш в огледалото и да разбереш че наистина се нуждаеш от храна и мускулна маса ... Успех :)

05.05.14
23:12

ами зависи от структурата.. аз съм долу-горе с твоите мерки (165см на 44кг) и знам,че съм слаба,но не болно слаба-харесвам се...но не сваляй и грам повече- може да имаш проблеми с мц.... с тези кг си яж плодове ако щеш и в 10 вечерта (поне такава е моята философия) и не си давай парите за тези неща (не съм наясно какво е това,но нямаш нуджа да сваляш нищо, така че нямаш нужда от него)

06.05.14
14:54

Честит Гергьовден и Честит имен ден на всички именници! (sun)

Днес моят ден отново започна с главоболие, болки в цялото тяло и кихавици. :x Направих си труда да се изтегля и измеря. :D

Пропуснах закуска, защото имахме гости в нас и майка ми (h) има имен ден (приготвях това онова).
11:00 - 3x1 Lipo 6 hers black
12:20 (обяд) - 1 купичка таратор + 1 варено яйце
16:00 - ябълка + зелен чай
18:00 - 3x1 Lipo 6 hers black
18:40 - ябълка
21:30 (вечеря) - 70гр. пилешко филе + 2 варени яйца

Тренировката ми беше пълен ужас: HIIT Cardio Workout 30 minutes + Abs Workout 3 Level 12 minutes.
Беше толкова кратка, а мислех, че ще умра. Боли ме цялото тяло. :@ Дано утре съм по-добре. (wasntme)

Приятен ден на всички! :)

Мнението беше редактирано от Фо Иванова на 06.05.14 21:57.

06.05.14
15:12

Да не преядеш само с т’ва яйчице :D

06.05.14
15:25

Леко съм настинала и нямам никакъв апетит. Наистина храната е доста малко (това и на “тренировката” си пролича) :D.

07.05.14
18:04

07.05.2014

За днес храната:
09:30 - кафе с мляко
11:00 - 2 ябълки
14:00 - 3в1
15:00 - 1 банан
18:35 - 19:25 - Тренировка
20:00 - 100 гр. пилешко филе
21:00 - зелен чай
22:00 - 1 ябълка

Тренировка:
1. 30 min HIIT Cardio Workout
2. 15 min Abs Workout

07:00 - 3x1 Lipo 6 Hers Black
18:00 - 3x1 Lipo 6 Hers Black

8-)

Мнението беше редактирано от Фо Иванова на 08.05.14 00:17.

07.05.14
18:13

казано от Фо Иванова на 07.05.14, 18:04:

07.05.2014

За днес храната:
11:00 - 2 ябълки
14:00 - 3в1
15:00 - 1 банан
...

8-)

писала си “за днес храната” ,но.. къде е храната?

07.05.14
18:19

На училище съм, а няма с какво друго да се храня, освен с това, което виждаш. Не искам да се тъпча с боклуци като пици, банички, солети, чипсове и там разни си... Иначе знам, че това не е храна, на яко някой знае някаква идея за нещо по-добро нека сподели. :)

07.05.14
18:21

Сурови ядки, оризови блокчета, сандвичи от пълнозърнест хляб с малко Philadelphia и зеленчуци...

07.05.14
18:24

Благодаря, бих пробвала с ядките и оризовите блокчета (до сега не съм яла), но избягвам хляб, какъвто и да е той. :)

07.05.14
18:39

аз на училище ядох понякога кисело мляко (понякога с мюсли- не Активия) - не е като на лекции да те гледат странно ако ядеш нещо различно от пица на парче или сандвич от “la scalla” там половината си ядяха домашни сандвичи,мляко, кашкавал,кренвирши,някоя лютеница :D абе всичко , плодове-най- засищащи са бананите, ядките също са супер идея... но преди училище  (гледам си втора смяна) хапвай варени яйца,омлет- стават и за закуска и са добър старт на деня заедно с 3в1-то :)

08.05.14
19:45

08.05.2014г.

