26.11.05
20:15
въпросът ми е по колко жълтъка на ден мога да ям най-много...защото знам че в повече вече е вредно
Незнам аз съм ял и по 10 на ден(еденични случаи), но повече от 5 ако мислиш всеки ден да ядеш нетрябва, защото има опастност да хванеш скорбяла(май така се казваше на жълтеницата).
5 даже е много, ама зависи от килограмите! Ако си над 100 мисля че 5 не биха се отразили зле! Тук говорим обаче за непрекъснат прием, не за единични случаи! На един път всеки знае какво се прави на Великден :lol: :lol: :lol:
Еми значи аз като съм 73 кила кокали, 3 жълтъка са добре ?
от учене няма време за ядене :lol: , а и не е важно колко тежиш, а как изглеждаш :mrgreen:
Да, защо не. Мисляр че е добре, но нека и някой друг колега каже, може да има и други мнения по въпроса!
оффтопик: пишеш че си охрана в профила си - как така на 73 кг?
27.11.05
11:42
[quote author=“Apoloncho”]защото има опастност да хванеш скорбяла(май така се казваше на жълтеницата).
Скорбялата е въглехидрат и по принцип доста трудно се хваща. :D :D :D Жътеницата се казва Хепатит Ц
27.11.05
11:51
Да, защо не. Мисляр че е добре, но нека и някой друг колега каже, може да има и други мнения по въпроса!
Той е нинджа:). Искам да питам аз за белтъците има ли ограничение?
27.11.05
16:48
O.K 10x
30.12.05
10:32
на 3 жълтъка 7 белтъка
30.12.05
10:33
Бате не требе да си 100 кила за да махнеш брадата на некого.
Ти ла ли си Джода, кво се правиш че не стопляш :lol: