Записки за съвети ,мнения и още нещо

Темата е заключена.

24.02.14
14:33

Георги от Бургас :) 1981 год. 188см. 85кг. Тренировъчен стаж 3-4 години.

Основните цели ,които съм си поставял са малко банални. Качване на чиста мускулна маса и чистене на мазнини.
Тренирам няколко години сравнително редовно ,но от време на време се отдавам на любимите ми пороци...алкохол ,цигари и жени. В тези периоди ,най често от по месец не пипвам нито щанги ,нито лостове ,което драстично намаля мускулатурата ми.
Сега излизам точно от такъв период и мотивацията ми е на макс :) Усещането е приятно и дано ме държи дълго.

Ще започна с моите тренировки ,които са резултат от доста експерименти ,докато нацеля това ,което най-добре ми действа.
Както съм писал и в други теми ,на мен най-добре ми действат честите тренировки на повечко мускулни групи заедно. Работя на 12 часови смени ,като почивам през ден ,през два...различно. Общо взето правя по 3-4 тренировки на седмица ,като се редуват една седмица 3 тренировки ,следващата 4.
След последният ми месец на релакс и запои ,направих две седмици тренировки за цяло тяло.
КЛЕК,НАБИРАНЕ,ЛЕЖАНКА,МЪРТВА ТЯГА,КОФИЧКИ,РАМЕННИ ПРЕСИ ,ТРИЦЕПС,БИЦЕПС. Всичко правех по 3-4 серии с около 8-10 повторения.
От 20-тина дена разделих тренировките си на 2-дневен сплит по следният начин
КРАКА,ГЪРДИ,ТРИЦЕПС      ГРЪБ,РАМО,БИЦЕПС
Тренировката ми е следната ,като почти всеки път е еднообразна(за което ще очаквам коментари и съвети)
КЛЕК - 4-5 серии по 6-8 повторения
НАПЪДИ-3 серии(правя малко серии ,че ми е много усилно и тромаво това упражнение)
ПРАСЕЦ- повдигане на стъпало с щанга -4-5 серии

ЛЕЖАНКА -4 серии+1 загряваща а другите с енаква тежест по 6-8 повторения
КОФИЧКИ -4 серии макс повторения
ЛЕЖАНКА от наклон с дъмбели -3-4 серии по 10 повторения
ФЛАЙС -3 серии по 10-12 повторения

ФРЕНСКО - 4 серии по 8-10 повторения
ЛЕЖАНКА тесен хват -8-10 повторения.

Следващата тренировка ми е за ГРЪБ,РАМО,БИЦЕПС

МЪРТВА ТЯГА-4 серии по 6-8 повторения
НАБИРАНЕ широк хват -4 серии 6-8 повторения
ЧУКОВЕ с лост - 4 серии(това упражнение усещам най-силно как ми напомпва гърба)

ХЕЛИКОПТЕР - това го правя с малко странна техника ,която ми напряга предното рамо и трапеца-4 серии по 8-10 повторения
РАМЕННИ ПРЕСИ - 4 серии по 8-10 повторения
РАЗТВАРЯНЕ НА ДЪМБЕЛИ -3-4 серии по 8-10 повторения

БИЦЕПС С ПРАВ ЛОСТ -4 серии по 8-10 повторения
ЧУКОВО СГЪВАНЕ С ДЪМБЕЛИ (мисля ,че така се казва.С китки една срещу друга,без извиване на дъмбела)
ако не се чуствам много уморен правя ено странно упражнения с дъмбелите ,в което при свиване в горна позиция китката се извива навътре при пускане на дъмбела към краката. Золтан или нещо такова беше името на откривателя му. Имаше статия тук в сайта.
Правя го за малко натоварване на предмишницата защото имам ужасно тънки китки -17-18см.(за което също ще се радвам на коментари и съвети,как да пораснат малко “бутилките ми”)

Накрая на тази тренировка винаги правя 3 серии коремни преси по максимален брой повторение ,а понякога правя 8 серии по метода ТАБАТА. с 20 сек коремни преси и 10 сек почивка. Така 8 сета.

ВТОРА ЧАСТ: ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ

Храненто и добавките си ще разделя в тренировъчни дни и и нетернировъчни.

