Бедра?

04.05.14
18:47

Здравейте, от пубертета имам проблем с краката тази част на тялото прекалено много мазнини трупам там и просто не знам как да ги изчистя. като казвам много имам предвид наистина много! талия 72 ханш 87 при 57 килограма  при височина  185 сами можете да си направите извода че тялото не ми е като бъчва! та въпроса ми е  защо точно там трупам мазнини, и как мога да махна мазнините от тази област?

Carbohydrate

04.05.14
18:54

:D Какъв пол си? Жена? Мъж?
Това е нормално, след като е почти минал периода на съзряване на половата система. От хормоналните нива е. И, ханша нормално  да е с повече сантиметри. Трябва физическа култура и здравословно хранене ;)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 04.05.14 18:57.

04.05.14
18:56

мъж бе брат не знам защо качвам там

04.05.14
19:00

не знам какъв е проблема, и как да го реша! но докато ги трупах тия мазнини бях повече около 67 после отслабнах но само горната част долу прекалено малко

Carbohydrate

04.05.14
19:03

казано от dan fox на 04.05.14, 19:00:

не знам какъв е проблема, и как да го реша! но докато ги трупах тия мазнини бях повече около 67 после отслабнах но само горната част долу прекалено малко

Защото се храниш не правилно. Не достиг на храна още не означава сваляне на мазнини. Сваляш мускулна маса също. Ако горе пък е малка такава, то е нормално.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/73250 виж тук
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72608 и тук )

04.05.14
19:05

Правилно ли разбирам, че си мъж и че тежиш САМО 57 кг на 185 см ръст?! И че се притесняваш от бедрата си, при условие, че си на път да си докараш анорексия?

04.05.14
19:11

Знам че съм слаб но 1 килограм да кача и то е в краката докато горната час си остава същата

04.05.14
19:45

Ханша ти като цифра не е много. Килограмите са ти малко!
Най-вероятно си въобразяваш, че имаш мазнини там. Ако не качиш някоя снимка няма какво повече да ти кажем по тази тема.

А това че трябва да качиш поне 10кг мускули, се сещаш и сам, нали?

04.05.14
19:54

казано от dan fox на 04.05.14, 19:11:

Знам че съм слаб но 1 килограм да кача и то е в краката докато горната час си остава същата

Ако не тренираш, как очакваш да качваш в горната част? Не си споменал нищо за тренировки.

04.05.14
20:05

НЕ съм от хората които ще се занимават ,ако няма проблем! не си въобразявам! стажа в залата ми е разпокъсан тренирах преди 2 години когато бях на 15 за около  3 месеца, сега тренирам от около 7 месеца тренирам всяка част като наблягам,повече на годната тоест,тренирам 5 дена на седмица 2 почивам проблема е че мастните ми депа с разположени в долната част и като започна да качвам то е в долната част.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1