Чистене на коремни мазнини

23.03.14
00:20

От известно време правя упражнения (8 minutes abs workout). Опитвам се да се храня здравословно. Не ям пържено, чипсове. Не пия газирано. От време на време не устоявам на изкушението и си похапвам сладко (знам, че трябва да спра, но не мога - нуждая се от съвети! :) ). Има резултат от всичко това, но искам да продължа да тренирам тялото си. Надявам се да успея. Бих се радвала, ако получа някой друг съвет, свързан с ефикасни упражнения или относно храненето. Благодаря предварително :)

23.03.14
07:19

Корем се прави с кардио ;)Можеш да правиш по 2000 коремни всеки ден няма да стане,поне при мен се получи така.Яж здравословно,зареди се с търпение,тренирай го 4 пъти в седмицата и прави кардио.Резултатите сами ще дойдат.Казах ти как аз се пробвам да го направя и за сега работи,при теб може да е по-бързо или по-бавно,всеки е различен.Пробвай експериментирай и ще разбереш,обаче за храната и кардиото се придържай към тях,те са ключа към корема.Успех с целите ;)

27.03.14
13:35

зареди се с плодове. когато ти се ядат сладкиши - яж плодове. за шоколада не съм измислил заместител, но поне за торта съм -  пасиран банан+кис.мляко+кокос+овес=торта за мене. истинска торта не съм ял от много време и не ми липсва

друга много вкусна сладка комбинация е овес+пр.мляко+канела+мед

изобщо не купувай сладки неща за вкъщи или накарай околните да ги държат само в един шкаф, така че да не са ти подръка и да не ги гледаш :)

27.03.14
13:49

казано от just m на 23.03.14, 07:19:

Корем се прави с кардио ;)

Корем се прави с много ядене :D
Ако имаш предвид коремни мускули - те се правят с упражнения. А се показват с правилна диета.

27.03.14
15:34

казано от Петко К на 27.03.14, 13:49:

Ако имаш предвид коремни мускули - те се правят с упражнения. А се показват с правилна диета.

Xaxaxa прав си Петко,доста комично се е получило :)

27.03.14
15:38

казано от P_Dimitrov на 27.03.14, 13:35:

зареди се с плодове. когато ти се ядат сладкиши - яж плодове. за шоколада не съм измислил заместител, но поне за торта съм -  пасиран банан+кис.мляко+кокос+овес=торта за мене. истинска торта не съм ял от много време и не ми липсва

друга много вкусна сладка комбинация е овес+пр.мляко+канела+мед

изобщо не купувай сладки неща за вкъщи или накарай околните да ги държат само в един шкаф, така че да не са ти подръка и да не ги гледаш :)

С тая лактоза и фруктоза... мазнините отгоре над плочките ще си поседят още бая :D

27.03.14
16:01

аз го казах като краен вариант, в “гладен пристъп” - вместо торти, кексове и шоколади - плодове и мляко :)

27.03.14
16:09

казано от P_Dimitrov на 27.03.14, 16:01:

аз го казах като краен вариант, в “гладен пристъп” - вместо торти, кексове и шоколади - плодове и мляко :)

Чай с подсладител :)

28.03.14
08:01

казано от Петко К на 27.03.14, 13:49:

упражнения имаш предвид коремни преси нали? за сваляне на мазнини и оформяне на тази област как и кога точно се правят? Примерно по някакви бройки на серии ли или се правят веднъж до отказ? Всеки ден, сутрин ли, вечер ли - въобще ако не те затруднява да обясниш по-подробно като за лаик като мен |-)

28.03.14
08:08

казано от деси-кк на 28.03.14, 08:01:

упражнения имаш предвид коремни преси нали? за сваляне на мазнини и оформяне на тази област как и кога точно се правят? Примерно по някакви бройки на серии ли или се правят веднъж до отказ? Всеки ден, сутрин ли, вечер ли - въобще ако не те затруднява да обясниш по-подробно като за лаик като мен |-)

няма значение кога през деня е, само гледай да не ти е пълен стомаха. тоест преди някое ядене е удобно. не всеки ден, през ден е по-добре. търси във ютюб/вбокс точна програма за упр.

Мнението беше редактирано от Pavel D на 28.03.14 08:09.

08.05.14
11:21

Здравей, ако на снимката е твоя корем, мога да кажа, че имаш резултат.
Но храната можеби е по важна от тренировката относно корема.
Първо да ти кажа сладкото не е чак такъв проблем, но опитай ако ядеш сладкода е сутрин.
Опитай още да смениш обикновеният шоколад с черен. В интернет можеш да уткриеш куп рецепти да десерти за фитнес маняци.
За тренировките започвай винаги с малко колело, то не е само за изгаряне на мазнини, ами помага на кръвообръщението ти, и ктъвта така по лесно достига мускулната група.
Последен съвет, не пии вода след солено и сладко: );)  дано съм помогнал пиши на лично ако искаш подробности, помагам с каквото мога. Чао

09.05.14
12:24

Ренегатско гребане прави с тежести които са ти големи .
Планк
Повдигане на краката от вис или от лег

19.05.14
22:58

Относно коремните преси, тъй като ги споменахте, не правя или 3-4 пъти в месеца по 20-30 ;д. Правя всеки ден упражнения от youtube…старая се да ги сменям. Имам чувството, че повече не иска да се орефлява самия корем хора;д Правя си кардиото през ден, упражненията всеки ден, почти елиминирах лошите въглехидрати(веднъж на седмица-две си позволявам да си хапна нещо малко, което е по-така), залагам доста на протеини (не приемам суроватъчен) не знам какъв е проблема :/

28.05.14
11:22

Проблем няма. Помисли за упражненията с тежести спецялно за корема, и внимавай с протеина нощно време.
Пии много вода. Понякога мусколите не искат чистене да изпъкнат а искат да порастнат , и да изпънат кожата над себеси.
4 упражнения по 4 серии с тежести веднуж седмично опитай. Успех; )

13.06.14
13:10

Здравей Мария да попитам опитали да увеличиш тежестите при корема, и какво се получи ако си опитала.

19.06.14
15:24

Постоянно правя кардио с какво друго да го комбинирам за да има по-добър резултат ?

Мнението беше редактирано от Monika Marinova на 22.06.14 22:29.

21.06.14
13:51

Задължително включи и упражнения с тежести.
И не прави постояно кардио че, ще изгориш мускулите. Прави 30 мин 35 мин кардио, а после тренировка можеш да ги разделиш едното сутрин, другото следобед , внимавай с въглихидратите след 14:0015:00 часа.

22.06.14
14:45

какво количество въглехидрати мога да приемам след 14:00 или напълно да ги огранича?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1