Тренировъчен ден:
30 грама протеин докато ми кипне водата за кафенцео
След кафето хапвам нещо лекичко,най-често ябълка или портокал, но понякога и баничка с кисело мляко,но понякога вместо баничката ям мюсли,корнфлейкс и разни такива неща.
Около час след това хапване пия 5 гр креатин и доза БЦАА през 20 минутки едно от друго.и 20 мин след БЦАА то почвам тренировката. След тренировката удрям още 1 доза креатин и БЦАА с един банан и 20 мин след това една доза протеин.
Обикновено 1 час след протеина съм гладен и гледам да си направя една обилна порция храна с доста белтъчини и малко въглехидрати.(тях ги избягвам ,защото въпреки слабата структура на тялото ми имам мазен корем,за което за пореден път ще очаквам съвети и коментари) Обикновено храненто след тренировка включва 5-6 яйца, 100-150 гр сирене. 2 домата ,малко хляб и кисело мляко. час-два след този обяд хапвам някакъв плод или ядки ,и след още 2 часа ми се пада вечерното хапване,което гледам винаги да е от месо и зеленчуци. без въглехидрати
Преди лягане пийвам или прясно мляко с протеинче ,или кофичка кисело мляко с малко ядки.

Нетрнировъчен ден /работен ден
Ставане в 6:00 и доза протеин
8:00 пристигане на работа и една ябълка
10:45 първа почивка- 2 сандвича с 2 филийки хляб ,маргарин,шунка и кислеи краставички.
13:30 обяд- още 2-3 такива сандвича ,или някакво месо с консерва грах,краставица или домат или просто 150-200гр шунка с някакъв зеленчук и сирене.Обще взето нещо ,което мога да хапна набързо,но да е с повечко белтъчини.
16:00 трета почивка на работа - Кисело мляко с ябълка и банан.(почти винаги е това,без изключение)
20:30…21:00 вечеря вкъщи -месо и зеленчуци. или само салата със сирене(зависи дали съм гладен)те

Общо взето това е засега. Мисля да съм редовен в дневника и след месец да променя 2-дневният ми сплит с лостове и ден за крака ,или просто да мина на 3-дневен сплит. Ще преценя след около месец(за което пак ще се надявам на коментари и съвети)

24.02.14
14:36

Малко данни за добавките ми:

Витамини:Досега съм пил само NOVA Saturn Suplements(поради сравнително високите дози витамини и минерали в тях ,но най-вече цената им от 20лв за 60дена) От днес почвам DYMATIZE SUPER MULTI Ще пиша по темата от ,кои какви впечатления имам.

Протеин:От доста време залагам само на ON Gold Standard.Пил съм доста протеини SYNTHA-6,Syntrax matrix ,PURE WHEY ,Scitec 100%whey profesional, и тн. “обичайните заподозрени”,но най-добре се чуствам с ON.

BCAA- това е нещото ,което най-най-най-силно усещам като възстановяване ,сила и издържливост по време на тренировка.След свършването на баката ми с протеин ,мисля да опитам известно време само на BCAA и витамини. (и пак място за съвети и коментари, и напомняне на целта ми:увеличаване на мускулна маса,и махане на досадните мазнини(особенно в коремната област))

Креатинът: Правил съм 3-4 цикъла от по 1-2 месеца с креатин и основно съм пил монохидрат. В момента пия монохидрата на ON.По съвет от сайта ,като най-чистият вариант на креатина. Но съм усетил най-много ефект,като сила и обем от една евтина формула на Saturn Suplements CREATIN-3. Както и от варианти на КРЕ-АЛКАЛИН. След около седмица-две ,ще започна нов цикъл с кре-алкалин на PURE(за което може отново да дадете съвети и коментари)

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 24.02.14 17:48.

