Хранителен режим за 03,05

Темата е заключена.

03.05.14
20:31

Моля, ако има някакви критики по хранителния ми режим да се изкажат!
Закуска: нищо
Обяд: малко салам
Следобедна закуска: малко козунак
Вечеря: пет лъжички кисело мляко

Тренировка: упражнения за стягане на коремните мускули и танци

03.05.14
20:35

Това за мен, не е хранителен режим.!!!

03.05.14
20:38

Защо?

03.05.14
20:45

закуска : нищо - огромна грешка!
Закуската ти е най-важното хранене за деня.То те зарежда с енергия и сила.Ако не закусваш ще забавиш метаболизма си.Не подлагай тялото си на глад.
обяд : малко салам
Това не е достатъчно хранене.От този салам,наблъскан с вредни неща и консерванти,не получаваш никакви важни нутриенти.
вечеря : кисело мляко
Киселото мляко в никакъв случай не е вечеря,по-скоро добавка към нея.

Менюто ти е бедно от към протеин.Включи в хранителният си режим яйца,месо,извара.
Зеленчуците също са важни.
С това неядене няма да стигнеш много далеч,казвам от опит.Прегледай в сайта идеи за хранителен режим и разгледай дневници на други момичета.
Успех!

03.05.14
20:49

Много благодаря!
Ще се постарая, но аз много не обичам да ям!

А дали случайно ти е приятно да си отпаднала и болна?

03.05.14
20:59

Ти си знаеш най-добре,но не трябва да подлагаш тялото си на такива мъчения. Започни да закусваш.
Опитвай се да ядеш храни,богати на хранителни вещества.
Недей да гладуваш и гледай да покриваш поне минималния калориен прием за деня. можеш да го изчислиш тук :
http://www.bb-team.org/articles/914_kalorien-balans-i-kalorien-optimum
Калориите може да си изчисляваш в различни сайтове : http://www.fitday.com/, http://www.myfitnesspal.com/ , http://www.fatsecret.com/

03.05.14
21:15

Благодаря за съветите утре ще закусвам!

04.05.14
13:42

Добър ден!
Ето и това което ядох днес.
Закуска: кроасан и мюсли
Обяд: макарони
Вечерята още не съм я яла :D
Тренировка: каране на ролери, упражнения за стягане на коремните мускули.
Това е от мен.

04.05.14
14:29

Аз само не разбрах, искаш да отслабваш или да качваш?

Сложи повече хранения, какви са тези кроасани? По-горе ти казаха, че трябва да наблягаш повече на месо,яйца,извара,ориз,салати и т.н.

Мнението беше редактирано от Снежен на 04.05.14 14:29.

04.05.14
19:57

Eто я и моята вечеря.
Месо с гарнитура картофи.
И една серия с тренировки.

05.05.14
09:50

Тези картофи, ги махни от вечерята. По-добре ги сложи в обяда, за вечеря яж ориз/хляб “черен”

05.05.14
17:16

Ето я и храната ми за днес!
Закуска: мляко активиа
Обяд: салата
Вечеря: бъркани яйца със сирене и филия черен хляб.

05.05.14
17:29

Това не е хранителен режим а гладуване

1 Закуската ти е може би най-важното хранене за целият ден.Дори да не обичаш да ядеш по-добре да хапнеш нещо пред това да пропускаш.

Освен това да ядеш на закуска кроасани и разни мюслита пък да не говорим за Активията е върха на простотията . Замени кроасаните с овесени палачинки ,правят се лесно и бързо и са доста по добър вариант.Мюслито го замени с финни овесени ядки ,за да ти е по сладко слагай мед или какао .овесените ядки се правят и на много вкусна овесена каса.А пък тая Активия дори няма да я коментирам по-добре я замени с пълномаслено кисело мляко . Лично за мен най-добрата закуска се състои от месо,риба или яйца с много зелена салата . Но пък щом този вариант не ти допада поне избери по здравословна алтернатива на твоята закуска.

Хапвай повечко месце ,риба яйца ,кафяв ориз ,включи разни зеленяши за гарнитура .Ауу гъбки ,пълномаслени продукти .

05.05.14
17:44

Повече от лош режим.

05.05.14
18:49

казано от доби иванова на 05.05.14, 17:16:

Ето я и храната ми за днес!
Закуска: мляко активиа
Обяд: салата
Вечеря: бъркани яйца със сирене и филия черен хляб.

за бебето от аватара ли е тая храна? и на него ще му е малко (giggle)

Ая Палачинкова

05.05.14
18:49

С гладуване нищо хубаво няма да постигнеш! Яж по-малко но на често и качествено :))

05.05.14
20:35

Колко пъти трябва, да ти се обясни, че трябва да ядеш повече, но по-често и по-качествена храна?

Ая Палачинкова

05.05.14
21:06

казано от Валентин Иванов на 05.05.14, 20:35:

Колко пъти трябва, да ти се обясни, че трябва да ядеш повече, но по-често и по-качествена храна?

Това е най-важното нещо което човек трябва да осъзнае! В момента се боря с това ...

06.05.14
12:21

Добро утро на всички!
Честит празник!

06.05.14
15:38

Закуска: запечени филийки с яйца и сирене
Обяд: ами всъщност за сега само съм закусвала :D

06.05.14
15:43

Сиренето не можеш, ли го заместиш с извара например?

06.05.14
16:35

Ами всъщност аз не обичам извара :D :)

06.05.14
16:40

Вижте какво си сготвих онзи ден!
Едни лесни домашни ореховки!

06.05.14
16:41

Ето го и обяда!

06.05.14
18:22

казано от Валентин Иванов на 06.05.14, 15:43:

Сиренето не можеш, ли го заместиш с извара например?

сиренето не е ли полезно също? защо трябва да е извара?
( така или иначе тя яде много малко и няма нужда според мен да се мъчи с извара- е да протеини има повече, пък яйцата са си протеин)
според мен яж хляб ‘’вита’‘

06.05.14
19:51

Благодаря!

10.05.14
09:35

Здравейте, скоро не съм писала, но имах много работа и малко време. :D
Ето и храната за вчера(09.05)
Закуска: препечена филийка и айрян
Обяд: доматена манджа
Вечеря: някакво месо

Като гледам - не само не си писала, но и не си яла като хората...
Няма смисъл - кучетата си лаят, а керванът си върви...

10.05.14
10:33

Защо въобще водиш тоя дневник след като нищо не променяш ми тъпчеш на едно място ?

30.12.14
22:32

Здравейте,
Не съм писала от доста време!
Обмислям една идея относно това да стана веган!
Но все още не съм съвсем сигурна! И искам ако има някой по-запознат с това да пише!
Защото аз не съм много веща. Скоро се запознах с едно семейство мъж и жена, които са вегани, но защото са в нещо като секта.
И затова имам някои въпроси например:
Видях жената да си носи някаква вода с калций и магнезий. Може би от липсата на животински продукти, в които се съдържат.
Е ако има някой, които може да ми каже нещо повече да пише!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1