Някой знае ли нещо за бойните изкуства използващи умът??

Темата е заключена.
PS

04.08.05
13:51

Преди няколко седмици бях в София(щот аз съм си провинциалистче) и цялата витошка беше налепена с някви флеъри...за някакво бойно изкуства използващо силата на разума...и друг път съм чувал за такива неща та въпросът ми е някой ако е ходил да сподели...че ми е интересно какво точно правят  :P

KU

04.08.05
14:43

Ами приятелю то .....би трябвало всички бойни изкуства понеже са такива да използват силата на Разумът .
Виж че има разни който са повече като методики за медитаций и умствен контрол това е друг въпрос.
Такива са Саймин Джутсу, Дим Мак ,Кошин но Джутсу ,Чакурики , Чи  кунг като тези който ти цитирам все още имат нещо общо  с боя и могат макар и условно да се нарекат бойни изкуства доколкото другите методи който са си друг тип изкуства подобни на йога , кундалини практики, силва метод , автогенни тренинги, и много други са доста далеч от боя и са си духовни практики.

Поздрави

27.11.05
01:08

В всички бойни изкуства се използва разумът но според мен той е мн важен в Айкидо
приказвам така защото от всички бойни изкузтва се спрях на айкидо :!: всеки си има собствено мнение това е моето.А какво ще кажете кое бойно изкуство предпочитате вие???????? :x

27.11.05
02:25

[quote author=“HanZo”] кажете кое бойно изкуство предпочитате вие???????? :x

Ай Ки До и Карате Кьокошин! Второто не съм го тренирал, но много бих искал!

27.11.05
09:41

А какво ще кажете кое бойно изкуство предпочитате вие???????? Mad

На мен ми харесват много БИ.
Според мен е глупаво да се ограничиш само с едно.
Иначе това ка Карате Киокушинкай, Карате До Шотокан, Кик-Бокс, Муаи Тай, Айкидо, Джудо....
А относно мисленето....
Аз лично съм на мнение, че то се развива от всяко БИ.
Все пак БИ е стратегия, начин на водене на битка!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1