26.02.14
12:20

Пореден почивен ден и с цел мотивация за следващи такива ,ще го опиша донякъде.
Ставане в 7 :00 с доза протеин и едно кафе. Към 08:00 ударих едно кисело мляко със 100-тина грама овесени ядки и една ябълка.
в 10:20 пих 7-8 грама BCAA Blast и почнах тренировката си.(по време на тренировката пих още около 4-5 грама от аминокиселините)
Ето я и тренировката ми за днес: КРАКА /ГЪРДИ/ТРИЦЕПС

клек - 5 серии
сгъване за задно бедро -3 серии(направаих само 3 защото ми е ново упражение и не исках да се претоварвам)
разгъване за бедро -4 серии
повдигане за прасец -6 серии

лежанка -5 серии с максимална тежест за 10 повторения(днес опитах да не пускам лоста до долу и мисля ,че напомпването беше по-видно,но може и да си внушавам.
кофички с 5кг диск на врата - 5 серии
лицеви упори с вдигнати крака -3 серии

френско на лежанка-5 серии
лежанка тесен хват-4 серии

коремни преси -3 серии

След тренировката ударих още 1 доза БЦАА ,ударих един душ и след това 1 банан с 50гр протеин.

Някои ако има някакви препоръки ,относно тренировката ,или начина на прием на добавките ,ще се радвам да сподели.

01.03.14
19:18

Пак почивен ден и поредната тренировка.
Закуска: Доза голд стандард ,след 30 мин кафенце, една филийка хляб с малко маргарин и шунка. След 2 часа 10 гр БЦАА и тренировка:

ГРЪБ
Мъртва тяга - 5 серии - тежести в пирамида
Набиране -5 серии
чукове с прав лост-4 серии

РАМО
Раменни преси с дъмбели-5 серии
разтваряне на дъмбели встрани-4 серии

БИЦЕПС
Чуково сгъване -4 серии
прав лост по система 21 - 3 серии(това направо ми пръска бицепса) уникално напомпване

КОРЕМ
коремни преси -3 серии по макс повторения (50-40-30)

След тренировката доза БЦАА -10гр  с един банан и 20 минути след това доза протеин.

Това беше за днеска до 13:00 часа. После хапнах стабилно и от 14:00 до 18:00 Правих много секс...може и да ми попречи на възстановяването ,но определено не и на настроението ми през деня :)

02.03.14
19:12

Тренировката ми днес:
Обичайните добавки. протеин ,кафенце ,аминокиселини,витаминки .

КРАКА
Клек-4 серии
Напъди-3 серии
Повдигане с шанга за прасец-5 серии

ГЪРДИ
Лежанка-4 серии
Кофи с тежест 5кг -4 серии
Наклонена лежанка с дъмбели -3 серии

ТРИЦЕПС
Френско-4 серии
Дъмбел зад врата -3серии

Коремни преси -3 серии

Това е. После 1 банан ,БЦАА и след 20 мин протеин.

04.03.14
15:10

Пореден тренировъчен ден
Обичайните неща ,като този път добавих една доза animal pump 40 мин преди тренировката.
НЯМАШЕ НИКАКЪВ ЕФЕКТ ! НИЩО НЕ УСЕТИХ ОТ НЕГО !

ГРЪБ
Набиране широк хват-4 серии
Набиране тесен хват -2 серии
Чукове с лост -4 серииа
Мъртва тяга-3 серии

РАМО
Хеликоптер-4 серии
Раменна преса с дъмбели -4 серии
разтваряне на ръце встрани-3 серии

БИЦЕПС
Редуване на дъмбели-4 серии
Скотово сгъване с дъмбели-3 серии
Бицепсово сгъване с щанга с надват(за натоварване на предмишниата)с лека тежест-4 серии по 15 повторения

Коремни преси 3 серии по 30 повторения.
След тренировката 2 банана доза БЦАА и 20 мин след това 40-50гр протеин. А сега ,2 аса след тренировката пердаша сърми с люти чушки и ми е много вкусно :)

Това е за днес. И поредно разочарование от ANIMAL PUMP- Пълен т..ак!