10:00 - 2 ябълки (314гр.)
15:00 - 3в1
18:15 - 19:00 - тренировка
19:30 - 200гр. омлет (50гр. сирене, 50гр. пилешко филе, 2 яйца)

тренировка:10min Cardio Workout
            20min Kickbox Workout
            10min Abs Workout

8-)

И да добавя към снощи: Майка ми ме изкуши със сладолед, така че да добавя - 65гр. ванилов сладолед (~180 kcal) (blush)
Напоследък имам доста голям апетит за сладки храни. Гледам да се сдържам. :D
Не знам дали беше много добра идея да изям омлета, но бях много гладна, а нямаше нищо друго за хапване. (wasntme)

Мнението беше редактирано от Фо Иванова на 08.05.14 19:51.

08.05.14
20:27

че то ако го нямаше омлета щеше да е катастрофа.... той е най-смисленото и здравословно нещо в менюто ти.
По принцип не съм от разбиращите в форума,самата аз имам много да оправям в менюто и тренировките си, но дори и за мен е очевидно,че ьич ама ьич не си на прав път ( освен ако не искаш да си прецакаш метаболизма и след време да пълнееш от едно парче мусака или 2 пържоли или да получиш гастрит,язва...)

08.05.14
20:37

Знам, че е така и много бих искала да си оправя хранителният режим. Днес станах в 06:30 и от тогава съм на крак и не съм се спирала. Набързо отскочих до близкия супер за ябълки и до кафе машината, че не се бях събудила добре. Прибрах се чак в 18 часа и за това така се получи. Малко кофти :x. Мисля да започна да си правя кисело мляко + плод на кухненски робот да си го сложа в една чашка и поне да знам, че имам нещо в себе си, което мога да хапна по всяко време. :)

08.05.14
21:25

моя съвет е - ако наистина искаш да промениш това- то в супера продават и банани, ядки ако обичаш (аз лично не съм им им фен,но много хора от тук ги ядат и са много полезни), кисело мляко продават (а ти да и сложиш малко мюсли в пакетче, ако разбира се ти е комфортно да ядеш мляко с мюсли в училище- д не ти се струва странно) , оризови блокчета продават и можеш да ги ядеш навсякъде- сложи си един пакет в чантата... :)

08.05.14
21:39

Не съм много голям фен на ядките.. освен ако няма уиски :D шегувам се (не съм фен на алкохола). Ще пробвам и ще добавя храна. Благодаря ти за съветите! :)

11.05.14
12:29

(wave) Днес се чувствам много зле.. Боли ме гърло, имам главоболие, абе яко се разболявам... :x
Храната за миналите два дни (09.05 и 10.05) беше много много зле.. Първият ден се натъпках, а втория не сложих почти нищо в устата си. Шиб*ни болести (swear). Прощавайте за израза.

Днес 11.05.2014

(наспах се, освен това ме боли всичко)
12:00 - кафе с мляко +  Нестле Несвита с мляко и вишни (ОГРОМНА грешка беше, че го изядох - киселини, болки в корема.. и нормално.. пълно е с химии и простотии. Нямаше какво друго да закуся, ама май по-добре щеше да е, ако не бях закусила.) 
17:20 - 1 ябълка + 5 череши
19:15 - 80гр. печено пилешко филе + 50гр. лютеница + 150 гр. краставица
20:00 - чаша зелен чай
22:00 - 50гр. баница с лопуш (ох, не мога да устоя на изкушенията приготвени от баба (h))
+ чаша зелен чай

после ще допълвам...

11:30 - Lipo 6 Hers Black
16:45 - Lipo 6 Hers Black

Освен това, днес се теглих сутринта като станах (42,2 кг.)

Мнението беше редактирано от Фо Иванова на 11.05.14 23:21.

11.05.14
13:05

2 дена очаквах включване от теб , беше ми интересно как ще продължиш.. то си е твоя работа де :)
и в твоя случай дори и несвитата е по-добре от нищо.. смисъл... как няма да се разболяваш и да имаш главоболие.. то всичко е навързано.. храната не е за да качваме/ сваляме килограми, извайваме тела.. в природата храната служи за енергия, укрепване на имунната система и живот на организма.. само хората (и то съвсем не всички) се мерят,теглят и така определят храненето си.. и това не е биологично обусловено, а по-скоро социално, но това е друга тема.. както и да е- хората,животните ,(че и растенията) имат нужда от полезни вещества, храна...
с твоето неядене ще си слаба-факт, но и болнава, отпаднала, после и коса,кожа,нокти всичко ще се захаби... метаболизма да не говорим, после и болести- киселини (може и гастрит а хванеш) и после да си биеш главата в стената защо си стигнала до там..
извинявай, ако звучи грубо- повече няма да си давам мнението, за да не се повтарям...
ако искаш да сваляш още- на прав път си...но този път не води към нищо хубаво
иии снимки обеща :) :p

