06.05.14
05:42
Започвам да тренирам и ще си взема Optimum Pro Complex gainer. Спрях се на него, защото оценката му е добра от сайта. Какво още ще ми е нужно, например добре ли ще е с него, да използвам аминoкиселини или креатин ?
Мислите ли, че гейнъра е добър или съм си избрал, поредния боклук, ако е така, какво бихте препоръчали, цената не е важна.
Темата беше редактирана от Kenny Ahmed на 06.05.14 05:43.
Аз като човек ,който е дал над 2000 лв за добавки последните година и половина ,ти казвам да си вземеш BCAA ,креатин и хубав хранителен режим. Ако все пак си решил да е гейнър ти препоръчвам MEX SIZE MAX. Иначе ти предлагам да опиташ с 10 яйца, 400гр месо ,200гр сирене или извара на ден и много зеленчуци. Е тогава ще видиш резултати. Разбира се не само с това. Разнообразявай храната си всеки ден ,но тези неща са важни за всеки ден. Аз гледам да приемам високи количества белтъчини всеки ден ОТ ХРАНА и резултатите ми надминаха всички мои очаквания ,които търсих от добавки.
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 06.05.14 06:28.
06.05.14
21:50
Добре мерси. Хранителен режим ще има по принцип с пилешко и риба, червеното месо е доста скъпо, а свинско не мога да ям. За креатина разбрах, а аминокиселини да ли ще ми са нужни ? Прочетох че за маса е нужен гейнър и затова ще си го купя, но след като каза че не е нужен може ли да обясниш защо ?