06.03.14
15:01

Днес определено нямам никакво желание за трениране. Снощи легнах в 01:00 и нещо ми се размести режима. Станах в 8 сутринта и определено съм си недоспал. Въпреки това обаче ше ударя една дозичка BCAA Blast и ще видя дали ще ми светне малко да направя краката ,гърдите и трицепс си за днес :) След около 2 часа ще видим резултата :)

06.03.14
19:41

Ето я и тренировката ми в недоспал режим
КРАКА
Клек /мъртва тяга с прави крака - 3 серии
Прасец-4 серии

ГЪРДИ
Лежанка-4 серии
Кофички-4 серии

ТРИЦЕПС
Лежанка тесен хват-4 серии

Това е. Нямах сили за друго ,а и постоянно се прозявах. Но въпреки това след демо версията на тренировка се чуствам страхотно и достатъчно напомпан :)

15.03.14
12:19

Така. Ударих си още 1 седмица почивка с алкохол ,цигари и жени и сега почвам пак с тренировките. Малко ще сменя мускулните групи за разнообразие ,но ще запазя схемата на двудневен сплит. Силата малко ми е паднала и преди два дена успях да спретна смао това:
КЪРДИ, РАМО,ТРИЦЕПС

Лег -4 серии
Кофи-4 серии

раменни преси-4 серии
разтваряне встрани-3 серии

лег тесен хват-3 серии

Само дотолкова ми стигнаха силите ,но днес вече съм се поотърсил от цигарите и алкохола и мисля ,че ще спретна нещо хубаво за крака ,гръб и бицепс.

15.03.14
17:11

Явно още не съм напълно възстановен и днес също не успях да направя здрава тренировка. Добре се чуствам след нея ,но не достатъчно напомпан.
КРАКА,ГРЪБ,БИЦЕПС,

клек-5 серии
Мъртва тяга -4 серии
Прасец-4 серии

Набиране-4 серии
Чукове с прав лост-4серии

задно рамо с дъмбели-3 серии

Бицепс -21 -4 серии
Бицепс -чукове -3 серии

Коремни преси-3 серии

За днеска толкова. Утре пак почивам и ще повторя тренировката за ГЪРДИ,РАМО,ТРИЦЕПС този път обаче с нови сили и повече мотивация.

18.03.14
08:40

Поредната тренировка:

Лежанка-4 серии
Кофички-4 сеии
Флайс-4 серии

Раменни преси зад врат-4 серии
разтваряне встрани -4 серии
предно рамо-3 серии

френско-4 серии
лежанка тесен хват-3 серии

предмишница с пружина-5-6 серии на ръка по 30-40 пвторения

Това е.

18.03.14
17:14

Тренировката за днес
КРАКА,ГРЪБ,БИЦЕПС,КОРЕМ

Клек-5 серии
Прасец-4 серии

Мъртва тяга-4 серии
Набиране-4 серии
Чукове с прав лост-4 серии

Бицепс с прав лост-4 серии
Чуково сгъване с дъмбели-4 серии

Коремни преси -3 серии.

23.04.14
09:45

След няколко месеца на двудневни сплитове от днес започнах лостовете. Мисля ,че достатъчно сила и маса натрупах със свободните тежести а и вече е топличко и приятно навън.
Днешния ден започва така. Ставане в 7:00 и едно кафенце.
7:30 доза бустер stacker2 rush. Разтворих си една доза MEX BCAA 20K(едни страхотни за мен аминокиселини) и 7:50 бях на лостовете.
  Ето я и самата тренировка:
Набиране широк хват - 4 серии
Кофички за гърди -4 серии
Набиране успореден хват-3 серии
Лицеви упори-3 серии
Набиране за бицепс-4 серии
Кофички за трицепс-3 серии
Коремни преси -3 серии

По време на тренировката си пийвах от BCAA-то  а след тренировката ударих един банан с още една доза от аминокиселините.
След малко мисля да хапна нещо стабилно с много белтъчини.
  Това е за днес.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 05.05.14 22:09.

05.05.14
22:13

Пропуснах няколко тренировки да запиша ,но днес ми остана малко време.
Пак беше хуабв ден на лостовете.
лицеви опори -1 серия по 50(бързо темпо)
набиране широк хват - 4 серии
кофички широк хват -4 серии
набирания за бицепс -4 серии
кофички тесен хват -4 серии
хорзонтални набирания -4 серии
лицеви опори -4 серии
вдигане на крака от вис -4 серии

Започвам да увеличам сериите на 4 във всяко упражнение. Следващия път ще опитам да увелича бройките.

06.05.14
09:27

Носиш името на победата!
Отстоявай го и завоювай!
Честит имен ден!

