яйцата

KA

26.11.05
20:15

въпросът ми е по колко жълтъка на ден мога да ям най-много...защото знам че в повече вече е вредно

27.11.05
04:27

Незнам аз съм ял и по 10 на ден(еденични случаи), но повече от 5 ако мислиш всеки ден да ядеш нетрябва, защото има опастност да хванеш скорбяла(май така се казваше на жълтеницата).

27.11.05
04:30

[quote author=“Apoloncho”]Незнам аз съм ял и по 10 на ден(еденични случаи), но повече от 5 ако мислиш всеки ден да ядеш нетрябва, защото има опастност да хванеш скорбяла(май така се казваше на жълтеницата).

5 даже е много, ама зависи от килограмите! Ако си над 100 мисля че 5 не биха се отразили зле! Тук говорим обаче за непрекъснат прием, не за единични случаи! На един път всеки знае какво се прави на Великден  :lol:  :lol:  :lol:

27.11.05
04:33

Еми значи аз като съм 73 кила кокали, 3 жълтъка са добре ?
от учене няма време за ядене :lol: , а и не е важно колко тежиш, а как изглеждаш :mrgreen:

27.11.05
04:35

[quote author=“Apoloncho”]Еми значи аз като съм 73 кила кокали, 3 жълтъка са добре ?

Да, защо не. Мисляр че е добре, но нека и някой друг колега каже, може да има и други мнения по въпроса!

оффтопик: пишеш че си охрана в профила си - как така на 73 кг?

FI

27.11.05
11:42

[quote author=“Apoloncho”]защото има опастност да хванеш скорбяла(май така се казваше на жълтеницата).

Скорбялата е въглехидрат и по принцип доста трудно се хваща. :D :D :D Жътеницата се казва Хепатит Ц

AN

27.11.05
11:51

[quote author=“YODA”][quote author=“Apoloncho”]Еми значи аз като съм 73 кила кокали, 3 жълтъка са добре ?

Да, защо не. Мисляр че е добре, но нека и някой друг колега каже, може да има и други мнения по въпроса!

Той е нинджа:). Искам да питам аз за белтъците има ли ограничение?

27.11.05
12:28

На 4 белтъка 1 жълтък така е общоприето

KA

27.11.05
16:48

O.K 10x

MI

30.12.05
10:32

на 3 жълтъка 7 белтъка

MI

30.12.05
10:33

[quote author=“YODA”][quote author=“Apoloncho”]Еми значи аз като съм 73 кила кокали, 3 жълтъка са добре ?

Бате не требе да си 100 кила за да махнеш брадата на некого.
Ти ла ли си Джода, кво се правиш че не стопляш  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1