11.05.14
13:36

Радвам се, че споделяш мнението си. Не се обиждам. Приемам критиките ти, защото са верни! :)
И знам, че имам огромен проблем с хранителните си навици. Един ден преяждам, а на другия не хапвам нищо, защото ми става гузно. :@ Направо се мразя. А и също така тренировките ми са много слаби. Гледам клипове в Интернет и от там правя по 30-40 минути. Скоро в градът ми ще отварят нова зала и чакам с нетърпение да започна да ходя (nfun).

Иначе казано - Положението е много зле! :D

(Не съм забравила за снимките и скоро ще се снимам). ;)

една идея от мен защо не си носиш храна от вас в училище? не мисля че е срамно. Примерно яйца те са препоръчителни най вече когато искаш  да качиш малко мускул. В междучасието би могла да си купиш една кофичка кисело мляко от някое магазинче,купи си ядки и си носи едно пакетче. Има около 2000 идей за здравословна храна в училище а ако ти се смеят че си носиш храна не обръщай внимание.!Успех
Още нещо опитай да ставаш рано смисъл не рано рано но не и в 12 1 ти ако станеш в 12:00 до тогава трява да си имала 2 хранения  които са заксука и междинно, ставай към 9 примерно закусваш обилно после към 11 12 хапваш плод примерно. Виж  ако вечеряш нещо лекичко сутрин ще имаш уникален апетит което е уникално защото ще започнеш деня с хубава закуска и естествено ще свикнеш

Мнението беше редактирано от Гергана Кирилова Бобева на 11.05.14 14:09.

11.05.14
14:08

казано от Фо Иванова на 11.05.14, 13:36:

Радвам се, че споделяш мнението си. Не се обиждам. Приемам критиките ти, защото са верни! :)
И знам, че имам огромен проблем с хранителните си навици. Един ден преяждам, а на другия не хапвам нищо, защото ми става гузно. :@ Направо се мразя. А и също така тренировките ми са много слаби. Гледам клипове в Интернет и от там правя по 30-40 минути. Скоро в градът ми ще отварят нова зала и чакам с нетърпение да започна да ходя (nfun).

Иначе казано - Положението е много зле! :D

(Не съм забравила за снимките и скоро ще се снимам). ;)

аз правя клипче от 5 мин + още 5 мин упр. (коремни и подобни) 1 или 2 пъти на ден.. на фона на това твоите 40 мин клипчета са бомба..
а за яденето... аз понякога много се изкушавам (то се виждат тортите и сметаните ми в дневника) а и  яденето си ми е голям кеф- постоянно нещо да ръфам (плод, салата,месо..каквото и да е)... за себе си съм открила, че за да не залитам на никъде си броя калории и си правя план на яденето (примерно си казвам днес ще ям това и това и дръгото на момента каквото ми се прияде, но до вечерта си правя 1200-1300кал (не падам под тях и ако надвиша то гледам да е с  около 100 кал) ям често по малко, по някога, защото е станало време за яденето ми с къртицата (като ритуал и начин за релакс) иии с яденето идва апетита, а после не съм озверяла и да нападам каквото ми падне- в това е ключа- план и често ядене преди а си огладняла яко... :) (ако сум била по задачи и се прибера изгладняла се получава бързо ядене, смесване на храни,после се чувствам като плондер..грозна гледка :Д
ще се радвам да отговоря на всякакви въпроси, които са в скромната ми компетенция) :)
и моля те оправи го тоя дневник.. с такъв ентусиазъм след няколко дневника тук и тоя е един от тях, но такъв ощърбан ме кара да ти направя една манджа и да дода у вас с лъжицата :D

11.05.14
14:25

Гергана Бобева, благодаря ти за съветите! Ще ги имам в предвид! :)

N! A, чакам си манджата :D. Честно казано, понякога ме мотивираш яко! ;) Гледах клипове в YouTube на BeFit. Ще започна да си правя техните упражнения. Якото е, че имат цели програми. Ще видим с манджите какво ще правим. :D Утре отивам на пазар и ще трябва да напълня количката. :D

Мнението беше редактирано от Фо Иванова на 11.05.14 14:26.