07.05.14
17:10

Много ти благодаря :) Ще се старая да живея живота си така ,че да славя името. Много си го харесвам

10.05.14
21:02

Днеска дойде време и за краката. Последно време малко се отпуснах и пропуших за седмица-две в комбинация с биричка всяка вечер и това си оказа влияние. Коремчето нарстна отново.Както и да е. Ето я и тренировката
Клек -5 серии
Напъди -4 серии
Мъртва тяга -4 серии
Прасец в супер серии
Изправяне на пръсти с тежест + Изправяне без тежест ,веднага след пусканет на щангата.(много ме напомпват точно тия леките серии в края) 5 такива серии направих
Накрая коремни преси -3 серии.

Това беше и днеска цял ден се борих със себе си да не запаля пак цигара. Утре сутринта ако всичко е наред отивам на лостовете за горната част.

19.05.14
10:05

Днес пак си направих познатата тренировка на лостовете и от следващия път мисля да почна в суперсерии. За днеска беше това

кофички -4 серии
набиране успореден хват - 4 серии
лицеви опори диамант - 4 серии
набиране за бицепс- 4 серии
лицеви опори -4 серии
коремни преси - 3 серии

Всичко ми отне точно 45 мин. С 1 мин, почивка между сериите.

Замислям същите упражнения в супер серии за следващия път.,но първо ще ударя една зверска тренировка за крака ,която ще започне с 1 час каране на колело ипосле клекове ,напъди ,мъртва тяга и прасец. Около 2 часа мисля да я направя. С азтен бустер и БЦАА по време на тренировката ,а след нея въглехидратен ден с много белтъчини.

21.05.14
18:25

ДЕН ЗА КРАКА

Колело - 1 час из най-добрият град за живеене. Най-вече из морската алея. Напред назад да гледам малко дупета по плажа.
после прибиране с макс темпо и малко щанги.
Клек - 4 серии
Прасец -5 серии с по една допълваща дроп серия.

Това е !

22.05.14
09:48

След деня за крака една доста тежка и продължителна тренировка за горна част

кофички широк хват-4 серии
набиране успореден хват-3 серии
кофички тесен хват-3 серии
набиране за бицепс -3 серии
лицеви опори диамант - 3 серии
хоризонтални набирания -3 серии
лицеви опори - 3 серии
коремни преси -3 серии

Чуствам се доста напомпан и изморен. Това беше тренировка на гладно само на доза бустер и бцаа по време на тренировката. И определено се чуствах с повече енергия от колкото тренировка след закуска примерно.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 22.05.14 11:21.

25.05.14
18:42

Днеска направих един супер спортен ден :)
Сутринта започнах с лека закуска ,корнфлейкс с кисело мляко ,една ябълка и кафе.
Направих 2 часа с колелото из града ,но с лекичко темпо. Беше по-скоро разходка.
Като се прибрах пих една доза БЦАА и ударих една огромна чиния макарони с извара. После му откъртих 2 часа сън и в 16 оо започна същинската тренировка.
Доза азотен бустер и към лостовете
ГРЪБ
набиране широк хват -4 серии
набиране успореден хват -3 серии

ГЪРДИ
Кофички - 4 серии
Лицеви опори -4 серии

Бицепс
Набране тесен хват - 4 серии

Трицепс
Лицеви опори диамант - 4 серии

Тук добавих още малко гръб понеже чуствах още сила
3 серии хоризонтални набирания

И накрая КОРЕМ
3 серии вдигане на крака от вис.

Ударих една доза БЦАА по време на ртенировката и като се прибрах усещах още силичка,така че направих още 3 серии за бицепс с дъмбелите и 3 серии коремни преси.
След тренировката ударих доза БЦАА и сега започвам един огромен омлет със сирене и кисело мляко.

След днешния ден определено се чуствам много добре и виждам резултата в огледалото :)

27.05.14
18:07

След силният фитнес ден ми се завъртя една антифитнес вечер. 5 ракии със салатка и кутия цигари. Днеска с убийствен махмурлук реших да си изтезавам малко тялото с колелото. В най-големите жеги се опънах из морската градина. 1 час с колелото и стана чудо. Махмурлукът ми мина. Даже като се прибрах направих 5-6 серии за прасец.  Хапнах стабилно ,поспах и сега ще доизлекувам махмурлука с една малка биричка. Дано скоро не се подам пак на този противен порок.

30.05.14
16:36

Тренировката за днес. Понеже времето беше кофти за лостове на открито се възползвах от уредите вкъщи.

Супер серии набиране широк хват +кофички -3 серии
Супер серии набиране тесен надхват + лицеви опори - 3 серии
Супер серии набиране за бицепс +лицеви опори диамат -3 серии
Супер серии лежанка тесен хват + бицепс с дъмбели -3 серии
Суперсерии раменни преси с дъмбели+разтваряне на дъмбели в страни -3 серии

Това беше за днес. Добре ми се получи и в домашни условия.

02.06.14
13:33

И още една тренировка на лостове.

Набиране пирок хват +кофички  3 серии
Хоризонтални набирания+лицеви опори -3 серии
Набиране за бицепс+ лицеви опори диамант -3 серии
Набиране успоред хват +лицеви опори -3 серии
коремни преси -3 серии

Това беше за днес. Резултатът беше много голямо напомпване за такава кратка тренировка.

08.06.14
15:35

Петък вечер . 7 големи ракии ,1 бутилка вино и 20 цигари. Събота - 4 литра бира и 10 цигари. Днеска се съвзех малко и спретнах една лека тренировка.

Набиране + лежанка - 3 серии
Кофички + мъртва тяга - 3 серии
Раменни преси - 3 серии
лицеви опори диамант + бицепс с дъмбели - 3 серии

Нямах сили за повече. Сега мисля да хапна една огромна чиния с ориз и пилешки гърди ,да се възстановя малко. Мисля ,че си взех дажбата алкохол за близките няколко месеца. Дано не ми се отвори някой повод пак скоро.

Gogo

08.06.14
16:44

Бургаска батка! :Д
Гледам и възстановяването от петък е поетапно, да не ти стане лошо :Д

Мнението беше редактирано от Gogo на 08.06.14 16:47.

08.06.14
19:13

Така е :) не си стерсирам организма като му спра алкохола рязко. С бирата го подготвям за спортния режим ,който следва без ракия.

13.06.14
11:30

Последно време се боря с тия пусти цигари и вече месец пуша редовно. Става все по-трудно да ги спра ,но тренировките си вървят. Доста по-слабо и изморително ,но все пак не спирам. Ето я и поредната ,която се оказа ,че ми действа доста добре за горна част.

Набиране широк хват -4 серии
Лежанка -4 серии
Чукове с щанга -4 серии
Кофички - 4 серии
раменни преси с дъмбели -4 серии
лицеви опори диамант-3 серии
бицепс с дъмбели -3 серии.

Мислех да направя и малко коремни преси ,но с тия цигарии кардиотренировките хич не ми вървят и пропуснах.

21.06.14
15:26

Пропуснах да запиша последната тренировка и ще го направя днес ,малко преди да направя поредната.

Набиране широк хват и кофички в суперсерии - 3 серии
Набиране за бицепс с лицеви опори диамант -3 серии
Раменни преси с дъмбели -4 серии
бицепс с дъмбели -3 серии
коремни преси -3 серии

Днеска мисля да направя по-яка тренировка. Ял съм преди 3-4 часа и сега ще ударя един азотен бустер. По-късно през деня ще си запиша тренировката.

22.06.14
15:55

Вчера и днеска направих сравнително добри тренировки ще си ги запиша в един пост.

Вчера:
Набиране широк хват + кофички - 3 суперсерии
Набиране тесен надхват +лицеви опори -3 суперсерии
Набиране за бицепс+ лицеви опори диамант -3 суперсерии
Раменни преси с дъмбели -4 серии
Повдигане на дъмбели встрани -3 серии
Бицепс с дъмбели -4 серии

Днес:
Клек - 4 серии
Напъди -3 серии
Мъртва тяга с прави крака - 3 серии
Повдигане за прасец с тежест+собствено тегло -5 суперсерии(или дроп серии,както мисля ,че е по-правилно)
Коремни преси-3 серии
повдигане на крака от лег - 3 серии

Това е за уикенда , утре пак на работа и вторник отново съм планирал тренировка за горна част на тялото(евентуално на лостовете,ако е хубаво времето)

22.06.14
16:26

Гога ,няма ли да бягаш от сплитовете вече?