Виж в YouTube клипчета на Руми тя има уникални клипчета по 40 мин и те оставят буквално без дъх! Ако искаш в домашни условия и нямаш тежести  погледни нейните клипчета също така има и Web страница (hug) успех

11.05.14
14:47

Ако толкова те е срам да носиш храна като яйца и такива неща в кутии, може да си пирготвяш шейкове. Например от извара (за протеин), някакъв плод, тахан/ядково масло/авокадо, кис. или прясно мляко, чиа, какао, такива неща... общо взето каквото ти се струва вкусно като комбинация. Може да слагаш и овесени ядки малко, за да е по-засищащо, като имаш предвид, че така ще съдържа и повече въглехидрати. Ако имаш някакъв протеин на прах също може да добаявш по малко. :) Купуваш си от някъде едно симпатично шише за многократна употреба и си носиш всеки ден, не стоиш гладна в училище и междувременно събираж кураж да си носиш истинска храна, защото не е нищо срамно. гуд лък! (F)

11.05.14
15:03

Благодаря Ви за подкрепата и съветите! От скоро си мисля да си взема едно шишенце и да си забърквам такива вкусотии!
Ммм, от една страна много бих искала да си нося яйца или такива храни в училище, но имаше хора, които си носеха и бяха просто обсипвани с подигравки. Знам и от страни как ги коментират. И по тази причина не искам да си нося храна от вкъщи. Но ще направя това с шишето и вкусните комбинации :).

Гергана Бобева, гледах и си харесах на BeFit една 30 дневна програма - BeFit GO|HIIT Fit    
https://www.youtube.com/watch?v=2sL_8qonF2A&list=PL1c41tQdiDhNp1NyRYN91ui4OoiVIkfVr

(има и линк за календар с посочените тренировки за всеки ден) ;) Не знам, но май повече ми харесват от колкото на Румяна Илиева. Доста често посещавам и нейният сайт. Има доста хубави статии и клипове! :)

Ти си носи храна а лятото на басейна или морето като видят какво тяло си направила като попитат как кажи еми хапвах си често носех си храна в училище и тренирах много здраво! И да видим няма ли и те да започнат.  Относно клипчетата избери си нещо което ти е удобно да правиш и същевременно е трудно защото не ти ли е трудно няма ефект :д Руми има много хубави клипчета аз лично съм правила някой от нейните можеш дори програма да си съсдадеш един ден едно клипче друг ден друго и все пак намери нещо което ти харесва и ти е удобно на който  да е :)

11.05.14
15:23

Ще послушам съвета ти! :) Почвам с програмите от утре. Днес - relax. :D Ще те следя с интерес! ;)

Внимавай с релакса,да не вземеш да забравиш за това към което се стремиш!

12.05.14
07:32

Няма страшно! ;) Или поне аз така си мисля...  :D

13.05.14
19:19

За вчера 12.05.2014 - пълна “манджа” :D . Спрях Lipo 6 Hers Black за няколко седмици, защото го вземах близо 2 месеца.

За днес 13.05.2014:
08:40 - 3в1
10:00 - 220 гр. ябълка
12:20 - 370 гр. кисело мляко 0,1%
14:30 - 190 гр. ябълка
18:15 до 19:05 - тренировка
- междинно - 1 ягода
За вечеря ще видим какво ще измислим :D

Тренировка:
20min - Kickbox Cardio Workout
10min - Lower Body Blast Workout
15min - Abs Workout
Доста слаба тренировка и мисля за напред да я увелича.

(sun)

13.05.14
20:06

как тренировката да е добра като имаш такова “стабилно” хранене ? :D
Или се вземи в ръце , или ще стане лошо За теб,твоето здраве  :}

13.05.14
20:08

Добавям:
19:30 - 90гр. пилешка пържола на скара + 200гр. краставица
20:00 - зелен чай
22:00 - ябълка

Мнението беше редактирано от Фо Иванова на 14.05.14 22:31.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1