22.06.14
17:51

Засега това ми допада най-много като натоварване и резултати ,но приемам всякакви предложения. Обмислям нещо като 5 по 5 за след лятото с някаква високовъглехидратна диета. А за след седмица-две мисля да почна нещо като двуразова тренировка. Сутрин бягане или колело ,а вечер горна част на тялото. Не съм решил още. Дай предложения някакви.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 22.06.14 17:52.

30.06.14
14:16

Пропуснах да заппиша няколко тренировки ,но нямаше нищо по-различно от досегашните. Днес обаче имам малко време и ще драсна сутрешната ми тренировка.
Крака...САМО КРАКА
КЛек -2 загряващи серии + 3 работни
Напъди -4 серии
Мъртва тяга -4 серии
Повдигане за прасец с тежест + повдигане без тежест без почивка - 6 или 7 серии (не помня вече)
Днес опитах и новия ми бустер Jack3d,старата версия на бустера,която се оказа много добра. Тренировката не беше много тежка ,но се напомпих достатъчно. 2 см в бедрата и 1см в прасеца. АКо можепе краката ми винаги да изглеждат така :) Много ме кефят тия вени по прасеца.

02.07.14
11:56

Днес. Лостове.
Ставане с кафенце и за съжаление с 2 цигари.Доза бустер и към лостовете.

Суперсерии
Набиране широк хват+лицеви опори - 3 серии
Набиране успореден хват+кофички -3 серии
Набиране за бицепс+лицеви опори диамант -3 серии
коремни преси - 100бр. Не помня на колко серии ги направих -мисля ,че 2 или 3 с по 10-15 сек почивка.

Това е. След тренировката ударих доза БЦАА и 20-30 мин след това хапнах много добре. 4 яйца ,50гр шунка,50гр извара и малко варени зеленчуци.Около 35-40гр  белтъчини мисля ,че докарах. По -късно като поспа малко ще ударя някакъв плод с кисело мляко ,а вечерята ще е пилешки гърди около 300гр със зеленчуци.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 02.07.14 11:59.

20.07.14
17:19

Пак пропуснах да запиша няколко тренирвки ,но нямаше нищо различно. Днеска пак си направих поредната ,но за жалост след тежка вечер с много бира и цигари. Тежестите не бяха много ,но се понапомпах.
Набиране -4 серии
Наклонена лежанка -4 серии
Гребане с щанга - 4 серии
Кофички -4 серии
Раменни преси -4 серии
Лицеви опори за трицепс-4 серии
Бицепс с дъмбели -4 серии
Накрая спретнах малко изтезание за предмишниците с една пружинка. По 10 серии на ръка без почивка.
Махмурлука мимина много осезаемо и сега хапвам една стабилна порция пилешки пържолки със салатка.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 20.07.14 17:19.

22.01.15
15:15

Нова година и нов начин на живот. Последните месеци доста пих и пуших и не пипвах никакви железа. Ефекта е потресаващ. Лежанката ми падна от серии с 80кг на 50. Клека ,който опитах преди няколко дена беше БЕЗ ТЕЖЕСТ ,и направих само 2 серии по 10. Общо взето ужасна форма. Пробвах и да покарам колело преди няколко дена ,и от 30-тината километра ,които минавах преди ,сега едвам стигнах до морската градина ,която е на има-няма 5 км. 1-2 кутии цигари на ден и по 200-300 гр ракия с 2 литра бира всяка вечер,водят до това. Реших пак да се стегна и да почна с тренировките. Замислих нещо като кръгова тренировка през ден.

КЛЕК ,НАБИРАНЕ,ЛЕЖАНКА,РАМЕННИ ПРЕСИ ,ТРИЦЕПС ,БИЦЕПС ,КОРЕМ

Правя по една серия на всяко упражнение ,и правя по 2 кръга. Направих 1 седмица с 3 такива тренировки и вече усещам малко повечко сила в мен. Тази седмица почвам да правя по 3 кръга ,а след месец ще ги разделя пак на горна и долна част. Това преди ми действаше най-добре.  Ще добавя и креатин след седмица -две. Засега искам лекичко да вляза във форма ,без добавки.Плана е такъв засега. Някой ако има препоръки ,как се излиза от такъв период ,да помага.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1